Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ultima Online Sunucusu Kurallari (Kesinlikle okuyun, gormedim, duymadim yok!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik Ultima Online Sunucusu Kurallari (Kesinlikle okuyun, gormedim, duymadim, cok uzundu okumadim gibi mazeretler kabul edilmeyecektir!)

Hesap Acma:

1-) Acilacak olan sunucumuzda bazi teknik sorunlardan dolayi, su an icin paticik kullanici database'ine baglayamiyoruz, bu islemin olmasi icin yeni sistemin gelmesi sart, yeni sistem geldikten bir sure sonra bununla ilgili bir modul ekleyecegiz. O zamana kadar hesap alimlari serbesttir. Hesaplarinizi alirken, paticik isminizle ayni hesabi acmayi unutmayin. Yani paticik'de ki isminiz lort_gs ise ayni sekilde UO sunucusunda da lort_gs hesabi acin. Bu konuda hesap acma sorunu yasarsaniz, Sailor'a ozelden ulasin.

Eger ki bir baskasinin hesabini almayi dusunurseniz, yakalandiginiz an hem paticik hesabindan, UO sunucusunda ki hesaplarinizdan olabilirsiniz. Bu noktayi es gecmeyin.

2 ayri hesap acarim, paticikde uye alimi acildiginda ayni kullanici ile kayit olur, hesabimi legallestiririm diye dusunenler olursa diye soyluyorum:

Yakalandiginiz an ayni sekilde hem pati hesabinizdan, hem de sunucuda ki hesaplarinizdan olmamaniz isten bile degil!

Ayrica paticik uye alimlarini baslattiktan sonra, o zamana kadar acilmis hesaplar, yine o zamana kadar acilmis paticik hesaplarina baglanabilinecektir. Yani zaten daha sonradan yeni hesap alip, ona baglamak mumkun olmayacaktir.

Yani ne para kazanmak icin, ne de baska bir amacla 2. hesaba sahip olmayin, bu konuda kurallar cok acik.

2-) Paticik icinde gordugunuz tum kurallar, UO sunucusunda da gecerlidir. Kufure musamaha yok. Eger ki kufurlu, insanlari rahatsiz eder bir sekilde konusursaniz, UO hesabiniz ilk once gecici daha sonra kalici bir sekilde banlenebilir. Karakteriniz jail'i boylayabilir. Lutfen bu konuda da dikkat edelim. Burada anahtar nokta etrafinizda ki insanlari rahatsiz etmemektir.

3-) Yazmaya gerek yok ama yineleyelim, oyunda bug bulup bunu bildirmezseniz, bunlari bile bile ozellikle abuse ederseniz, bunun sonu yine paticik'de ki hesabiniza ulasir. Unutmayin paticik ve oyun sunuculari birdir. Ayri degerlendirilmeyecektir.

4-) AFK iken, yani bilgisayar basinda degilken makro yapmak yasaktir. Bilgisayarinizi gece acik birakip giderseniz, uzun sure cevap vermediginiz vakit yaptirim uygulanacaktir.

Kural listesi ihtiyac duyuldukca genisletilecektir. Lutfen uymaya calisalim.

Tesekkurler,

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 20:07 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kullanıcı adıyla beraber şifre de aynı olmak zorunda mı? yoksa yeni sistem gelince sadece kullanıcı adları mı ilişiklendirilecek? :)

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 20:01 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 20:04 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Degil, zaten yeni sistemde oyun sunuculari icin ayri sifre belirleyeceksiniz, boylece hesaplarinizin guvenligi artacak.

Bu sistem aktive oldugunda, oyun sifrenizi UO sifreniz yapacaktir. Eger zaten ayniysa bir sorun yok, farkliysa oyun sifresi yerine girdiginiz sifre aktif olacaktir.
Mesaj tarihi:
3 kişi isterse aynı ipden oynayabilir, sorun olmaz. zaten paticik nickinizle açmanız lazım hesaplarınızı, oradan kim oynuyor belli olur. ama başkasının nickini çalmak, sailor1, sailor2 gibi accountlar açıp para transfer etmek ayıptır yapmayın.

easyuo yasak değil, zaten engelleyemeyiz. ancak rail mining falan kullanmayın, o daha da ayıptır :)
  • Yeni Oluştur...