Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 para artık söyle audiden kaç para alıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Selam, Birşey almıyorum yahu, ama verseler hayır mı derim???? Bazı insanlar vardır, tuttuğu futbol takımıyla yatıp kalkar. Onları gördüğünde bir heyecan kaplar içini, oynanan oyun futbaldan daha yüce daha ulvi birşeydir onun nazarında. İşte benim olaya bakışım da böyle. Eğer böyle olmasaydı Audi etkinlik dönüşü üstünde 4 halka bulunan tabelayı neden söküp bagaja atayım ki veya neden 4 halkalı yaka iğnesi, tshirt ve bel çantası alayım ki, neden Şenyıldız Butik'den yana yakıla 4 halkalı kol düğmesi isteyip en sonunda 'beyfendi istediğiniz kol düğmelerini özel olarak Almanya'dan sipariş ettik, geliyor. Elimize geçtiğinde size haber vereceğiz' diye beni arasınlar ki, neden masamda ve kütüphanemde kitapların önünde Audi kalem, kibrit, model oto, jant göbeği, muhtelif sticker falan tutayım ki, neden göçüp giden diskimle beraber 1300+ audi resmi yitip gitsin ki, neden sürüş programına katıldığım gün doğumgünü olan kız arkadaşımı aramöayı unutup akşamın 11,5'unda fırça yiyeyim ki, neden trafikte seyir halinde olan tüm 4 halkalı araçlar gözüme takılsın ki. Neden? Çünkü seviyorum. Çamurdan da olsa o benim sevdiğim otomotiv markası Audi. İyisiyle de kötüsüyle de sevdiğim, gönül bağı oluşturduğum mekanik mucizenin 4 tekere dönüşmüş hali. 4 basit halka ve ben. Seviyorum işte. Sen ve o sevmese de ben seviyorum. Her daim üstün olup çok tutulması umrumda değil. Verdiği hazzı ve hissettirdiklerinden ötürü seviyorum. Bir baba nasıl diğer çocukları da sevmesine rağmen kendi çocuğuna baktığında içinde farklı bir his kımıldanıp ona varolmanın mutluluğunu yaşatıyorsa, ben de o 4 basit halkanın ardındaki mucizeye baktığımda öyle hissediyorum. Kız arkadaşım bu satırları okursa hayatım kayacak diyor içimden bir ses :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Almanyadaki kuzenim A4 Avant 2.0tdi almis ve arabayi gidip fabrikadan alacakmis. Fabrikaya gidip alindigi zaman yemek, cay .kahve ikram edip sonrasinda tum fabrikayi gezdirip anlatiyorlarmis. Bir nevi tur. Sonrasinda arabanin anahtarini :) Bana cok eglenceli geldi. TT si vardi 14k euro ya satmis. A4 ü 30k euro ya almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 para'nın mesajı reklam metni olmuş=) saygılar;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Selam, Bekle beni Frankfurt otomobil fuarı diyorum :P İnşallah bu sene niyetin haricinde fiiliyata da geçeceğim. Tabi öncesinde Canon D400 almam lazım kendime :P Kendimi zorla davet mi ettirsem Audi'ye acaba?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Almanya da yasamak vardi. Arabani sifir olarak bayii den degil sicak sicak banttan aliosn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bilenler 2014 için bi karşılaştırma remake'i yapsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 sheer driving pleasure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Aedam bildiğin true resurrection cast etti :P O kız arkadaşım şimdi eşim, vay beee :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Audi gelmedi mi hala sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Adam BTCden vurdu heralde :) Bu arada konuya gelirsek kesinlikle BMW. Ha tamamen duygusal sebepler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yok btc'den vurmalık bi durum yok, pedere alacaz bi dal. bugün gittim ikisine de baktım, bence de duygusal sebeblerle bmw fakat hani var mı audi a6 şu şu nedenlerle daha iyi diyebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ikisininde 2012 sini kullandım. Sürüş keyfi olarak kesinlikle bmw audi hantal gibi geldi bana çok km yapmıyosan 520i yi de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 niye a6 peki ? a5 sportbek yapıştır quattro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 audi ne ya pff TDİ motor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bmw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ben son 6 senedir gidiyorum (yani 3 kere) herkesin omrunde bir kere gormesi lazim :) boyle bir yer yok yani :) paramecium said: Selam, Bekle beni Frankfurt otomobil fuarı diyorum :P İnşallah bu sene niyetin haricinde fiiliyata da geçeceğim. Tabi öncesinde Canon D400 almam lazım kendime :P Kendimi zorla davet mi ettirsem Audi'ye acaba?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Selam, Çocuklar öncesi niyetlendim ama vize için geç kalmışım, yetişmedi :( Sonra da 2 küçük engel yüzünden olamıyor :D Peki, Paris mi yoksa Frankfurt mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 oha başlığa bak hey gidi hey. sonra 2sinide alamamıştık kriz falan filan derken iyice yalan olduydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 BMW bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xegUP7ysvTs ama 535d al ;) http://www.youtube.com/watch?v=nj2Iu3ZPIJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bence bmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Tartismasiz frankfurt Genevrede idare eder New york.auto show mesela igrenc ama paramecium said: Selam, Çocuklar öncesi niyetlendim ama vize için geç kalmışım, yetişmedi :( Sonra da 2 küçük engel yüzünden olamıyor :D Peki, Paris mi yoksa Frankfurt mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Selam, Eğer A6 multitronik ise alınır :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yeni bmw 420d cabrio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar