Brigand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Amd'den pek anlamam arkadaşlar kusuruma bakmayın... AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ Processor Speed (MHz) 2009.534 Bir de İntel P4 3.4 Resellerimin sunucusunu değiştiriyorum da. Yeni sunucu Amd. Nasıldır arasındandaki fark tam çözemedim, amd'den anlamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 AMD iyidir en azndan ben hiç sorun yaşamadım ,intelde kullandım ondada çok sorun yaşadığm söylenemez ama bilmiyorum AMD ısıya daha fzla dayanıklı duyduğum kadarıyla. Ayrıca AMD oyunlarda 1 adım daha önde,bu da çok bilindik birşeydir. Şu anda AMD 3500 var bnde,3800 alıcaktım geçen yıl ağustostu sanrm ancak stoklarda talep olmadığndan dolayı kalmamış dedi.Ve memnunum yni sorun yaşandığını da duymadım. NOT: belki alakasız ama AMD garanti belgesini okumuştum birkaç ay önce bozulduğu takdirde ilk bozulmada alıp tamir ikinci bozulmada ya o model yada 1 üst modeliyle değiştiriyorlar üçüncüde direk para iadesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hacı reseller paketimi farklı sunucuya taşıyorum yani oyun ile alakası yok :) Ayrıca amd ya da intel mi diye değil de sence p4 3.4 mü yoksa yukardaki amd dual core 3800 2ghz mi? Onu demek istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 İşlemcilerde ısınma sorunu kalmadı artık pek. Zilyon çeşit soğutucu çıktı, çok ısınırsa falan rahat rahat alıyosun bi tane. Ama şu sıralar Intel>AMD. Ve evet, oyunlarda da öyle. Üstelik çift çekirdekli işlemcilerde de Intel>AMD. Bu işin çok uzmanı değilim de, en son duyduklarım böyle. Ama Intel dediğin çift çekirdekli falan değilse karşılaştırmaya bile değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ne yalan söyleyeyim adam gibi okumadım direk görünce intel mi amd mi atladm :) aga yinede amd al dicem bn sana :) para mı alıyon olm AMD den diyen arklar içinde aga AMD sempatik ya baksana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 dediğin amd dual core herhangi bir p4ten daha iyi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 amd 3000+ bile p4 3.0 ile kafa kafaya bir işlemci, sormak bile yersiz, amd 3800+ x2 5e çarpar 30a böle p4ü intelin core2duo hariç hiçbir işlemcisi 3800x2'den iyi değil. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 23:03 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 amd iyidir masaüstü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu ikisi için konuşursak uzak ara AMD ama en son Intel dual core işlemcilerle Intel daha iyi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 p4 eskidi. yazdığın amd çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ama amd 2 ghz? değil mi? p4 3.4 ghz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 athlon x2 p4'ü evire çevire döver. x2'nin rakibi zaten core 2 duo, ondan altı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar