Pakize Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet arkadaşlar wow alliance guide'si olan varsa link verebilir mi lazımda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Guide'si değil guide'ı. Gayd diye okunuyor. Yada en güzeli rehber. Wow-proda var baya http://www.wow-pro.com/node/603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Türkçe okursan guide'si oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 İngilizce kelimeler türkçe bir cümle içerisinde kullanılırken kelimenin türkçe okunuşu baz alınarak ek getirilir. TDK Bu arada rehber için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 emule'da var, leveling guide diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 konuyu dagıtacam biraz ama ingilizce kelimenin türkçe bir cümle içerisinde ne işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 omg wtf gg gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 WoW Alliance Guide yerine --> Savaşsanatı Dünyası Müttefik Rehberi diyelim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Hayır allience rehberi diyelim. Olmadı allience guide ı diyelim. Biz ingilizce bilenleri rahatsız ediyo çünkü guidesi, dodgesi, magesi (gayd, doc, meyc) denmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 aha toplanmaz bu konu bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Dağıttığım gibi toplarım da. Lvl 30dan sonrası için Jame's Alliance Guide'a çok iyi diyorlar [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 00:03 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Brian Kopp mu ne öyle bir adamın yaptığı guide var. Muhteşem bişey. 1-70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 horde ol, joana'nin rehberi var sahane, hiz rekoru var elemanin. her yeni serverda gelistiriyo kendini ilk 70 olmak icin. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 08:15 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 brian kopp'un hazırladığı guide alliance için en iyisi. 4 starting area için 4 ayrı 1-18 başlangıcı var, sonrası tüm ırklar için ortak. pdf formatında hazırlanmış. pek ihtiyaç olmasa da 60'a kadar olan questlerin thottbot linkleri de verilmiş. 60-70 arası questler linksiz ama dediğim gibi ihtiyaç olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 brian kopp ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ama çok pis topladım konuyu : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kopp efendi'de 35$ satıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 http://www.gespware.org/BarKinPop.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tartışma çıksın ayar verelim ayar alalaım birbirimizie nub diyelim O.O lütfen epeenimi ergilemek zorundayım l2spellnubs tartış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 joana's guide var ama sadece horde galiba. ne diye alliance acarsınız zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 leveling guide gibi gold guide falan yok mudur yav. 500-600golda çıkıyorum hep bi şekilde eriyo gidiyo para :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 var ben bulmuştum bi paket ama hiç işine yaramaz boşuna arama. saçma sapan şeyler yazıyo. para için yapabileceğin en iyi iki şey var. ilki quest yapmak. daily questler mesela süperdir, sıkılmadan yapacaksın her quest 11-12g getiriyo. ikincisi ise primal mana, fire, water, air vs. farmlayacaksın. belirli farm alanları var kasabileceğin istersen onları da linklerim. hatta linklemiştim ben onları da baska konu olabilir. bir de bunlara ek olarak madenciysen adamantite oreları eritmeden satacaksın, prospecting için jewelcrafterlar alıyor. bar halinden 1.5 kat fazla paraya satabilirsin ore halindeyken. yok değilsen skinning ile cobra scales ya da nether dragonscales farmlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ben şu an netherstorm da consortiuma rep kasıyorum, ethereum prison key toplayarak 1k rep + 2 blue 4-5 green düşürdüm (para, griler, cloth vs. cabası) maksimum 1-2 saat farm yapmışımdır bir de. Tavsiye ederim prison key toplayarak para ve rep kasmak çok karlı. Primaller ve questler bir numaralı para kaynağın olmalı ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 warrior olduğum için mine/bs var şu an. adamantiteleri hep bar olarak satıyodum, prospecting olayını yeni öğrendim mesela, arkadaşın chardan tüm oreları prospect etmeyi düşünüyorum ya da ore halinde satmayı. axesmith/macesmith silahları için deli gibi primal fireladığım için primal farm bana çok uzak gözüküyo ama toggie linklersem sevinirim. consortium olayını da bi denemek lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Fire Water Mana Air mana hariç diğerleri nagrand'da birbirine cok yakın bolgelerde iyi drop var. blizz bilerek bu bolgeyi farm bolgesi seçmiş herelde. fire, water ve air için fix mekan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar