Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Windows ve Safari!!

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Firefox kıl etti, neden hatırlamıyorum, Opera'ya geçtim.
Opera çok yavaştı, aşırı yavaştı, fitil oldum sildim. Maxthon kurdum.
Maxthon iyiydi başlarda, sadeydi bilmem neydi, sürükleyip bırakma muhabbeti güzeldi vs. sonra ondan da baydım. ie7'ye döndüm, memnunum gibi.
Safarı 2 kat daha hızlı diyerek kafalamış durumda beni, Apple severim ederim zaten. Ama buglardan arınsın bi öyle geçerim ^^.
Nasılsa ie'den de bayıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Safari iyi bi browser, bence güzel olmuş. Ama bu diğer tarayıcı kullanıcılarının dediklerini de anlayamadım bu başlıktaç

Evet Opera süper Torrent istemcisi var, tabi widgetları var.

Yani bi torrent istemcisi yüzünden de bu kadar sevilmez ki. Firefox'un arayüzü çok güzel. Ondan seviyorum. Extensionlarının da haddi hesabı yok.

Ama fantaikliğin de icabi yok, söylersin istediğine anlatırsın kullanırç
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben ie7 derim baska bisi demem
firefox a cok alismistim ama o flash reklamlari olan sitelerde resmen kanser ediyor beni denemesi bedava girin www.merlininkazani.com a eb ustteki flash reklamin acilmasina izin verin sonra flash reklamin altina denk gelen linklere tiklamaya calisin bu tarzdaki herhangi bir siteden deneyip bu sorunu gorebilirsiniz
operaya gelince o bu sorunu yapmiyor fakat onunda kabahati vakifbankin internet sitesi opera desteklemiyor
kisacasi hepsini bir arada yapabilen ie varken yarisini onda yarisini baskasinda yapmak yordu beni
ie ftw:P
Sosyal ağlarda paylaş

safari herşeyiyle dandik şu an. ne installer'ı düzgün çalışıyo. ne siteler düzgün. çalışan apple software updater'ı da bozdu zaten...

firefox sırf addon olayıyla operanın önünde bence. ama her ikisi de sitelerde sorun çıkartıyor.

son zamanlarda ie7 kullanıyorum sırf sorunsuz açıp kapamak için sayfaları ama firefox'un addon olayı yok işte...
Sosyal ağlarda paylaş

ie tab addonu bazi sitelerdede calismiyo. ben mesela okulun login sayfasini acamiyodum ie tabla mecburi ie kullaniyorum bazi durumlarda ama onun disinda firefox. bu arada addonlar iyi guzelde banami oyle geldi bilmiyorum gayet iyi bilgisayarim varken 5 6 addon yukleyince firefox acilmasi biraz uzun suruyo gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...