Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Claymore

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yok zaten öyle bitse cidden me3'ten beter olurdu, bir gintama çekti mangaka bize.

prisc & clare hesaplaşmasıyla sonlandıracak mı acaba yoksa devam ettirecek mi sonrasında bakalım.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

129: nihayet!

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy

4 yıldır mı 5 yıldır mı ne beklenen sahneler. vücutla ilgili gizem de nihayet ortaya çıktı. güzeldi. :)

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

133

clare yargıladı, özelmiştim windcutter'ı filan da, aslında çok yazık o karakterlerin ölüp hiç özelliği olmayan 30 numaraların filan kalması.

üstüne abyssal dövüşü de başladı derken üstüne takviye kuvvet olarak awakened gelmesi, bayağı güzel bölüm oldu.

• 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

145

moruk tırtladı, raki, clare, priscilla sonunda buluştu, üstüne abyssal cassandra filan da daldı. galiba nihayet sonuna vardılar olayın. zurnanın zırt dediği yere geldik vay be.

snk da 2020'ye bu noktaya varır artık lol.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
minik minik hanım hanımcık kızların DEVASA kılıçlar sallayıp bina büyüklüğünde canavarları yarmasına nasıl böğk demeden buraya kadar devam ettin ben onu merak ettim. :p

146

clare kendini toparladı neyse ki, priscilla miria'yı öyle öldürse de seyirci kalsa kızacaktım. ama daha numaralar bitmez pri'de kesin.

gayet iyi gidiyor aslında son bölümler, nihayet endgame durumuna gelindi.
Mesaj tarihi:
Hep beklentim çocuğun eline kılıç alıp hepsini kesmesiydi :).

Bu arada oradaki ablaların/abilerin hepsi cinsiyetsiz artık zombie :). yane kulvar farklı ve maşallah hepsi 18+ 14 yaşında kıc cocugu değil.:) ( 1 tanesi hariç oda kız değil yaratık).

Not: Kill lan killci abilerin yapılan ortaya cevap vermesini bekliyordum zaten :).

sona gelindi de çok uzattılar artık kim neler yapıyor artık karıştırmaya başladım. Artık teressa clare in gıdısından çıkıp awakened modda millete saldırırsa şaşırmayacağım.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

147

vay anasını, nereden nereye. raki sıfırlıktan bugünlere geldi ya. tam bizimkiler gg derken olan işe bak. iyice sona yaklaşıldı sanki.

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hep böyle sevdiğim animeler tek sezonda bitiyor sonrası gelene kadar yıllar bekliyoruz, başlığa yazınca yeni bölüm çıktı sandım meğersem manga update imiş.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

151

vay be, cassandra da nihayet normal haline dönüp öyle öldü. öbür abyssal'lar da gitti. şimdi sadece sahibi ve priscilla kaldı.

clare geçmiş olayları anlatırken "vay be, o kadar oldu cidden değil mi" dedirtti, aylık mangalarda 151 chapter cidden çok.

• Yeni Oluştur...