Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP PKK omuz omuza - Kahrolsun PKK, işbirlikçi AKP

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Şehir Yarbay'ın cenazesinde atılan sloganlardan ikisi başlıktaki sloganlar. Cumhuriyet mitinglerinde "Kahrolsun AKP, kahrolsun PKK" diye slogan atsam mı diye düşünmüştüm ama konunun PKK ile doğrudan bağlantısı yok diye vazgeçmiştim. Cenazeler ise göbekten bağlı olduğundan Manisalılar lafı cuk diye bir sürü bakanın olduğu yerde oturtmuşlar. Ağzınıza sağlık Manisa halkı.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada sehıt cenazelerı uzerınden sıyaset yapan bı topluluk yok, zıra halk sıyaset yapmaz, tepkıde bulunur. burdakı de daha dun "ordu bızım emrımızde" derken bugun "ordu ısterse gırsın bızım sorumlulugumuz" degıle donmus, suratları at derısı mısalı, onune gelen tabutları gormek ıstemeyen capulculara verılen haklı bır tepkı.
Sosyal ağlarda paylaş

ırak'a girme kararını vermemek akpnin beceriksizliğinden de
askerlerimize sınırlarımız içinde yapılan baskınlar neden oluyor
yapmayın etmeyin kaybedilen değerler herkesin, sorumluluğunu herkes taşıyor

ıraka girmek konusunda sanki asker le hükümet farklı konumda
amerikanın iznini bekliyor ikisi de,
asker biz daha cesuruz rolünü oynuyor diye hükümet mi pkk yandaşı olcak
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver bi çay koy ya...Böyle bir mantık böyle bir düşünce aklım almıyo gerçekten asker hükümetin iznini beklemese girse var efendim demokrasi katilleri bağlı olduğu kurumu takmıyolar kendi başlarına hareket ediyolar dersiniz.Asker hükümet izin versin yapalım diynce cesur rolu oynuyor oluyo kimsenin rol yaptığı yok akp den başka kimsenin de amerikadan izin istediği yok akp den başka bunu görmemek için anca "ulema" olmak gerekir.Kendiniz Amerikan uşağısınız diye herkesi öyle mi sandınız ? ne demiş şahan
yaa bırak yaaa çıkarın at gözlüklerini
Sosyal ağlarda paylaş

4 ay önce düşmanımızlada oturur konuşuruz diyordu.arabistanda talibanla görüştü taliban akpye saldıran karşısında bizi bulur dedi.şimdide ikiside için kabile reisiyle ne görüşecem diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

bir dış politikamız varmı çok merak ediyorum.
ırak işgal edilmeden önce saddamla görüşüldü ırak ziyaret edildi felan.
tezkere zamanı da tezkereyi geçirmek için uğraştılar.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:58 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kahvehane delikanlılığı yapmayı biliyordu Tayyip efendi o benim emrinde çalışan bi memur derken de şimdimi askerin kararıdır girmek diyor. Terbiyesizlikten başka birşey değil şu an AKPnin yaptığı. Hükümet bu kararı vermeyecekse ne kararı verecek? Oğluma bir gemi daha alalımın mı kararını verebiliyor Tayyip Bey sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Tezkere çıkacağına dair amerikaya söz verildi akp hükümeti tarafından, gemiler yola çıktı amerikan askerleri keşif için gelmeye başladılar üs için ama gelin görün ki vekillerin vicdanı el vermedi sahiplerinin emrine rağmen adlarının hiç unutulmayacağını bu milletin bunun hesabını soracağını gördüler ve tezkere çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

akp teror konusunu yuzune gozune bulastirdi. adeta bitmek uzere olan teroru zorla uyandirdi. niye boyle yaptilar bilmiyorum. hic bir hukumetin bunu ulkesine bilerek yapacagini zannetmiyorum. o yuzden beceriksizlikleri diyorum ama bir de akp`de yonetici olan, kurucu olan bazi uyeler var, seyh sait takipcisi fethulah faktoru var. degisik isler bunlar. anlamak zor icinde yasarken.

ancak belli olan, somut olan teror politikasinda akp hukumetinin sicitigi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tezkereli, tezkeresiz bu ibne ABD sokacak bizi Irak'a. Terörü siyaset yapmak için kullanmayı keşfettiklerinden beri herhalde İkiz Kule saldırısından sonra, en çok verim alacakları iş bu olacak. Girip çıksak ne olacak ki? 50 kere yaptık bu işi daha önce sonuç ortada. Birileri istediği zaman pkklı köpeklerinin tasmasını salıyor işte.

Bu sefer girip orda kalmamız gerekir denmeye bile başlandı yakın zamanda, ABD kallavi bir savaş istiyor ortadoğuda benim asıl korkum o. Gerçi hep ABD göz önünde doğal olarak ama Almanya'nın da pkk ile arası çok iyi. Fraulein Merkel istemiyor ya bizi AB ye, bu hassas süreci manüple etmek isteyebilirler.

İşin hükümet yönüne gelince, 84 ten beri hangi hükümet zamanında terör olmadı ki; hepsi mi iş birlikçiydi? Ya da bundan sonraki hangi hükümet zamanında o birileri istemediği sürece terör bitecek ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet asker başbakana laf edemez. Ha türkiye de durum farklı, o ayrı konu. AKP nasıl oyunun oynancağını bilmiyor, asker de haddini aşıyor. İki ucu boklu bir durum. Onun dışında AKP nin PKK ile doğrudan alakası yok ama PKK yı besleyenleri kesemediği ve PKK nın üstüne yürümek dışında olayın köküne yani Doğu ve Güneydoğu Anadolu daki feodallik, fakirlik ve bir sürü sorunun gitmediği için sorumlu sayılabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

yoğ vurmuyorum da, kaçmıyorum da
Oksijen takviyesi yapmaya gittim geldim
konuya mesaj atmak yerine bana laf atmaya başlanınca bana göre hakaret gerçi o mesajlar neden daha uğraşayım ki
iyice hırs yapmasınlar diye şikayet etmekle uğraşmıyorum, yarısı da silinmiyor zaten şikayet edilenlerin neyse bu ayrı konu
yazıp sildiğim mesajım
[spo]amerika işini bitirmedi ırak'ta yoksa yerine başkasının girmesine çoktan razı
geceyarısı delisaçması bir bildiriyle ortalığı karıştıran tsk, hükümetin girmeyelim demesini mi dinliycek
askerle hükümet aynı tarafta yer almalarına rağmen birbirlerini sorumlu tutmaya çalışıyorlar, o sorumluluğu paylaşmaya hala yanaşmadılar
kendi ülkesinde sözde iktidar olmuş ama özde iktidar olamayan/oldurulmayan akpnin ülkeyi hala kendi bağımsız kararlarını verecek güce ulaştıramamasına tepki göstermek farklı bişey pkk yandaşı ilan etmek farklı bişey
bu tepkiyi şehit cenazelerini kullanarak yapmak ta apayrı bişey
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ad hominem yapmanın hiç gereği yok arkadaşlar.. en nihayetinde forgiver da kendi görüşünü belirtiyor.. konuya dönmek gerekirse eğer: akp hükumeti başarısız dış ve iç politikaları, ardarda patlayan sömürü ve ekonomik rant tutumu yüzünden bence en kısa zamanda seçimle gitmesi gereken bir partidir.. Bu durumun en büyük suçlusu da malesef eğitim eksikliği dolayısıyla ümmet mantığından kurtulamamış türk halkıdır. Kısa yoldan köşeyi dönmek için akepeye oy atanlar da haksızdır ve onlara laflar hazırladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...