Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 burtonesk said: http://www.youtube.com/watch?v=-vQ2RVqJCNM dghfgddf 1.28 of ahahhaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Film çok kötüydü bence. Yani klişeler klişesi patlayan helikopteri ateşe verip alevlere sırtını yalarken steven seagull yürüyüşü bile vardı filmde. Boss çok tırttı. Ve Ay hikayesi. Çok gülmem geldi her dinlediğimde. Böyle çok altın madeni bir hikayeymiş gibi zırt pırt araya soktular, baya kötüydü. Gitmeyin, güzelim wolverine mahvolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o ay hikayesinde zaten aklıma hugh jackmanın kaynak filmi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aheahah video çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bende simdi izledim o videoyu. Efsane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şimdi filmden dönüyorum beğendim , hiçbir çizgi romanını okumadım okumakta istemem , filmdeki tarz değişiklikleri yerinde olmuş,çizgi roman ne öyle ya herkes bi gözünden bi götünden ışın atıyor palyanço gibi kıyafetlerle dolaşıyorlar , uçuyolar kaçıyolar ciuv ciuv çocuk filmi gibi birşey olurdu.Tamam film fantastik ama çizgi roman AŞIRI fantastik , biraz ciddiyet olmalı, yüzüklerin efendisi misali Deadpool iğrenç olmuş hele ilk baştaki çok konuşan salaktan yapılmış olması bütün karizmayı bitirmiş , çizgi romandaki hali baya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 güzel bir aksiyon filmi. zaten aksiyon filmlerinden beklenen neyse onu veriyor, ayrıca sevdiğimiz bir lore ve karakter. hepsi birleşince güzel film çıkmış ortaya. ha güzel derken 7/10'u geçmez kesinlikle ama zaten hangi aksiyon filminin üst düzey olmasını bekliyoruz ki giderken? diğer x-men'ler ile aynı seviyede, diğerlerini beğenenler bence bunu da beğenir. arkadaşla gittik, o en çok gambit'i sever ben cyclops'u, yine de beğendik gayet. gidin sinemada izleyin derim. ben çizgiromanlarını deli gibi okumadım hiç bi zaman, çizgifilmleriyle yetiniyodum. ama arkadaşın dediğine göre hikayeye pek sadık kalınmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kazımkarabekir said: şimdi filmden dönüyorum beğendim , hiçbir çizgi romanını okumadım okumakta istemem , filmdeki tarz değişiklikleri yerinde olmuş,çizgi roman ne öyle ya herkes bi gözünden bi götünden ışın atıyor palyanço gibi kıyafetlerle dolaşıyorlar , uçuyolar kaçıyolar ciuv ciuv çocuk filmi gibi birşey olurdu.Tamam film fantastik ama çizgi roman AŞIRI fantastik , biraz ciddiyet olmalı, yüzüklerin efendisi misali Deadpool iğrenç olmuş hele ilk baştaki çok konuşan salaktan yapılmış olması bütün karizmayı bitirmiş , çizgi romandaki hali baya iyimiş abi sen ne diyosun... deadpoolun butun olayı cok konusan bi salak olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 salak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 SALAK MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 SAlak mI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 SaLaK mI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 HADI BEYLER SALIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 salaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 saldım bu arada feci wolverine hayranı biriyim ama evde bir tane bile çizgi romanı yoktur hep hgayalimde bvambaşka bir dünyada bambaşka bir mental boyutta benim için çizgi romanını okumadığım için film bana batmadı o yüzden ayrıca eğlendim ama evet deadpool olmamış gibi nednei de; spo abi adfamın elinden kılıççıktı.. bıçak da değil bildiğin kılıç.. hatta kılınç.. dönerci mi tinerci mi anlamadım böyle çok çizgi roman okuyan biri değilseniz güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Cuce said: kazımkarabekir said: şimdi filmden dönüyorum beğendim , hiçbir çizgi romanını okumadım okumakta istemem , filmdeki tarz değişiklikleri yerinde olmuş,çizgi roman ne öyle ya herkes bi gözünden bi götünden ışın atıyor palyanço gibi kıyafetlerle dolaşıyorlar , uçuyolar kaçıyolar ciuv ciuv çocuk filmi