Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 lobi meselesi işte. alternatif son yapmassan, bişi olmaz ama yaparsan woooow derler her tv programında gösterirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sunucular biraz komik göründü bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 5. sezon ne zaman başlıyo hacılar? LOST komasına girdim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet benimde dün aklıma geldi. bir tarih var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Dün burada 2 kişi daha sordu bunu bana, bilgisi olan var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Baya spoiler yalnız 2009 Ocak ayında başlayacak.(YENİ VE KESİN) 17 bölüm olacak. 1.sezondan beri dizide gördüğümüz Emilie de Ravin (Claire) 5.sezon'da hiç ama hiç görünmeyecek ama 6.sezonda tekrar dizide olacak. Rousseau'nun hikayesi anlatılacak ama yapımcılar bunların flashback olmayacagını söylüyorlar.(YENİ) Kate Sawyer'ı tekrar görecek.(YENİ) Faraday'la birlikte ada yer ve zaman degistirirken botta olanlar öldüler ama Faraday iyi.(YENİ) 5.sezon başladıgında izleyiciler zaman ve mekan olarak nerde oldugumuzu bilmeyecegiz.Ada dışı ve adada olmak üzere farklı zamanlarda hikaye işlenecek.(YENİ) Malcolm David Kelley(Walt) 5.sezon için cagırılmamıs sanırım 5.sezonda Walt'u göremeyecegiz.(YENİ) Carlton Cuse son röportajında Jin'i ölmüş gibi görsek dahi onu 5.sezonda daha cok görecegimizi söylemiş(YENİ) 5.Sezon bir geri dönüş hikayesi olacak(YENİ) John Terry(Christian Shephard) ve Alan Dale(Widmore) 5. ve 6.sezon için kontrat imzalamışlar bu da daha önce dedigim gibi onları çok daha fazla görecegimiz demek oluyor(YENİ) Walt'un köpeği Vincent gayet iyi durumda ve dizi bitene kadarda iyi olacak.(YENİ) Libby'nin hikayesine Desmond'un flashbacklerinde geri dönülüp neden Hurley'le aynı hastanede oldukları anlatılacak. Emma ve Zack'i(kuyruk kısmında kacırılan iki cocuk) tekrar görecegiz. 4 ayaklı heykelin kim tarafından ve neden yapıldıgını görecegiz. Sezon 5 'neden geri dönmek zorunda olduklarını', Sezon 6 ise "geri döndüklerinde neler oldugunu' anlatacak. Blacksmoke dizi bitene kadar acıklanmayacakmış. Eko geri dönecek ve bu bir flashback olmayacak. Richard Alpert çok ünlü ve önemli biri haline gelecek. 5. ve 6.sezonda bir iki gizem hariç yapımcılar tüm sorulara cevap verecek. 5.sezonda dizinin sonunu işaret eden yeni bir gizem olacak. Charlotte ve Daniel Faraday cok daha aktif karakterler olacak. Mr.Eko'nun John Locke'a "You'r next!" (sıradaki sensin) demesiiyle John Locke'un ölümü veya liderliği arasındaki bağlantıyı öğreneceğiz. Zaman yolculuğu olayının daha geniş ve farklı bir şekilde işlendiğini göreceğiz. John Locke aramızda olacak(canlı olarak ). Jin %95 ihtimalle hayatta. Christian Shephard çok çok önemli olacak ve neden bu kadar önemli biri bunu göreceğiz. Yine daha önce gördüğümüz sahnelerin aslında bi devamı oldugunu göreceğiz ve izleyeceğiz.(Kate ve Jack sahnesi gibi) Flashback ve flashforwardlar azalacak, biyerde "Günümüz tarihi" diye birleştirecekler. Benjamin ve Desmond 1.sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacak. Mr.Abandon kimdir, necidir, kimden yanadır bunu görecegiz. lostforum.gen.tr den alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 wikipedia Onceki 4 sezona bakarsak ve 5. sezonun 17 bolum olacağı düşünülürse Ocak sonu gibi başlayacaktır yine. Mayısın son haftası bitmiş 4 sezon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende 4. sezonu daha yeni bitirdim :) ama 4. sezon beni tatmin etti.az çok neyin ne oldugunu ogrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Spoilerda blacksmoke ile ilgili yazan şey gerçekse ben bu yapımcıların taa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu tur leakler genelde gerçek oluyor, spoilerdakilerin en az %80i doğrudur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Jin herhalde yaşıyo panda alıyodu ya resmen 15 dk panda aradı adam bunlar hala % vermişler yaşaması ile ilgili. Bi de köpekten bizene allahım ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Snefru said: Jin herhalde yaşıyo panda alıyodu ya resmen 15 dk panda aradı adam bunlar hala % vermişler yaşaması ile ilgili. Bi de köpekten bizene allahım ya ahah O bir flashback idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Jin pandayı adaya düşmeden önce almıyo muydu? flashback değil miydi o? aldım cevabımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet o bolumde babası için çalışıyordu hala. Karısının doğumu adadan kurtulduktan sonra oldu ve ona gitmedi Jin. O bariz bir flashback idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 anaaaa flashback miydi o?? valla şuan farkettim hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yook artık nasıl izlediniz abi siz o bölümü flashback olduğu barizdi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne flashback i ya onlar flash next flash NEXT Sezon 4 paso flash next :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 flashforward ın içinde ki bi flash back ti o çok çok ii hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Flash-next nedir ya :) Maalesef ilk sezondan beri gorunenlerin flashback mi flashforward mı olduğu belirsiz, tabii bazı açık bolumler dışında. Ama o bolum flashback idi yukarda belirttiğim sebepler nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Valla bileicem ben yeni bitirdim o kadar bilgili değilim ama ben jin in yerinde olsam bende kaçarım sun dan ilk başta zaten asyalı kızlara olan ilgimden ötürü +1 puan alıyordu ama zaman geçtikçe anladım ki sun tam bir şirret karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 birebir başlığı bulamadım da buraya yazayım dedim. son bir haftadır otostopçunun galaksi rehberi ile birlikte lost a tekrardan başladım. ama artık konuya hakim olduğumdan da biraz alakalı alt yazısız izliyorum. ama sawyer ın o güneyli konuşmasında ya da böyle sessiz yerlerde falan kasıyo biraz. ingilizce alt yazı indirebileceğim site neresidir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 divxplanette var ingilizce altyazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 .edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-6682561/Lost-RETURN-nine-years-ABC-channel-boss-admits-shes-interested-reboot.html kate yaşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 yaşlısıyla da çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar