Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men Origins:Wolverine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

gambitin rolü çok kısa ama :) şu "wolverine için 500 milyon$ harcadık bıdı bıdı" diyen general amcanın rolü bile daha uzun beah, zaten trailerlarda nerdeyde %90 ını vermişler gambitli sahnelerin bide.

ama başta wolverine ı normandiyada felan görmek süper :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Riddler said:
onu da bıraktım, altyazıyı yapan kişi nasıl bir kişiyse, sanki msn yazışması gibi
onu da geçtim
BUB'a GAYMAAM diyo hep GAYMAAM nedir =)))

sırf bu yüzden izliycem. nerden indiriyorduk altyazıyı felan? :)
normalde filmleri sinemada izlemeyi sevmem. blu-ray oldukça iyi kalitede oluyor. ama bunda geyik yapalım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:
kafama takıldı

?

Çocuk Logan'ın filmin başında öldürdüğü kişi kimdi? Daha önce yerde ölürken buldukları babası değil miydi?

Filmi izliyorum şu an henüz bitmedi de kafama takıldı sorayım dedim

Cevap

Gerçek baabsı değildi o işte. Gerçek babası Victor'un da babası olan adamdı işte. Pençeleri ile öldürdüğü adam.

Çok beğendim filmi. Öbür X- Man filmlerinden çok daha iyi olmuş. Bir tek çok fazla karakter vardı. Bu yüzdende çoğu sadece şöle bi görünüp kayboldular özelliklede Gambit ve Deadpool.
Sosyal ağlarda paylaş

film güzeldi, denilebilir ki X Men 2'den sonra serinin en iyisi

yanlız bazı efektler X Men 2'nin yanında hayli basit kaçıyordu. ayrıca bazı oyunculuklar var ki cameo desen değil misafir oyunculuk desen hiç değil. ( Özellikle Domic Monaghan - "Bolt" )

2 chapter'e bölünmesi gereken hikaye tek filmde bence harcanmış ama ayırdığınız zamanın hakkını veren ortalama üstü bir Marvel filmi.

10/7
Sosyal ağlarda paylaş

x-men 3 ten sonra her haliyle vasat bi filmdi bana göre.
Wolverine i zaten sevmezdim mecburen gittim iste biraz mutant görelim diye. Gambiti baya ezdirmisler. Soundtrackler bes para etmezdi. Senaryo rezaletti. Baydi artik adamantium iskelet efsanesi. Kisa film cekselermis daha iyi olurmus.

Ayrica ben ilk cikan fragmanlarda Storm'in cocuklugu da görmüstüm sanki. Kumsalda zenci bi kiz cocugu gökyüzüne bakiyo kafasini kaldirip ve gözleri beyazlasiyodu. Ama filmde yoktu böyle bi sahne. Acaba ben mi karistirdim.

Magneto hadi sende gel artik...
Sosyal ağlarda paylaş

şu 1 ve 3 felaketlerinden daha iyidi ama bence asla x2 nin yerini tutamaz.

bu arada sanırsam senaristler bişeyler yazıyor filmler çekiliyor daha sonra ne yapsak deyip senaryolarımı değiştiriyorlar anlamadım. ama neyseki wolvarine'nin yaşını doğru yapmışlar. gambiti bence daha çok kağıtları atarken yapmalılardı. hep yanında taşır normarde kağıtları.

bu arada kayla da ne güzeldi yahu. onu ilk the dog problemde izlemiştim aman diyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi döndüm filmden. Senelerdir her türlü Marvel çizgi romanı okumuş ve çizgi romana gerçekten gönül vermiş biri olarak bu filme 75 gibi bir nottan fazlasını veremiyorum. Neden ? Öncelikle Wolverine gibi bir kahramanın geçmişi bu kadar incik cincik anlatılıyorsa, her türlü ayrıntıya dikkat etmek gerekir. Kırpabilirsin, sonuçta bir sinema filmi yapılıyor ve doğal olarak çizgi romanı onlarca bölüm süren ve hala hakkında çizgi romanlarında yeni şeyler ortaya çıkan bir kahramanın bütün geçmişi anlatılamaz. Ama sen kalkıp da değişiklik yapıyorsan orda durmak gerekir. Sonuçta bir film yapıyor olsan bile bu filmi yapanlardan bile daha fazla Wolverine'i, Gambit'i, Sabretooth'u bilen, okumuş insanlar var. Benim en çok hoşuma gitmeyen noktalar bu ' yönetmenin kendi kafasına göre ' değiştirilmiş noktalardı. Stan Lee gibi bir insanın filmin başında olduğu da düşünülürse, bu önemli bir yanlışlık. Bunun dışında efektler, dövüşler, karakterler hoştu. ( Will.i.am'i çok mu aramışlar sormadan geçemiyorum ) 2 saat boyunca büyük bir keyifle olmasa da, hoş vakit geçirtebilen bir film olmuş. Hugh Jackman'ı da tebrik etmek gerekir, ondan başka kimse Wolverine rolünü bu kadar iyi taşıyamazdı herhalde.

Son bir spoiler,

marvel filmlerinin sonunda klasiktir, cast ekranı geçer ve mutlaka çizgi roman okumuş kişilerin anlayacağı bir spoiler verilir. bu filmin sonunda ise cast ekranı bile adam akıllı gelmeden ' olmasa da olur ' bir spoiler veriliyor. bari xavier'ı spoiler olarak koysaydınız da son ana kadar beklediğimizde değseydi..

Sosyal ağlarda paylaş

film xmen okumayanlar için güzel gelebilir, hatta fena değildi, sıkılmadım etmedim de.. fanatikleri kızarsa kızsın yeterki film popüler olsun para getirsin diye temel şeyleri nasıl değiştirirler görmüş oldum..

gambit'i nihayet eklemeyi akıl etmişler ama onu da geç mi akıl etmişler, senaryoya mı karıştıramamışlar, tadımlık 5 dak. göründü gitti. gözler başlığını (bunun olmicağı belliydi de) en azından eldivenini (ki bence en güzel aksesuarıdır) veya yakası kalkık kahve paltosunu aradı ama diğer her xmen filminde olduğu gibi siyah giyen adam şeklindeydi zavallı gambit. eziklendi bi de :P
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ilk filmde kim tuttu dediler: wolvarine. 2'de onun üstünden oynarız dediler ve bunu yaptılar. 3. filmde 3 leme ya bu bitirelim dediler onu yaptılar.

baktılar wolvarine çok tuttu. heh tamam onun filmini yapalım dediler. zaten popüler ne varsa onun üstüne gidiyorlar. çizgi romana sadık kalınan tek nokta, karakter isimleri ve özellikleri. o kdar.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
şimdi ilk filmde kim tuttu dediler: wolvarine. 2'de onun üstünden oynarız dediler ve bunu yaptılar. 3. filmde 3 leme ya bu bitirelim dediler onu yaptılar.

baktılar wolvarine çok tuttu. heh tamam onun filmini yapalım dediler. zaten popüler ne varsa onun üstüne gidiyorlar. çizgi romana sadık kalınan tek nokta, karakter isimleri ve özellikleri. o kdar.

sanki cizgiromanlarinda wolverine degil miydi tutan? x-men her zaman wolverine uzerine oynuyordu, o sinemaya uyarlandi sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...