gibi birşey olurdu.Tamam film fantastik ama çizgi roman AŞIRI fantastik , biraz ciddiyet olmalı, yüzüklerin efendisi misali Deadpool iğrenç olmuş hele ilk baştaki çok konuşan salaktan yapılmış olması bütün karizmayı bitirmiş , çizgi romandaki hali baya iyimiş abi sen ne diyosun... deadpoolun butun olayı cok konusan bi salak olmasıevet öyleymiş hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sostizm said: Sonra Eric Bana HULK vardı, kötüydü) Final şöyleydi, gambit böyleydi demiyeceğim, bence yukarıda bahsettiğim her iki izleyici türünü de yeterince tatmin edecek kalitede bir film izledik. X-Men filmleri hep normal film seyircisine hitap edecek şekilde hazırlandı. Çizgi Roman okuyucuyla taşşak geçermiş gibi sunuldu. Bu yüzden oldum olası sevemedim X-Men filmlerini. Wolverine filminin arta kalır yanı yok. Wolverine adı altında Harry Potter filmi izliyorsun resmen. "Her iki izleyicisi türünü de yeterince tatmin edecek" dersek büyük hata olmuş olur, çünkü öyle değil. Eric Bana'lı Hulk filmi aslında çok güzeldi. Ama onun hatası, çizgi roman hayranlarına yönelik hazırlanması ve çizgi roman okumayan film seyircisine hitap etmiyor olmasıydı. Bu yüzden bir anda "çok kötü film" ilan edildi. X-Men de mesela tam tersine "yüzyılın filmi" ilan edildi. Bence iki kesme de yeterince hitap eden Batman, Batman Begins ve The Dark Knight filmleridir. Hem sıradan aksiyon filmi olarak gidenlerin çok hoşuna gitti, hem de çizgi roman uyarlaması isteyenlerin çok hoşuna gitti. Örneğin Iron Man de bu formülü uygulamış ve bu konuda ortalama üstü bir başarı elde edip, kaliteli Çizgi Roman uyarlamaları arasında yerini almıştır. Spawn filmi vardı mesela, direk çizgi roman hayranlarna hitap eden bir film olmuştu, bu yüzzden Piyasa'da pek adı geçmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Cuce said: abi sen ne diyosun... deadpoolun butun olayı cok konusan bi salak olması deadpool süper adam ya: http://www.youtube.com/watch?v=G1R5PhReY5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Spawn bence yanlış dönemde çekildi. o efektler filan dünyalar kötüsü yani, o zamanda çok kötüydü. Adam gibi çekilmeliydi. Çekilse zaten müthiş filam olur. Ama evet çizgi roman severler için olduğu kesin :) Ironman'inde her iki tarafıda mutlu edicek bir karakter olduğunu unutmamak lazım. Misal Spiderman beni çizgiroman okuru ve seveni olarak tatmin etmedi şu ana kadar. ilk X-men çıktığında sinemaya gitmemiştim, sırf piyasa bir film olcak diye. İyiki de gitmemişim yani. Misal ben Gambit'i hırsız ve kumarbaz bilirim. Çizgi roman severi olarak Strom'un asilliğini ve geçmişine hastayım ama filmde bunların hiç birini göremiyosun. Karekterin hareketlerinde ve ruhunda. Heralde bir tek Dr. X ve Magneto tam oturmuş. Bide Wolverine tabi edit: videonun 1.28'inde bittim. SLDSALDSALLDLA WOOOOW!!!!! jahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bone said: X-Men filmleri hep normal film seyircisine hitap edecek şekilde hazırlandı. Çizgi Roman okuyucuyla taşşak geçermiş gibi sunuldu. ne bekliyosunuz ki, adamların motivasyonu para, tabiki cogunlugu tatmin edecek sekilde çekecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bugün gittim, güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yooo değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yooo güzeldi xmen: 6/10 xmen 2: 8/10 xmen 3: 7/10 wolverine: 7/10 2. film baya güzeldi be kardeşim. zaten filmin başlangıcı, beyaz saray-nightcrawler sahnesi oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Cuce said: yooo değildi sabrımın sınırları vardır efendi cüce, sınırlardan sonra yayımın şarkısıyla gelen ok yağmuru başlar ve hiçbir şemsiye bu yağmurun altında koruma vaadedemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Quel-Thul said: ne bekliyosunuz ki, adamların motivasyonu para, tabiki cogunlugu tatmin edecek sekilde çekecekler Batman gibi çizgi romancıların da sevebileceği bir film yapabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar