pediculus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Akrofobi kesinlikle.hayatım boyunca hep giriş katlarda oturmak istiyorum şimdiye kadar bunu pek başaramadım gerçi..yüksek bina görsem kafamı kaldırıp bakamıyorum..düşerim falan ..boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 palyaço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 at pipisinden korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kendimden korkuyorum bazan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 devofobi var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 wikipedia'dan tam liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Haptofobi: Dokunulmaktan korkma AAH!Beni elledi.Derhal intihar edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Tripanofobi Belonefobi Entomofobi Arasıra Kinofobi Bende korkakmışım bea napalım karakter böyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ayrıca kendisinde kalabalıkarasınagirmeyelimbomba patlayabilirfobi de wardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 cıvıma len hayat bu kolay kolay bırakılmıyor :D tırsıyorum napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Haptofobi: Dokunulmaktan korkma Bizim eski sınıfta bu fobisi olan bi insan olsaydı ölmüştü Her tenefüs en az 1 parmak atılır 1 parmak yenirdi 19 yaşında koca adamlar birbirlerini parmaklıyorlar koridorda birbirlerini kovalıyorlar izlemesi komik oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Entomophobia var bende. korkuyorum böceklerden - bir keresinde 7-8 santimlik bir hamamböceği görmüştüm yatağımın yanında gelip öldürmesi için arkadaşımı çağırmıştım(geldi sağolsun) asla alt katlarda oturamam, yazın bile pencereyi açmam içeri böcek girer diye, sağda solda rastgele dağıttığım zehirli böcek yemleri var - hastayım tam. [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 20:04 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bence sizin sınıfta homofobik biri olsa asıl o ölürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Dentofobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 -fobi, -fili yaratmak kolay. Aradığınız olayın latincesini bulun yeter. Mesela nekrozoofili derim ben de. Yok ki öyle bir şey diyeceksiniz yaptım oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 mesela filifobi(sevgiden korkmak?) veya fobifili(korkuyu sevmek?) şeklinde sallayabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Filofobi: Sevmekten, âşık olmaktan korkma Fobofobi: Korkmaktan korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 filofobi erkek fillerden korkmak bi kere [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ya herseye bır fobi bulmuslar fobisiz insan bulmak imkansız olmus tamamda yetmiyomus gibi bizide birbirimizden korkutmuşlar (Antropofobi:insanlardan korkma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar