Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Alliance Guide


Pakize

Öne çıkan mesajlar

brian kopp'un hazırladığı guide alliance için en iyisi. 4 starting area için 4 ayrı 1-18 başlangıcı var, sonrası tüm ırklar için ortak. pdf formatında hazırlanmış. pek ihtiyaç olmasa da 60'a kadar olan questlerin thottbot linkleri de verilmiş. 60-70 arası questler linksiz ama dediğim gibi ihtiyaç olmuyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
var ben bulmuştum bi paket ama hiç işine yaramaz boşuna arama. saçma sapan şeyler yazıyo. para için yapabileceğin en iyi iki şey var. ilki quest yapmak. daily questler mesela süperdir, sıkılmadan yapacaksın her quest 11-12g getiriyo. ikincisi ise primal mana, fire, water, air vs. farmlayacaksın. belirli farm alanları var kasabileceğin istersen onları da linklerim. hatta linklemiştim ben onları da baska konu olabilir.

bir de bunlara ek olarak madenciysen adamantite oreları eritmeden satacaksın, prospecting için jewelcrafterlar alıyor. bar halinden 1.5 kat fazla paraya satabilirsin ore halindeyken. yok değilsen skinning ile cobra scales ya da nether dragonscales farmlayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu an netherstorm da consortiuma rep kasıyorum, ethereum prison key toplayarak 1k rep + 2 blue 4-5 green düşürdüm (para, griler, cloth vs. cabası) maksimum 1-2 saat farm yapmışımdır bir de. Tavsiye ederim prison key toplayarak para ve rep kasmak çok karlı.

Primaller ve questler bir numaralı para kaynağın olmalı ama :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior olduğum için mine/bs var şu an. adamantiteleri hep bar olarak satıyodum, prospecting olayını yeni öğrendim mesela, arkadaşın chardan tüm oreları prospect etmeyi düşünüyorum ya da ore halinde satmayı. axesmith/macesmith silahları için deli gibi primal fireladığım için primal farm bana çok uzak gözüküyo ama toggie linklersem sevinirim. consortium olayını da bi denemek lazım ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...