Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüştü ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

rewendor çıkardığın kadronun bazı yerleri biraz mantıksız olmuş kusura bakma ama.

ahmet yıldırım gs'den geldi.
tayfur havutçu dediğin adam süleyman seba'nın yeğeni.
murat şahin fenerbahçede oynamadı bile denebilir
emre aşık 3 büyük kulüpte de oynadı. hala oynuyor milli takımda bile oynuyor.

neyse rüştü niye alındı yine sırf fenere gıcıklık yapıcam diye transfer yapıyor tüpçü hayırlı olsun.

mehmet yozgatlı'yı hep beğendim hep sevdim hem efendi adam hem de iyi top oynuyor. fenerbahçe'de harcanmaktansa beşiktaş'ta oynamayı tercih etti. ki mehmet yozgatlı dediğimiz adam türkiye'nin üst düzey 2-3 sağ kanadından birisi. diğeri mehmet topuz. bir de antalya'da uğur mu ne var o da iyi topçu.

mustafa doğan gitti zaten. ali güneş'i de göndersinler hemen. murat şahin yedek olarak da oturamayacak ne yazık ki. nobre türk olmasa ne alınırdı ne de şu anda takımda kalabilirdi. yabancı kontenjanını yemiyor o yüzden duruyor takımda. fahri'yi seviyorum rizeli hehe.

bu arada runje gidiyormuş. kesin olarak bonservisini ödeyip türkiye'den ayrılacakmış. haberlerde söyledi. iyi oldu seviyordum onu da ama gerek yok hakan arıkan oynasın banko ben onu istiyorum.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 16:37 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Emre Aşık GS'den geldi ama FB altyapısından yetişti. Murat Şahin'i geç zaten yedek adam Rüştü var bak :)

Tayfur da yeğeni de olsa sonuçta ne değiştirir ki :)

Valla ne dersen de yok bu iyi deil bu oynamadı desen de sonuçta hepsi FB'le alakalı oyuncular. İyi oynasa "e milli takımda da oynuyor" kötü olsa "e zaten oyatmıyoruz gönderdik" orta karar olsa "türk olmasa gelmezdi" diye diretmişsin de ortadaki gerçekeri bu kişisel görüşler değiştirmiyor (fact - opinion a daha uygun türkçe karşılık bulamadım şimdilik) :)
Sosyal ağlarda paylaş

rüştüden birşey olmaz bu vakitten sonra emeklerine saygım var ama artık bitti rüştü , gittiğine sevindim...
mehmet yozgatlı ise Fenerbahçede ilk 11 de oynayacak kapasitede değil , istikrarı olan biri değil oynadığı her maçta dikkatle izlediğim bir isimdi yedekten geldiği maçlarda iyi performans sergiledi ama asla 11 in adamı olamadı..
Fenerbahçede yedek kulübesine mahkum olacak iki isim , bakalım bjk da ne yapacaklar hayırlı olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

sorun fenerden gelmeleri değil, gelen oyuncuların kötü oyuncular olmaları. tayfun ali güneş murat fahri gibi adamlar gereksiz hiç gelmeseler de olurdu

ama iyi oyuncu olunca fenerli diye alınmicak mı?

alpay oktay sergen tümer nasıl fenere gittiyse rüştü ve yozgatlı da beşiktaşa gelebilir. bugün bir nihat gsye gelcem dese gsliler istemicek mi yani?

gelecekse kaliteli adam gelsin ama murat şahin ali güneş gibi adamlar gelmesin işte o tür adamlar fenerden gsden alınınca feci uyuz oluyorum.

rüştünün gelmesini normalde istemem ama kalede yabancı kontenjanını boşaltmak için uygun bir adım ayrıca rüştünün ergünle birlikte ligin en efendi adamlarından olması da ayrı bir mevzu zira birkaç sene önceki fenerbahçe maçında beşiktaş tribünleri rüştüye çiçek vermişti.

yozgatlıyı ise göreceğiz artık, mehmet topuz olmayınca alınabilecek tek türk alternatifi yozgatlıydı o yüzden pek eleştirmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Nobre de beşiktaşa yerli diye alınmadı, sonradan Türk statüsünde oynamaya başladı. Geldiğinde yabancı statüsündeydi. Zaten yerli statüsünde olsaydı Fener gitmesine izin vermezdi.

Yorum yapacağız diye kendimizi avutmayalım.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 17:25 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet nobre alındığında daha 5 sene oynayanların türk olabilmesi kararı bile yoktu

zira o karar verilmeden birkaç hafta önce ahmed hassanı yollamıştık biz. o karar erken çıksaydı ahmed hassanı tutardık türk olarak oynatırdık:)

nobreyi aldığımızda türk olacağı hesapta yoktu. ancak fenerde oynamış olması dışında gayet iyi bir transferdi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nobre de beşiktaşa yerli diye alınmadı, sonradan Türk statüsünde oynamaya başladı. Geldiğinde yabancı statüsündeydi. Zaten yerli statüsünde olsaydı Fener gitmesine izin vermezdi.

Yorum yapacağız diye kendimizi avutmayalım.

evet vodan'cım cümleyi yanlış kurmuşum senden çok özür diliyorum.

neyse kimsenin kendini avuttuğu falan yok. zira transferi ne ben ne de herhangi bir beşiktaşlı çıkıp yapamıyor ne yazık ki. yönetim de bizim fikirlerimizi almıyor transferi yaparken. bize yalnızca alınan futbolcuları izlemek düşüyor.

nobre'yi el üstünde tutardı eskiden fenerliler ama malesef damarlardaki fanatiklik ağır basıyor, nobre'ye kötü futbolcu muamelesi yapılıyor.

kimin kendini avuttuğuna gelirsek, milli takımın kalecisini transfer ettik bir kaç saat önce. daha önce söylediğim gibi türkiye'nin en etkili sağ kanatlarından birini de aldık. kendimi böyle avutabilirim istersen ne dersin arkadaşım?

dip not: herkes artistliğini yapmış nobre türk değildi diye ama nobre'nin yabancı statüsünde kalması durumunda bu sezon beşiktaş'ta tutulmayacağına bir şey diyememişsiniz arkadaşlar. ayıp oluyor hemen ana avrat küfür edin yorum yaptığımız için niye duruyorsunuz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası bir fenerli olarak Rüştü'nün Bjk ya gitmesine sevindim;enazından milli kalecilerimizden birisi yedek kalmıycak ve en önemlisi saçma sapan zamanlarda saçma sapan golleri bjk adına yiyecek.
Yıldırım Demirören sanırım dışardan çok iyi bir futbolcu getirir,yoksa taraftar onun bu transferlerine kanmaz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de merak ettiğim kısım şu. tepki verilen şey fener'den oyuncu alınması. fener'den kötü oyuncuların alınmasına laf söylemiyor kimse. ilginç geldi de. bir de galatasaray'dan alınca laf söylenmiyor bir tek fener'den oyuncu alınırsa bağırılıp çağırılmaya başlanıyor. sebebi nedir anlamadım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben utanıyorum şu an ya.Gerçekten.
Rüştünün alınması rezaletten başka hiçbirşey değil.Sadece inatlaşmak.İnatlaşmak için milyon dolarları çöpemi atmak gerek?

Mehmet Yozgatlı iyi topçudur alınır.
Şimdi Tuncay ın peşindeymiş.
Hadi tuncayda alınır.İyi oyuncular.
Ama Rüştü nedir ya ? Napıcaksın sen Rüştüyü

resmen Beşikbahçe olduk başka bi olayı yok bunun.Böyle rezalet olmaz.Allah aşkına artık çıksın biri şu adama birşeyler yapsın.Bu kadar olmaz yazık günah bu taraftara.
Sosyal ağlarda paylaş

@Mumu,
said:
"nobre'yi el üstünde tutardı eskiden fenerliler ama malesef damarlardaki fanatiklik ağır basıyor, nobre'ye kötü futbolcu muamelesi yapılıyor. "

Eğer bu muhabbete girersen bende BJK'lilerin FB deyken çirkefliğini bırakmadığı Nobreyi şimdi savunduklarından falan bahsederim. Bu da senin bahsettiğin gibi damarlarındaki fanatikliğe girer.

Aksine ben Nobre transfer edildiğinde de buraya yazmıştım Alex gibi biri tarafından beslenmezse başarısız olacağını.

said:
"kimin kendini avuttuğuna gelirsek, milli takımın kalecisini transfer ettik bir kaç saat önce. daha önce söylediğim gibi türkiye'nin en etkili sağ kanatlarından birini de aldık. kendimi böyle avutabilirim istersen ne dersin arkadaşım?"

Ayrıca yaptığınız transferlere kötü birşeyde demedim ikisi içinde iyi olduğunu ve paçozluk etmenin bi alemi olmadığını yazdım. İstersen ilk sayfaya bakabilirsin. Bu transferler için kendini avutmana gerek yok çünkü gerçekten birisi milli takımın kalecisi ve 2002 Dünya Kupasında en iyi 2. kaleci seçilmiş gerçekten çok iyi bir kaleci. Diğeri ise dediğin gibi Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi. Tekrarlıyorum bunun için kendini avutmana gerek yok haklısın çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir olay var;
Rüştü 3 gün önce 2 senelik imzalamıştı Fener'le biz nasıl alıyoruz ? Hadi aldık diyelim Hakan Arıkan gibi iyi bir kaleciye sahipken Rüştü gibi bir tecrubeyi niye kattık.Rüştü'nün yedekte olması kötü olur ama Hakan'i yedeğe koymakta mallık olur benim gözümde.Ha Blackchaos'ta ayrı bir noktaya değinmiş +1.Biri bu tüpçüyü durdursun artık.

Mehmet Yozgatlı iyi adam bir şey diyemem,takıma tam faydası dokunacak bir adam sevindim.

Takıma faydası dokunsun isterse Fener'in alt yapısından alalım.Faydalı futbolcu her yerden çıkabilir,nereden alındığının nasıl alındığının tartışması çocuk gibi yapılmamalı.

Beşiktaş'in şuanki kadrosunun bana kalırsa transfere ihtiyacı yok,bu kadro ile gayet başarılı olabilir.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 18:52 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...