Cengaver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yaw bi arkadastan 26 dan sonra ara verip dewam edeceklermiş die bi duyum aldim war mıdır bir dogruluğu yoksa arkadaş beni mi gazladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bende duyuyorum öyle şeyler ama kesin bir açıklama görmedim. [spo]Off inşalla Priscilla bir türlü Raki'yi öldürür şu iki bölüm içinde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sende taktın raki'ye bırak çocuğu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo] Bir hafta daha bekle işin yoksa şimdi ya.Devam etmekte olan animeleri bu yüzden sevmiyom :(.Ama Clare'ın awakened hali epey karizma olcak gibi.Birde Raki hala hayatta :(. Anit-Raki Fan Club FTW [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]hay allahim iskence gibi isin yoksa bekle son bolumu hos son bolum gibi biseyde yazmadi uzatma ihtimalleri war sanirsam. season 2 de clare i oldurup rakiyi claymore yapiolarmiş :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]Clare uyanınca gerçekten karizma oluyormuş, bunu öğrendik. <3 kleaa[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 [spo]gazı kökledi clare da bakalım nasıl bağlayacaklar, umarım devamına izin verecekleri şekilde olur toptan bitirmek yerine. bir bölümde nasıl bağlayacaklar gerçi daha bir sürü olay var ortada kapanmamış.[/spo] [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 08:12 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: The anime adaptation of the manga began airing on Nippon Television on April 3, 2007. It is planned to run for 26 episodes. It faithfully followed the plot of the manga up until about episode 20, where it started to diverge. By episode 25, the plot had changed completely. The 26 episode run would not have been suficient to cover all the manga published so far. The anime is directed by Hiroyuki Tanaka and Madhouse Studios with character designs by Takahiro Umehara, series organization by Yasuko Kobayashi and music by Masanori Takumi. Böyle birşeye ras geldim wikipedia'da dolanırken.Görünüşe göre Berserk gibi bitircekler.İnşallah 2. sezon olur.Yada daha sonradan Hellsing gibi OVA'lar çıkartsınlar.26 bölümde toptan kesip atmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Fanlar isterse yaparlar ama bazılarına göre tadında bırakmak daha dour olur.Ben sadece anime takip eden birisi olarak şunu söyleyorum bu 25 bölüme bakarsak Claymore'lar hakkında daha ortaya çıkması gereken baya bir bilgi var organizasyon geçek olayı ne? Savaşcı'lar nasıl yaratılıyor? Bu yaratıklar nerden geliyor daha bunlar açıklık kazanmış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 daha yeni izledim 25'i sonundaki 26 özetinde LAST EPISODE diye yazmıyor bu bir işaret olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 2. sezon olursa, mangadan tamamiyle ayri olur, yeni bir hikaye de mangakanin hikayeyi kurus ve devam ettirme tarzini ayni sekilde surduremezse claymore tadini kaybedebilir(ya da -iyi veya kotu- daha da farklilasabilir) diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 http://bleachxtreme.com yazildimi bilmiyorum,animeyi izleme firsatimda olmadi ama bu sitede direct download var ilgilenen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Claymore 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 26 yeni mi çıktı? Ben seri bitmiştir diye beşer onar bölüm birden izliyordum ya =( edit: bitme ihtimali varmış ama, bu daha kötü oldu be =/ [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 20:59 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Şimdi izledim 26. bölümü.Bölüm güzeldi hoşuma gitti ama istediğim hiçbirşey olmadı(bknz spoiler).Ending her zamanki gibiydi animenin bittiğine dahil birşey yok yani.Yada ben bir kaç saniye alt-tab yaparken kaçırmış olabilir.Daha çok bir sezon sonu bölümü havası vardı.Seri devam edicek gibi. [spo]Offf nasıl da hayaller kuruyordum raki priscilla'nın önüne atlar kesilir geberirr de clare level up alır döver priscilla'yı bende hem raki'den kurtulurum hemde bol ekşın görürüm diye ama hiç biri olmadı.Bir de Jeane öldü üstüne üstlük.Neyse inancım sonsuz.Raki bir gün ölücek inşallah[/spo]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bölüm güzeldi gayet, bundan sonra devamını getirmezlerse dayak atmak lazım. aslında ben mangadan kopmadan gittiği kadar gitmesini, sonra ara vermelerini tercih ederdim ama neyse artık.. :/ [spo] priscilla'nın gözüne gözlük diyorum yani tutturdu bizim aileyi yiyen yoma diye berserk'in bitişi gibi oldu bir bakıma, ucu açık tümden[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 güzel anime ariyordum bu aralar, ama böyle anime yarım havada kalıyorsa hiç baslamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 başla valla, kötü değil sonu. zaten hikaye bitmiyorken bitirmeleri yanlış olurdu. yeni sezon gelir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bencede indir izle. Ben bir haftada bitirdim bu sezonu. Yenisi gelsin ne olur =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Devamı gelecek mi acaba herhangi bi dedikodu yada açıklama war mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 manga kasım'da baslıcakmıs tekrardan animele ilgili bi sey bulamadım.baslama olasiligi yüksek tabi sevildi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 biraz önce bitirdim animeyi gerçekten güzel bir anime ama sonu olmadı. Kesinlikle yeni bir sezon getirmeleri lazım yoksa olmaz böyle bir son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Valla 10 numaraymış.. GITS TV Series den beri bu kadar tense bir anime izlemedim. Ama ne yazık kı samurai champloo nun sonunda ki gibi bir hissiyat mevcut bende, seri burda sonlanacak gibi.. Avatar ı izliyorum bir yandan aynı tadı alamıyorum tabii ki, tavsiye var mı claymore tadında izlediğiniz beğendiğiniz? Edit: Death Note dan sonra kafa yormadan izlenecek anime istiyoruz yetkililerden! :) [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 00:03 tarihinde, Gladmir tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 00:48 tarihinde, Gladmir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 [spo]Yok, benim istediğim şekilde bitmeyecek hiçbir anime. Teresa'nın kanı yerde kaldı yine.[/spo] [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 15:22 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar