Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bayağı bir süre badminton oynadım, incecik raketlerle havada uçan kuş tüyü saplanmış mantarlara vurdum, lisans al dediler üşendim almadım. Eskrim yaptım bir süre, sıkınca onu da bıraktım sonra bi baktım aa sw skili artmış (aslında eskrim fencing ama olsun) Bu havada bişileri bölme huyu şu 2-3 kiloluk one handed kılıcımı almam ile başladı. Havaya fırlattığım küp şekeri tinn diye bir sesle böldüm (aslında parçalandı) Sonra, uzunca bir manav bıçağı ile havada erik böldüm 2.3. denemelerde bir kaç kere:b, bugün de bezelyeyi ikiye böldüm 3. denememde. Çok eylenceli, sağı solu kesmediğiniz sürece güzel bir spor, öneririm.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kemikil ise yarar bisiler apsan onemli bi adam olcanda bole sacma sapan islerle urastikca i ih zor
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 işe yarar şeyler de yapıyorum ama işe yaramıyan şeyler anlatılacak kadar eylenceli, işe yarıyan şeyler ise sıkıcı. Mesela bu yıl staj yapıcam bir nevi, bir yerde bilgisayar ile çizim dersleri alıcam, daha üniversteye gitmeden stajımı yapıcam diye espri yapıyorum ama aslında çok güzel ve cidid bir şey, çok da işe yarıyan bir şey, ama siz söyliyene kadar anlatmadım çünkü anlatması eğlenceli bir şey değil, lüzumlu olaylarımı anlatmiyim o yüzden:)
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bu kemikil manyak lan. Hergun baska bir manyakligini yaziyor buraya. Idolumsun Kemikil.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Sol elinle tutmayı dene bıçağı.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 there is no knife and there is no chemistry... :P [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 00:35 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir ]
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 evde birisi varken yapmamak lazım "ffuvv" bıçak sallama efekti ooğlum sen nabıyosun orda bakı-- kelle uçar - AANNEEEAAA !!1
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 vıdeo ısterız yoksa ınanma zeytını kesecene kemıkıl zeytın yanı sonucta cekırdeği var falan.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 chemical'ı destekliyorum ben. en azından birşeyler yapmak için uğraşıyor.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 temel fıkrasına donmus olay abi sen en ıyısı sınek sunnet et kolay gelsın
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o değil de ülkeyi bataktan kurtartmış niceleri gelip bok atiyor ya gülesim onlaradir.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kılıçla şeker bölmek... Seni battousai ilan ediyorum Chemical... Ama biraz abartı kokusu geldi bana ya neyse seni HimuraKenshine Havale ediyorum o anlar
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 valla takdir edilmek istiyorsan en azından bi paris hilton yada rte'yi fırlatıp ikiye bölmen lazım :p
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 oha zevkli gibi, deniycem valla. yavaş yavaş kademe artırmak lazım, önce ekmek falan denerim heralde
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bezelyeyi ortadan ikiye kesmekmi? karpuzu atın ben onu kesemem..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 az önce 2 bezelyeyi ilk denemelerimde kestim, gururluyum.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 biz köyde değneklen oynardık (evet köylüyüm ben. efendinizim sizin) en eğlenceli kullanım alanlarından biri kelebek ve zurrrrr diye uçan kınkanatları havada çortlatmaktı. çortlattık. yaptık bunu. erik bezelye filan değil gerçek savaş, gerçek experience point aldık o random encounterlardan. yaaa yaa...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 nerdeydi bu köy? caponyanın dağları falan mı :P
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hayır trabzon dağları. ayrıca kelebek ve cozurdayan böcük haricinde, kertenkele ve yılan da dövdük. güzel günlerdi. gta3 oynamaya pek basar :)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 çelik çomak oynardık biz köyde. antakya'da anca o kadar işte...
Öne çıkan mesajlar