Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Codec Pack?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Aslında şöyle söyliyeyim bütün codecleri bir anda yüklemek sistemi tıkamaktan başka işe yaramaz bir video izliyemiyorsan yada ses duymuyorsan codecına bakıp single yüklemek en mantıklısı (bu işi yapan toollar var)

PS : Yani öyle codecler varki ömründe kullanmıyacağın falan :D

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 16:21 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir hayir kesinlikle o codec packlerden kurmayin

cunku codec packler dediginiz sey piyasadaki bi cok codecin paket haline getirilmis hali. yani codec pack kurunca o installer sirayla ne kadar luzumsuz codec varsa (bi cogu da eski versiondur falan) install eder. bilgisayari cok gereksiz yere yavaslatir her bi codec icin orda burda klasorler veya registry kayitlari falan... bazi codec packler de spywareli zaten

ffdshow diye bisey var isini bilen ne kadar "pro" pc kullanicisi varsa temiz windowstan sonra ilk bunu kurar. codec pack kurunca yuzlerce .dll dolar bilgisayara her codec icin, bu sadece birkac dll kurar. yani her formati kendisi oynatiyo. piyasada ne kadar video/audio formati varsa. hepsi en ince detaylara kadar configure edebiliosunuz. ffdshow neleri decode etsin secebiliyosunuz da. hadi bi de bonus altyazi bulup gosteriyo hangi playerda izliyosaniz izleyin

cozzdugu video formatlari arasinda mpeg-2 de var yani dvd izleyebilmek icin windvd kurmaya da son ;p

bu kadar $ehvetli ovuyorum cunku gercekten harika biseydir ffdshow :D

son version dl: http://downloads.sourceforge.net/ffdshow-tryout/ffdshow_rev1309_20070620_xxl.exe?modtime=1182355247&big_mirror=0

genel sayfa: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=173941
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
n2o'ya katılıyorum ben. Oradaki şeyi yükleyin, bir de The KMPlayer, GOM Player gibi (benim tercihim KM'den yana) internal codecler olan bir player yükleyin. Açamadığınız dosya kalmaz, en azından ben daha açamadığım bir şey görmedim.

Codecler çok kirli şeylerdir, çoğu durumda format olmadan kolay kolay temizlenmezler. İnternal codec rulez yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...