Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Bone said: Bu sıcaklarda da su içmek çok güzel oluyor. İnsanı ferahlatıyor. Lıkır lıkır boğazdan akıyor, buz gibi serinliğiyle rahatlatıyor. Bakalım temmuza yaklaşıyoruz, hava daha ne kadar ısınacak. baktın mı noldu hikaye nasıl bitti gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Saçma sapan konuşmayın, sıcak havada su mu içilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 çay iç ki hararetini alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 bong suyu içtim az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 beyinler akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 vaniLLe said: Semsiyem acildi! hayir ama, almanyada bile kuraklik basladi ona yaniyorum ben, 2 ay önce ilkbahar sicaginda bile yanip pancar gibi oldum o derece. günes alerjim var tabii onu hesaba katiyoruz. Alman kanallarinda uyardilar hatta türkiyeye, yunanistana ve güney civarlarina gidecek insanlari, 45 dereceye kadar cikacakmis hava sicakligi. bu kızı niye kaçırdınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sen niye kaçırdınız diyince uzun uzun okudum gayet normal bir post atmış bi epikliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=PB_E0FUy4hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bu topici her gördüğümde su içesim geliyo teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar