Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Össye girenler bakın buraya neler yaşıycaksınız görün!1

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Burada gördüğünüz üzere, üniye girdiğinizde sınavlarda oldukça bilimsel bi not sistemi ile karşılaşacaksınız. Arkadaşınızla aynı kağıdı verip, sizin 30, arkadaşınızın 70 alabildiği bu sistem, saçlarınızın beyazlamasına da neden olabilir, prof.a kafa atmak istemenizle de sonuçlanabilir.

Neyse işte kopya çekerek birebir aynı kağıdı yapsanız bile farklı not almanızın sebebi budur!

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 12:06 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

angut ötesi sözel derslerde süper ezber final sorularıyla karşılaşabilirsiniz bu da yetmezmiş gibi tüm sınıf kopya çekse de tamamen hocanın insafına kalmış bi şekilde not alabilirsiniz :F ben geçtim diğer arkadaş kaldı ben bile hatırlamıyorum kaç farklı kişiden kopya çektim fln
Sosyal ağlarda paylaş

Burada sinavlarda genelde soft copy veriyosun, bi tane program var, herkesinkini karsilastiriyo kopya cekmis mi cekmemis mi diye..

Ha araya kelime koyarim sunu bunu yaparim diyosaniz yaniliyosunuz program cok akilli..

Anca bayagi degistireceksiniz, farkli kelimelerle falan, o zamanda konuya vakif olmaniz gerekiyo, zaten vakifsaniz niye kopya cekiyosunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...