Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Burada gördüğünüz üzere, üniye girdiğinizde sınavlarda oldukça bilimsel bi not sistemi ile karşılaşacaksınız. Arkadaşınızla aynı kağıdı verip, sizin 30, arkadaşınızın 70 alabildiği bu sistem, saçlarınızın beyazlamasına da neden olabilir, prof.a kafa atmak istemenizle de sonuçlanabilir. Neyse işte kopya çekerek birebir aynı kağıdı yapsanız bile farklı not almanızın sebebi budur! [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 12:06 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ahah ilahi adalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 E hani açıklamiycaktık bunu, yeni öğrenciler ilk elden öğrenicekti :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 iş işten geçti zaten :D giren girdi artık üniye... şimdi patlatma zamanıdır dedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Hmm o zaman sınavda kağıdı doldurmak yerine en aerodinamik şekilde katlamak bizim için çok daha iyi olucaktır, öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bazen yukardan aşağı, bazen de aşağıdan yukarı yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 en alttaki laf da ii buarada :D daha da bilimsel yöntem kullanıyorum dio ya... ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hehe süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 peki ben sınıfta ikinci olup çan sistemiyle not vericem diyen hocadan niye BA alıyorum onu anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 iste o da can in aerodinamigiyle ilgili bisey demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 2 hafta derse gelıp 100 vızemı hıce sayıp dd veren hocaya kafam gırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Tekrar ediyorum mimar sinanın fen edebiyattan arkeoloji tarih veya edebiyat bölümünü yazmayın. inatla yazacaksanız önce binaya gidin sora yazabilirseniz yazın. fındıklıdaki denize sıfır binaya kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 angut ötesi sözel derslerde süper ezber final sorularıyla karşılaşabilirsiniz bu da yetmezmiş gibi tüm sınıf kopya çekse de tamamen hocanın insafına kalmış bi şekilde not alabilirsiniz :F ben geçtim diğer arkadaş kaldı ben bile hatırlamıyorum kaç farklı kişiden kopya çektim fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 şansımızı denemek lazım hele bi girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 haha süpermiş site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bunu bile yapamaz bizim okudlakiler, bu daha adil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bide günlerce uğraştığınız projeye hiç acımadan 30 verenlerde var.Bu dahili ve harici beddahlar sizi amacınızdan mahrum etmek isteyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 1 senesi baska okulda 3 senesi simdiki okulumda 4 senelik universite tecrubem var, buna dayanarak soyleyebilrim Universite Hocalari en azindan adam gibi adamlar. Lise ogretmenlerinin bana yaptigi serefsizliklerin binde birini gormedim acikcasi hep hakkimi aldim. Ama bes parmagin besi bir degil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 AHAHAH çok komikmiş ya neyse kısmet tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ombakkombak içim raatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 abi ben şeye kıl oluyorum. sen adama kopya veriyorsun.adam senden daha yüksek alıyor.benim başıma çokça geldi nası olur anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Kopya yorumlamayı bilmek bir sanattır. Yani aldığın kopyayı öyle bir dille yazarsınki hoca senin kaynak onu kopya çeken sanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bizim arkadaş 2-3 kişiden kopya çekip onları karıştırıyor bişi yapıyor hepimizden yüksek alıyor.ama genede sınıfta kalıyor nası oluyosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yapanları ayakta alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Burada sinavlarda genelde soft copy veriyosun, bi tane program var, herkesinkini karsilastiriyo kopya cekmis mi cekmemis mi diye.. Ha araya kelime koyarim sunu bunu yaparim diyosaniz yaniliyosunuz program cok akilli.. Anca bayagi degistireceksiniz, farkli kelimelerle falan, o zamanda konuya vakif olmaniz gerekiyo, zaten vakifsaniz niye kopya cekiyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar