Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 125 de bitti deniliyordu. 126 da the end dedi? şimdi kesin bittimi bu iyi gidiyordu, yoksa devam mı edecek bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bitmemiş, trolledi galiba mangaka. hikaye kaldığı yerden devam ediyor ch127 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 la bakmasak bitti diye bu günde içime bi kurt düştü calymore diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Raki, Clare'nin halini görünce ne olacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yok zaten öyle bitse cidden me3'ten beter olurdu, bir gintama çekti mangaka bize. prisc & clare hesaplaşmasıyla sonlandıracak mı acaba yoksa devam ettirecek mi sonrasında bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 129: nihayet! vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy 4 yıldır mı 5 yıldır mı ne beklenen sahneler. vücutla ilgili gizem de nihayet ortaya çıktı. güzeldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 saçmalığın daniskasıydı sırf bu yüzden flashbackte banditler teresayı görüp iğrendiler. hepsi homoseksüel falandı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 OMOŞİROİ! galiba dövüş bir başladı mı 2 yıl devam edecek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 133 clare yargıladı, özelmiştim windcutter'ı filan da, aslında çok yazık o karakterlerin ölüp hiç özelliği olmayan 30 numaraların filan kalması. üstüne abyssal dövüşü de başladı derken üstüne takviye kuvvet olarak awakened gelmesi, bayağı güzel bölüm oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 145 moruk tırtladı, raki, clare, priscilla sonunda buluştu, üstüne abyssal cassandra filan da daldı. galiba nihayet sonuna vardılar olayın. zurnanın zırt dediği yere geldik vay be. snk da 2020'ye bu noktaya varır artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Animenin bittiği yerde brakmak lazımmış devam ettik iyice tiksinmeye başladım seriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 minik minik hanım hanımcık kızların DEVASA kılıçlar sallayıp bina büyüklüğünde canavarları yarmasına nasıl böğk demeden buraya kadar devam ettin ben onu merak ettim. :p 146 clare kendini toparladı neyse ki, priscilla miria'yı öyle öldürse de seyirci kalsa kızacaktım. ama daha numaralar bitmez pri'de kesin. gayet iyi gidiyor aslında son bölümler, nihayet endgame durumuna gelindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Hep beklentim çocuğun eline kılıç alıp hepsini kesmesiydi :). Bu arada oradaki ablaların/abilerin hepsi cinsiyetsiz artık zombie :). yane kulvar farklı ve maşallah hepsi 18+ 14 yaşında kıc cocugu değil.:) ( 1 tanesi hariç oda kız değil yaratık). Not: Kill lan killci abilerin yapılan ortaya cevap vermesini bekliyordum zaten :). sona gelindi de çok uzattılar artık kim neler yapıyor artık karıştırmaya başladım. Artık teressa clare in gıdısından çıkıp awakened modda millete saldırırsa şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 147 vay anasını, nereden nereye. raki sıfırlıktan bugünlere geldi ya. tam bizimkiler gg derken olan işe bak. iyice sona yaklaşıldı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bu sahne için takip ediyorum bekliyordum sonunda :).Benim için claymore bitmiştir :D. "Hep beklentim çocuğun eline kılıç alıp hepsini kesmesiydi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bişi olmaz ağzına çarparlar gelecek bölümün ilk sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 İnsan o kadar uzaklarda gulyabanilerin arasında kaldı bi şeyler öğrenmiştir yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Yaw bu olay artık mangalarda canımı sıkmaya başladı!!! Bu nerden çıktı yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 özlemişiz, geri geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sahibi geldi. :)-D şuna bir anime remake lazım bitince ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hep böyle sevdiğim animeler tek sezonda bitiyor sonrası gelene kadar yıllar bekliyoruz, başlığa yazınca yeni bölüm çıktı sandım meğersem manga update imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 manga çok userfrendly ama tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 151 vay be, cassandra da nihayet normal haline dönüp öyle öldü. öbür abyssal'lar da gitti. şimdi sadece sahibi ve priscilla kaldı. clare geçmiş olayları anlatırken "vay be, o kadar oldu cidden değil mi" dedirtti, aylık mangalarda 151 chapter cidden çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar