Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=h6a8T5Z5wkk izleyin yarılın. özellikle adam vurmayı kesince yaptığı hareketi görünce dayanamıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 adam vurmayın bırakınca o baslıyo vruuyo azıcık, komikmş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ahauhauhauhuahuah :D o adam bana öyle vursa kaçarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dümbelek gibi çalıo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 muahaha iç organları nası yer değiştirmiyo o kedinin lan uhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yazık ya sert vuruyor adam kedinin canı acır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi kedinin acayip hoşuna gidio belli olmuomu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dişiyse elbet hoşuna gider ama sert vuruyor canı da acır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ben de bizim kediyi eskiden mazoşist sanırdım - kendini diğer kadilerin altına atıp bağırır dururdu, kediyi kurtarmaya(!) gittiğimde de bana saldırırlardı beraberce. Kedilerin manyak olduğuna karar vermiştim. Büyüyünce öğrendim, asıl manyak benmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu milletin kedilerle yaptığını anlmaıyorum valla deli insanlar:) http://www.youtube.com/watch?v=-CezNIRYYGY&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 lol ama adam da iyi şaplatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 patakladı kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 lol evet kedi dişi tabii de, yine de normal değil ki o kadar şaplak var bi manyaklık hayvanda =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o kadar kocaman bir dişi ilk defa görüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kedi obezmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hey maşallah!. Dümke dümke dümke dümdümke (timpanicat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Abi aasjduaıshduahd sapik kediye bak vur vur daha da istiyor sonra patilerle yaptigi inanilmaz sirin ama bu kadarda vurulmaz lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bence kedinin gazı var çıkarttırmaya uğraşıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Vurmayınca kızıyor birde :) en sonda adam vurmayı kesiyor, hığhh sesini çıkarıyor direk. Bizimkine yapsam kesin elimi parçalar bunda bir tuhaflık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hehehehe harbiden acıdan hoşlanıyo şirinmiş kedi çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi tamam vuruyosun kediye vurmayınca ayaklarını oynatıyor falanda aynı hareketi 3 dakika 24 saniye koyulmaz ki kardeşim videoya.of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=SkAM_31SU0U&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bence bu kedi azmış.. veya gecenin busaatinde benim kafam başka bişeye basmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben de o adamın kafasına öyle pata pata vurmak istiyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 mal beyinli adam, ya da kadın. nesi komik anlamadım ben. kedi de mal mıdır nedir... adam daha önce de vura vura aptal etmiştir kediyi kesin.. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:22 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar