Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 89 vay be, zombilere yedirttiler cidden. façası bozuldu abisıl abinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Varya Eisley'e böyle acıycağım hiç aklıma gelmezdi. Üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 90 güzel bölümdü, o angutu kesemediler o kadar güçlenmeye gerçi ama alişya ve bet ile hayli ekşın olacak sanırım. :) bu arada neden rafaela ile buluşmak istiyor kileer anlamadım doğrusu. yalnız galatea'ya hürmet, "boynuz kulağı geçti naber" derken onlar "mada mada" yaptı tam ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 91 işler karıştı, clare oradan tek başına nasıl çıkacak bakalım. bir de öbürü kaçabildi mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 clare'in bağlantısı ne acaba ikizlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 91 öbürü biraz zor kaçar ya. dangalak dauf mu ne bi yenemiyolar hala, halbuki clare keser diye beklemiştim. easley'e ben de üzüldüm valla ya eheh, ölmeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 92 rüya sekansı iyiydi, açılışta "noluyoruz" dedirtti. :) clare ne öğrendi bakalım, dahası bayağı büyük kapışma olacak gibi ikizlerin de gelmesiyle. güzeeeel. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 92 upgrade geldi sanırım clare'e hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 30 sayfa yetmiyor ayıptır ayda 1 cıkarılan mangaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Clarisli bölümler hafiften bayıyordu da bu son 5 bölüm falan çooook güzelleşti manga. 100 civarı sonunu görürüz herhalde. Pek birşey kalmadı geride. Batıda da baya büyük bir kapışma olucak, sonrasında kim ayakta kalır bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 92 epey gaz gidiyor şu an manga...şimdi bu clare de mi abyssal oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Animesine başladım gerçekden sardı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 93 ooo nihayet büyük kapışmanın vakti geldi, riful da belasını bulacak galiba sonunda easley gibi. yalnız hepsinin birden rafaela'ya dalması lazımdı, yanlış ettiler heh. yalnız rafaela'nın yeni formu o tanrıçaların heykeli olmuş tam, clare'in de ilgisini çekti. theresa ile onu öyle simgelemişti anime sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 94 neee....nassı yanii...hönk!??!?!?....kazan doğurdu resmen ya :S olay çok enteresan bi hal alıcak gibi...riful belasını alicia ve beth degil başkasından buldu tüm tahminler suya düştü..şimdi herkes çatışmaları bırakıp toplanıp bu L&R kırmasına cihad ilan etmesinler çok klişe olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 94 beklediğim kadar şahane bölümdü, duff da geberdi nihayet. yalnız awakened'lar en ultra filan derken onların da pabucu dama atıldı, alicia & beth imba çıktı. en sonda da cluster bomb salladı sivillere kardeşler, cenevre menevre hakgetire. gatts raki de şov yapacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 94 Uzun bir aradan sonra zaten pek hızlı ilerlemeyen mangayı yakaladım ve geriye kalan pek az Abyssal One'ın da öldüğünü veya ölmek üzere olduğunu gördüm. Riful'u biraz daha görürüz ama şu adını unuttuğum awakened yiyicilere karşı pek de duramaz. L&R kırmasına bence hep beraber saldırmazlar, ama hemen de saldıracaklarını sanmıyorum zaten. Biraz daha gecikebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 stoptazmoda hala yok siz nerdne çekiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben aradan bi sorsam :) animeyi daha yeni bitirdim, buraya bakınca baslıgı gordum. acaba anime mangada hangi bölümde bitio? baslıyım mı mangaya? cok kötü bi yerde bitti cunku anime, uyus oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Burda açıkladım ben tl;dr 57 den başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 mangada en baştan başla bence sen bence en baştan başla.. çünkü animede raki hala clare in yanında son bölüme kadar.. oysaki mangada ophelia ile kapışırken ayrıldıklarından sonra raki isley ve pricillia nın yanında takılıyor ve isley buna kılıç kullanmayı fln öğretiyor.. tekrar clare in yanına fln gelmiyor...animede isley i fazla tanıyamıyosun ama mangada görebiliyosun..ayrıca zaten baş kısımlarda bilindik yerleri hızlıca geçersin ufaktan göz atarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/1894/1251033941700.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 lol kaede bunun yanında Claymore 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 95: yok artık oh her şarapnel bir t-600, üstüne awakened alicia bir de beth-800 geliyor. riful'un amelesi de gebermek bilmedi. bizimkiler nasıl çıkacak oradan bakalım. bir de ejderler gelsin bassın bari oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 95 sevgilisini(!) bırak riful'da ölmedi, ben isley'den sonra bu da gitti demiştim geçen sayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar