Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kullandığınız, bildiğiniz, güvendiğiniz Codec Packleri öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 xp yada klite 1.3 xp var aylardır kullanıyorum sorun yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Birkaç tane bakındım etrafta ama çok fazla listelenen codec var, açıkçası hangisi tam olarak ne işe yarar anlamadım :p Veya şöyle söliim, Standart olarak nitelendirilen packler işime yarar mı? Yani sorunsuz izleyebilir miyim herşeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 klite iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Aslında şöyle söyliyeyim bütün codecleri bir anda yüklemek sistemi tıkamaktan başka işe yaramaz bir video izliyemiyorsan yada ses duymuyorsan codecına bakıp single yüklemek en mantıklısı (bu işi yapan toollar var) PS : Yani öyle codecler varki ömründe kullanmıyacağın falan :D [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 16:21 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Alternatif: Storm Codec Pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 k-lite mega codec pack en iyisi şu anda bence. 19.2 mb gibi bir boyutu olması lazım. hiç bir sorun yaşamıyorum. eskiden bs playerı da vardı içinde rahat rahat dvd izlerdim divx izlerdim şimdi bs player paralı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 +1 K-Lite Mega Codec Pack [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 11:25 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hayir hayir kesinlikle o codec packlerden kurmayin cunku codec packler dediginiz sey piyasadaki bi cok codecin paket haline getirilmis hali. yani codec pack kurunca o installer sirayla ne kadar luzumsuz codec varsa (bi cogu da eski versiondur falan) install eder. bilgisayari cok gereksiz yere yavaslatir her bi codec icin orda burda klasorler veya registry kayitlari falan... bazi codec packler de spywareli zaten ffdshow diye bisey var isini bilen ne kadar "pro" pc kullanicisi varsa temiz windowstan sonra ilk bunu kurar. codec pack kurunca yuzlerce .dll dolar bilgisayara her codec icin, bu sadece birkac dll kurar. yani her formati kendisi oynatiyo. piyasada ne kadar video/audio formati varsa. hepsi en ince detaylara kadar configure edebiliosunuz. ffdshow neleri decode etsin secebiliyosunuz da. hadi bi de bonus altyazi bulup gosteriyo hangi playerda izliyosaniz izleyin cozzdugu video formatlari arasinda mpeg-2 de var yani dvd izleyebilmek icin windvd kurmaya da son ;p bu kadar $ehvetli ovuyorum cunku gercekten harika biseydir ffdshow :D son version dl: http://downloads.sourceforge.net/ffdshow-tryout/ffdshow_rev1309_20070620_xxl.exe?modtime=1182355247&big_mirror=0 genel sayfa: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=173941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya arkadaşlar bunların tamamını kurdum deminki formattan sonra. olmuyor, olmuyor da olmuyor.. deliricem birazdan. xvid i bile oynatamıyorum yahu. :/ valla ağlıcam ya. biriniz yardım edin nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Klite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 n2o'ya katılıyorum ben. Oradaki şeyi yükleyin, bir de The KMPlayer, GOM Player gibi (benim tercihim KM'den yana) internal codecler olan bir player yükleyin. Açamadığınız dosya kalmaz, en azından ben daha açamadığım bir şey görmedim. Codecler çok kirli şeylerdir, çoğu durumda format olmadan kolay kolay temizlenmezler. İnternal codec rulez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 klite ı denedim abi. @gerge, hemen deniyorum çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok abi. yine yok yine yok görüntü. deliricem. neyi yanlış yapıyorum onu da anlamadım ki.. neden olabilir bir öneriniz var mı ya? valla kafayı yiycem birazdan ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gom player kurup denesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hemen deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yine olmadı, bi yerde bir hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum. ses var görüntü yok arkadaşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çok alakasız da olabilir ama, ekran kartının driveri yüklü di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 abi yüklemiş olmam lazım bi daha yükliim belki bi sorun oldu. ama yüklü olmasa 1440-900 çözünürlük yapamam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bs player kullanıyosan kullandığı video codec ine fdd yi göster sonra fdd video config i açıp codec ayarlarını yap. açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 free codec pack yazıp google a ilk çıkan siteden klite mega codec pack i indiriyorum ben her seferinde. Açamadığım video yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 en iyisi bi daha format at sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 moriq dediini nasıl yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oper deme öyle şeyler nolur huylanıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hmm, media player classic ile açmayı denedin mi videoları? gerçi onda da hata verir bence ama yine de dene istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar