tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://212.175.238.73:8000/listen.pls uo müziklerini çalıyorum şu an dinlemek için tık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 harbi çalio raaatsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: server runuo ve aos olacak. fakat samurai kapatilacak, malas falan olmaycak. yoneticiler leath ve sailor. aciklamanin gerisini onlar yapar. leath Lethe olmıcakmıydı? alla alla!! haksızlık arkadaşım gösterip de vermemek gibi birşey bu :( ben açıklamamı yapıyorum! Tinerci guildine üye arkadaşlarımız başlangıçta torba taşına tıklayacaklar ve lisanslı tinerci olacaklar. Paladin arkadaşlarımız ise oyunu giridkten sonra paladin taşına tıklayacaklar , 3-5 ejderhanın arasında ki kızlardan birini kurtarıcaklar. son olarak ejderhanın kötü büyüsünü dispel ile kaldırttırıp paladin olacaklar fakat polymorph yemis bir ejderha cıkabilir yada kurtardıklaır kız prenses olamyabilir , o zaman baştan başlıcaklar. unutmayın sadece başlar başlamaz olacak bu hadise. (adam kayırma yoktur!) ps: Leydi British olmak isteyenler başvurulara başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tüh editlenemicez :/ lethe degilmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 peşin peşin sölim.bug bulursam sonuna kadar abuse... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 moonglow valisi olucam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mondain's Legacy client'i ile oynayabilcez mi simdi? OSI zamaninda duruyodu sanirim bende bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sphere ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 cenx, moonglow valisi 10 yıldır vasmussen bi kere. kaybol.. ayrıca aos suxxor yahu =( [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:29 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ee choas guildi olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 AoS iyidir ya, df olmayacaksa problem yok. Nedense bende bir öküzlük vardı hayatım boyunca sadece siyah bi orak düşürebildim koca dfden :'( Hem AoS komutlarını 0-6 yaş arası bile kullanabiliyor. Bir de ph olmasın ve server her gece bir gece geri alınsın, zevki çıkmaz başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Her gece bi gece geri mi alınsın? Edit: Yazmayı unuttum resmen dssfd Biz bu serverda oynarken hiç kasmiycak mıyız şimdi? 7x mi başliycaz, nedir? UO dediin, oturur açarsın bi macro programı, alırsın malzemeleri cebine, kuytu bi yere geçer çalıştırırsın macro programını adam kasar. Sen de o sırada başka oyun/bi şey açar onla uğraşırsın, şöyle 2-3dkda bi gider bakarsın durumlar ne diye. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:47 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 gm gelir jaila a atar falan.. eskisi gibi değiliz. , aynı şeyleri de 50 . kez yapmak istemriyoruz 70-60-50 başlasın 3 skill gainler de hızlı olsun rahat rahat takılalım bol pvp az macro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Herkes hemen kasacaksa mantığı ne ki skill kasmanın :) Herkesin ilk karakteri 7x gm başlasın oyuna. Zaten runuoda olay 100ün üstüne çıkartmakta skilleri. Bütün pvp de psler üzerine odaklı zaten. , "Biri kasar biri basar kıyamet ondan kopar." İşte runuonun olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aos guide hazırlayayım mı? oyuna giriş ve önemli noktalar hakkında? yoksa o kadar uzun şeyi okumazsınız tek tek topic açarsınız da onlara mı cevap beklersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abim sen git mario guide hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 nebuladaki cemil ipekçi karakterimi yeniden hortlatıcam bs+tailor çift küpeli gay cinsiyetli charım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o değilde Pati accountu ile giriş yapalim ve 2 karakter limiti olsun (aslında 1 diyecektim ama tepki çekerim :) ) Yani herkes bir işle uğraşsın,bir şeye kafa yorgun. Serverin crafteri,serverin savaşçıları belli olsun,yan karakterler oyuna ağırlık koymasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Voys ben hiç Runuo oynamadım evet doğru duydunuz, oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 açılsın keşiş oynicam :) inn'e uğrayan böyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: LethE, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:55 tarihinde demis ki: gm gelir jaila a atar falan.. İşte onun için 2-3dkda bir kontrol ediyoruz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Malkor üye [şikayet et] § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 13:26 [ özel msj ] nebuladaki cemil ipekçi karakterimi yeniden hortlatıcam bs+tailor çift küpeli gay cinsiyetli charım hmmz pagan'da da var mıydın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Baya baya senedir oynamadığımdan soruyorum, bu açılacak servera girmek için hangi uo versiyonu lazım? Age of Shadows mu? bu 3D versiyon felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar