eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 2 Ekim 2004 ten beri çıktım sevgilimden ayrılmış bulunuyorum neden koymadı bilmiyorum duygusal olarak hiçbir acı çekmiyorum biraz burukluk var ama fazla değil bir kaç aydır hazırlıyordum kendimi ama bir ayrılığa ve bir ölüme hazır olunmuyor daha önceden. Artık yeni sayfalar açma zamanı çok ders aldım bu ilişkiden kızların çok değer verilince önüne geçilemediğini anladım, sevgiyi çok fazla göstermemek gerek gerçekten. neyse paylaşmak istedim öyle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öss yi de atlat hele bir de beklediğin kadar iyi geçerse unutursun ayrılığı direk denizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 umarım iyi geçer valla son zamanlarda alışkanlıktan öteye geçmedi ama alışkanlıklarda kolay bırakılmıyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ÖSSye gir güzelce takma kafana. Rakı balık yapılır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 harbi yapalım lan dnz?? güzelbahçe taraflarında.. neyse konuya dönersek.. tam günü yani helal.. takma kafana boşveeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 cidden fazla deger vermiceksin yada o kadar deger verdigini gostermiceksin. oss de basarılar kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yapalım harbi iyi olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 walla bugun ayrıldıysa senden bence ayrılmak ıcın ozellıkle bugunu secmıstır , o yuzden oyle uykusuz kalıp össde sıçıp hiç onun ekmegıne yag surme cunku zaten boyle bı gunde ayrılıyosa onun ıstedıgı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yok ben ayrıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ufaklıklar başarılar size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 rakı balık kordondan başka biyerde yapılmaz lan güzelbahçe neymiş? metket bak yanlış şeyler söylüyosun gericem ortamı ha. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 GEÇMİŞ OLSUN KOÇÇUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 dertli adam rakı içer balık yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 eyw. kuzen oss harika geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 naptın össden bi gün önce -_- bekleyemedin mi 2 gün daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 harbi kız da öss ye giriosa sabotaj gibi bişey olmuş seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 e tabi o da var kızı össye girmiyodur belki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Sevgide "göster ama elletme" taktiği uygulanmış ve başarı oranı %99 civarındadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 afedersin ama oss oncesi iz ayrildiysa kizin sen ayrildiysan snein zihniyetinize ediyim 1 gund aha bekleyemediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 katılıyorum bone'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla ben de katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 haklısınız da o girmiyodu oss ye ben giriyodum benimkide iyi geçti meslek lisesiyim say 1 yapıorm ham 266 yani tamam riskti ama ayrılık zamanını ayarlıyamıosun ayrılman gerektiğini bile bile dur yrn oss var 2 gün sonra olsun diyemezsin sonuçta ben ayrıldım ayrıca [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 01:56 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 2topic aç rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: dur yrn oss var 2 gün sonra olsun diyemezsin sonuçta dersin, dedim biliyorum. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 benim durum biraz karışık o yüzden diyemedim zaten 2 haftadır konusmuyorduk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar