Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havada cisimleri ikiye kesmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayağı bir süre badminton oynadım, incecik raketlerle havada uçan kuş tüyü saplanmış mantarlara vurdum, lisans al dediler üşendim almadım. Eskrim yaptım bir süre, sıkınca onu da bıraktım sonra bi baktım aa sw skili artmış (aslında eskrim fencing ama olsun)
Bu havada bişileri bölme huyu şu 2-3 kiloluk one handed kılıcımı almam ile başladı. Havaya fırlattığım küp şekeri tinn diye bir sesle böldüm (aslında parçalandı)
Sonra, uzunca bir manav bıçağı ile havada erik böldüm 2.3. denemelerde bir kaç kere:b, bugün de bezelyeyi ikiye böldüm 3. denememde.
Çok eylenceli, sağı solu kesmediğiniz sürece güzel bir spor, öneririm.
Mesaj tarihi:
işe yarar şeyler de yapıyorum ama işe yaramıyan şeyler anlatılacak kadar eylenceli, işe yarıyan şeyler ise sıkıcı. Mesela bu yıl staj yapıcam bir nevi, bir yerde bilgisayar ile çizim dersleri alıcam, daha üniversteye gitmeden stajımı yapıcam diye espri yapıyorum ama aslında çok güzel ve cidid bir şey, çok da işe yarıyan bir şey, ama siz söyliyene kadar anlatmadım çünkü anlatması eğlenceli bir şey değil, lüzumlu olaylarımı anlatmiyim o yüzden:)
Mesaj tarihi:
biz köyde değneklen oynardık (evet köylüyüm ben. efendinizim sizin)

en eğlenceli kullanım alanlarından biri kelebek ve zurrrrr diye uçan kınkanatları havada çortlatmaktı. çortlattık. yaptık bunu. erik bezelye filan değil gerçek savaş, gerçek experience point aldık o random encounterlardan. yaaa yaa...
  • Yeni Oluştur...