Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 aslında o iddia bizzat apple'ın. sitesinde kendi kıyaslama grafiği var. bkz: http://www.apple.com/safari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Masticore, aslında guzel ve yeterli ya safari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ya safari incelemelerden iyi notlar alıyor şuan. Burda da "şu varken bu ne gerek" yorumları acaip komik. Ayrıca firefox varken burda IE'yi övmeniz garip!!! sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 paticik'e girdim ve "o da ne!" hiçbir şey çıkmıyor bug yuvası hemen sildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Firefox kıl etti, neden hatırlamıyorum, Opera'ya geçtim. Opera çok yavaştı, aşırı yavaştı, fitil oldum sildim. Maxthon kurdum. Maxthon iyiydi başlarda, sadeydi bilmem neydi, sürükleyip bırakma muhabbeti güzeldi vs. sonra ondan da baydım. ie7'ye döndüm, memnunum gibi. Safarı 2 kat daha hızlı diyerek kafalamış durumda beni, Apple severim ederim zaten. Ama buglardan arınsın bi öyle geçerim ^^. Nasılsa ie'den de bayıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Safari iyi bi browser, bence güzel olmuş. Ama bu diğer tarayıcı kullanıcılarının dediklerini de anlayamadım bu başlıktaç Evet Opera süper Torrent istemcisi var, tabi widgetları var. Yani bi torrent istemcisi yüzünden de bu kadar sevilmez ki. Firefox'un arayüzü çok güzel. Ondan seviyorum. Extensionlarının da haddi hesabı yok. Ama fantaikliğin de icabi yok, söylersin istediğine anlatırsın kullanırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 beta değil bu yanlış yazılmış.alpha olması lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 safari çok kral ya acaip hızlı :D bir tek scrolla basınca o yuvarlak çıkmıyor hani böyle sonrasında yeni asflatta kayan scooter gibi kayar ya site aşağı yukarı... o çıkmıyor işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Höh alpha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 opera firefoxdan iyi diyen arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. kumdan kale yapip opera yazın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben ie7 derim baska bisi demem firefox a cok alismistim ama o flash reklamlari olan sitelerde resmen kanser ediyor beni denemesi bedava girin www.merlininkazani.com a eb ustteki flash reklamin acilmasina izin verin sonra flash reklamin altina denk gelen linklere tiklamaya calisin bu tarzdaki herhangi bir siteden deneyip bu sorunu gorebilirsiniz operaya gelince o bu sorunu yapmiyor fakat onunda kabahati vakifbankin internet sitesi opera desteklemiyor kisacasi hepsini bir arada yapabilen ie varken yarisini onda yarisini baskasinda yapmak yordu beni ie ftw:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 safari herşeyiyle dandik şu an. ne installer'ı düzgün çalışıyo. ne siteler düzgün. çalışan apple software updater'ı da bozdu zaten... firefox sırf addon olayıyla operanın önünde bence. ama her ikisi de sitelerde sorun çıkartıyor. son zamanlarda ie7 kullanıyorum sırf sorunsuz açıp kapamak için sayfaları ama firefox'un addon olayı yok işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Yalnız yaptığınız sitelere screenshot almak için çok ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 firefox + ietab addonu = boru gibi browser :) 10 numara valla... [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:53 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ie tab addonu bazi sitelerdede calismiyo. ben mesela okulun login sayfasini acamiyodum ie tabla mecburi ie kullaniyorum bazi durumlarda ama onun disinda firefox. bu arada addonlar iyi guzelde banami oyle geldi bilmiyorum gayet iyi bilgisayarim varken 5 6 addon yukleyince firefox acilmasi biraz uzun suruyo gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 evet addonu abartmayacan. :) galiba javayla bişeyler yapıyolar dosyalarının arasında ööle bişeyler görmüştüm. Java olduu için de ayrıca uzuyo olabilir açılış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: operaya gelince o bu sorunu yapmiyor fakat onunda kabahati vakifbankin internet sitesi opera desteklemiyor operayı kabul etmeyen sayfalarda sayfaya sağ tık > site tercihleri > ağ sekmesi > tarayıcı tanımlaması > internet explorer olarak tanıt olayını yaparsanız gayet de çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Opera kullanıyorum cok memnumun ama Apple yaptıgı hersey güzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Şimdi Opera kullanıtorumda, ben vaktiyle IE Tabs'la Windows'u bile upgrade etmiştim. Bir de Opera'nın torrent'ı berbat ötesi bir şey. uTorrent, Azureus falan kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Safari'den girdim imdi. Opera'dan da Firefox'dan daha hızlı çalıştı u anda bende. Bir kaç gün bunu kullanacağım sonra veririm kararımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 web tasarımcılar için iyi oldu bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 opera ve firefox dan o anda daha hızlı çalışması , dns lerin , bizim o anki yurt dışı çıkışları ve yurt içi trafiğimizin yoğunluğuna bağlı. eşit şartlarda test etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Epey kullandım. Çok iyi gerçekten son halini aldığında opera ile firefox'a ciddi bir rakip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bende kullandım hız olarak falan güzel ama nedense son günlerde böyle takılmalar bi yanıt vermemeler falan başladı döndüm firefoxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar