bliywig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 saat 11 sularında telefon çalma suretiyle uyandırılmış bulunmaktayım ve baktım kız arkadaşım ... şarjım bitiyo merak etme şurda piknikteyiz (sınıf arkadaşlarıyla sanırım.) vs benim şu an anlam veremediim bir dumurlukta olmam.... siz bu durumda ne düşünür ne yapardınız? merak ettim [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:47 tarihinde, bliywig tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 güven yoksa bir ilişki surdurmenın anlamı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi parametreler o kadar fazlaki ve sen hiçbirisini söylememişsin o yüzden kim ne dese anlamsız olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 piknikler tehlikeli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Piknikler ilişki felaketleri olarak bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ne düşüneceğim ki; piknik yapıyormuş işte - artarsa kek, börek falan getirmesini isterdim. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:49 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kız arkadaşın gayet medenice telefon edip haber vermiş mutlu olman lazım. Hiç haber vermeyedebilirdi. Esas o saatte kız arkadaşının yanında olmayan sende suç. Atla bi taksiye veya arabana git yanına günün tadını çıkar. Hemen uyar kızarkadaşını sakın istop oynamasın oynarsada hakkını versin. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:50 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Nee piknik mi! Geçmiş olsun arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 güvenim var ama yani biz ögleden sonra görüşmeyi düşünüoduk ve arıyo şarjım bitio istersen geliim dio ben gerenk yok falan bişiler dedim tam hatırlamıorum tam. ama piknik yoktu programda arkadaşlarının ısrar etmesi üzerine belkide bir kaç saniyede aldıı bu gitme kararı beni uyuz etti 2.5 senedir çıkıoruz güvenim tam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 oo orda ne yakisikli cocuklar vardir simdi.. paranoya paranoya.. Absolut'a katiliyorum seni aramasi, haber vermesi konusunda. Aramasaydi da ''Neden aramadin nalaaaan?!!'' derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehehe "güvenim tam sanırım" al karşına akşam adam gibin sor ne soracaksan. niye burada bize soruyorsun =) anlat böyle böyle rahatsız oldum, şöyle şöyle oldu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Maydanozunda sapı var ama ayırıp yenir. Kalpkriz ver1.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 lol absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sana sormadan oraya gitmesi baslı basına bi sorun zaten. hem de ogleden sonra birlikte olma planınız varmıs, oturup karsılıklı konusmanız lazım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 finish her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Keşke benim kız arkadaşım da bana haber vermeden pikniğe gitse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: finish her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yorumları okuyup daha sonra üzüleceğin bir şey yapma.Kendine güven,ona güven... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Absolut, 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:59 tarihinde demis ki: Maydanozunda sapı var ama ayırıp yenir. Kalpkriz ver1.0 nerden geldi aklına bu örnek ya öldüm gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 e normal bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Hemen uyar kızarkadaşını sakın istop oynamasın oynarsada hakkını versin. ekolsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 piknik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dusman basina tobe tobe piknik demek anasinis atiyim gorende nuri alcoyla diskoa gitti sancak ulan piknik ve tup plastik top kek hamur isi kofte mangal felan napcaklar kizin seftali suyuna ilac atip igfal mi edicekler yok kiz kendi kasinir diyosan merak etme o is icin artik ormana gerek yok sehrin ortasina yapar haberin olmaa zyne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 outdoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kafada kaşıntı başlamadığı sürece sorun yok başlarsa ortamı basarsın:P merak ediyorum boynuzlar nasıl çıkıcak, boğa boynusu gibi düz mü yoksa böyle geyik boynuzu gibi dallı budaklı mı? *arkadan gerilim filmi müziği verir* [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:05 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar