Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşın .. piknikteyim merak etme diye araması

bliywig

Öne çıkan mesajlar

saat 11 sularında telefon çalma suretiyle uyandırılmış bulunmaktayım ve baktım kız arkadaşım ... şarjım bitiyo merak etme şurda piknikteyiz (sınıf arkadaşlarıyla sanırım.) vs benim şu an anlam veremediim bir dumurlukta olmam....

siz bu durumda ne düşünür ne yapardınız? merak ettim

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:47 tarihinde, bliywig tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşın gayet medenice telefon edip haber vermiş mutlu olman lazım. Hiç haber vermeyedebilirdi. Esas o saatte kız arkadaşının yanında olmayan sende suç. Atla bi taksiye veya arabana git yanına günün tadını çıkar.

Hemen uyar kızarkadaşını sakın istop oynamasın oynarsada hakkını versin.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:50 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

güvenim var ama yani biz ögleden sonra görüşmeyi düşünüoduk ve arıyo şarjım bitio istersen geliim dio ben gerenk yok falan bişiler dedim tam hatırlamıorum tam. ama piknik yoktu programda arkadaşlarının ısrar etmesi üzerine belkide bir kaç saniyede aldıı bu gitme kararı beni uyuz etti 2.5 senedir çıkıoruz güvenim tam sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

dusman basina
tobe tobe
piknik demek

anasinis atiyim gorende nuri alcoyla diskoa gitti sancak
ulan piknik ve
tup plastik top kek hamur isi kofte mangal felan
napcaklar kizin seftali suyuna ilac atip igfal mi edicekler
yok kiz kendi kasinir diyosan
merak etme o is icin artik ormana gerek yok
sehrin ortasina yapar haberin olmaa zyne
Sosyal ağlarda paylaş

kafada kaşıntı başlamadığı sürece sorun yok

başlarsa ortamı basarsın:P

merak ediyorum boynuzlar nasıl çıkıcak, boğa boynusu gibi düz mü yoksa böyle geyik boynuzu gibi dallı budaklı mı?

*arkadan gerilim filmi müziği verir*

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:05 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...