pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Bir terslik olmazsa yarın oradayım, ama bu sıcaklar her an karar değiştirmeme sebep olabilir. Hem gelirsem beni nasıl tanıyacağınızı biliyorsunuz sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 suyunuz bitcek siz hala içmeye gidiyosunuz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 su biterse bira içeriz olm. : ). 3 kişi olduk hadi bakalım. sıcak falan bırak pekaziz. buz gibin bira var gel. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 gelececem diyip de gelmeyen arkadaşlara en içten dileklerimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ankarada olursam gelirim demiştim de, suan bursadayım ve bu aksam donuyorum 20 temmuza kadar bi terslik olmazsa ankaradayım. yeni bulusma olursa ona giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: Laraken, 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:19 tarihinde demis ki: su biterse bira içeriz olm. : ). 3 kişi olduk hadi bakalım. sıcak falan bırak pekaziz. buz gibin bira var gel. : ) Ah kafam yarıldı :p Şaka bir yana gerçekten özür dilerim gelemedim. Ama önceki bir sayfada yazdığım gibi işim 6:30 7'de biter diyordum fakat 9 gibi boş bulabildim kendimi. Yorgunluktan da gelmeye üşendim sonra. Tekrar özür dilerim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yoh. ankara da bi daha buluşma yapmaya kalkanı yesinler. aman. geçen yapmaya çalıştığımda -kışın- da kimse gelmemişti. nese canınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ya cidden memlekete gittim =/ yapalim bi bulusma horriblein topicine akalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sana bişi demiyorum zaten. "beni de yazın kesin gelecem" cilere kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ankaralılar ne pismiş arkadaş, herkes tatile sıvışmış :( abi yazın normal bu bir gün içinde bile tatile çıkılabilio. umarım güzel bir buluşma yapabiliriz, milletin kaçmadığı bir tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 secimden once yaparsak hem herkes ankarada olur ama secimden sonra herkes kacicak direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Abiler ablalar. ortaya tarih olarak 20 temmuz desem uyar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 uyar tabi niye uymasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ahanda proje sunumum var, ordan gelirim direk. nefis. iyidir iyi 20 temmuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bide ben 17 yasindayim sorun olurmu oyle 18 yasindan kucuk olmak, ve hayir 18 yasindan buyuk gostermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gelirim bende ama yine kimse gelmesse bir daha hiç beklemeyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 valla bi şekil buluruz o zaman. beraber falan gireriz, sorun olmaz herhalde. arada kaynarsın da çok temiz yüzlüysen o zaman zor yahu. soruyorlar bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Kalabalik olursak geri ceviremezler.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ankarada planlı bulusma olmazz :P [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:33 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 20 temmuzda ben de gelirim. boşum müsaidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 20 temmuz organizasyonu aksam saatlerinde olursa bende gelirim saat 8 sonrasi icin diyorum tabikide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 zaten 7-8 gibi buluşulur, saatler ilerledikçe giden giden, kalan sağlarla 4 e kadar takılabiliriz. abartı oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Cuma resmi tatil falanda biz mi bilmiyoruz. Neden cuma yahu ? : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ben birnizin kardesiyim felan desem giremem mi ya :D veya bi 20lik soksam adamin cebine sdfsdffdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yahu ayarlarız, sıkma canını sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar