obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 belki de ölmedi kopyalandı fln tavşanları kopyalıyolardı ya ordan aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 locke jacob'ında yerini alıcak. Jacob şuanda christian kılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ben ile ilgili flashbacklerin birinde ben sarışın bir kıza aşık oluyordu çocukken. Acaba bu charlotte olabilirmi, babası Dharma da çalışıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 of abi gene 1 milyon ???? " soru işareti " of gıcık oluyorum bu diziden ya, hiçbir şeyi açıklamıyorlar tam olarak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bi sonraki bölüm için bekliyor olsak tamam dicem de şubata kadar merak. bi ton şey kurar dururum artık ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dünden beri üçünkü kez seyredicem bu bölümü. bekleki ocak gelsin. (pis küfür ediyorum çok pis anlatamam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence net atlantis. :P bu arada bu sezon orta bolumlerde widmore un acik arttirma ile satin aldigi bir kitap mi neyn vardi? neydi o hatirlayan var mi? ada ile ilgili bisiydi sanki... kahretsin ne bu ya yarim yil bekle dur simdi isin yoksa...alla belani versin jj abraham ömrümüzden götürüyor adam resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 widmore un açık artırma da satın aldığı kitap Black Rock ve Charles Dickens seyir defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 onu bunu bilmem Lost tarihindeki gelmiş geçmiş en BOMMMBA ablamız Charlotte'tur. Daha "hot" bir bayan görmedim ben adada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ölümcül teori 6. sezon finalinde yani dizinin sonunda based on true story yazarsa ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: ölümcül teori 6. sezon finalinde yani dizinin sonunda based on true story yazarsa ne olur? beynimi yedim (tribute to quibble) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ekşi sözlük said: # ilk sezon: 42 günü işlemiştir. ikinci sezon: 23 gün üçüncü sezon: 16 gün dördüncü sezon: 15 gün beşinci sezon: 8 gün altıncı(son) sezon: 4 gün olacaktır. hiç dikkat etmedim bu doğru mu yanlış mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5. ve 6. sezon fikirleri beşinci sezon adaya geri dönmeye çalışacaklarını düşünüyorum ben. adada geçen gün sayısıda o kadar olamaz heralde. 5.sezon: adaya geri dönme çabaları 6.sezon: dananın kuyruğunu koparıp bize monte etme falan heralde artık. allah belanı versin lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oha spoiler koymayı unuttum locke ı göstermeden önce onun hakkında muhabbet etmeseler cidden şok bir son olacaktı, ayıp ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: ekşi sözlük said: # ilk sezon: 42 günü işlemiştir. ikinci sezon: 23 gün üçüncü sezon: 16 gün dördüncü sezon: 15 gün beşinci sezon: 8 gün altıncı(son) sezon: 4 gün olacaktır. hiç dikkat etmedim bu doğru mu yanlış mı acaba? bunu ben bu foruma yazmıştım :( ben başka yerden duydum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mükemmel bir final olmuşta! Kim beklicek bunu 6 ay şimdi :) Teori manyağı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 4 ve 8 gun yalan olur gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şimdiye kadar ki en kötü sezon finali diyebilirim. Benjamin Linus'un iyiden iyiye ana karakter olmasından başka pek birşey görmedim. Bir de son birşey daha söyleyeyim. John Locke asıl bundan sonra çok büyük işler yapacaktır diye tahmin ediyorum. O adam bana göre Hurley ile birlikte en önemli adamı olacaktır dizinin sonunda. Kevaşe Kate, Sun, Jack çekilmez 2 sezon daha. Umarım, ölürler bir an evvel. Bir de merak ediyorum; bu Jack'in babası nasıl oldu da orada burada heryerde? Yani nerden kazandı bu vasfı? Ada niye bu adamı seçti? Çok mu vasıflıydı? Çok mu süper özellikleri vardı? Bana sıradan bir ölüydü gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abi indirdim izleyemiyorum.. sebep mi? episode 13 ve episode 14 diye ayrı ayrı videolar.ama alt yazılar hep e13-e14 şeklinde birleşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Te Kelimeyle Mükemmel bir final oldu.Hatta Şimdiye kadar izlediğim en iyi sezon finali diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abi biri bişey söylesin ya da sadece 14. bölüm diye geçenin alt yazısı olanlar atsın bir şekil nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben daha ayrı ayrı hiç görmedim alt yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bs player ile izliyorsan kaydır yazıyı CTRL + sağ tuş ile ilk bölümün uzunluğu kadar. Bs player ile izlemiyor isen, Bs player indir ve onunla izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 divxplanete baktım yok o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Quadrophenia said: Bs player ile izliyorsan kaydır yazıyı CTRL + sağ tuş ile ilk bölümün uzunluğu kadar. Bs player ile izlemiyor isen, Bs player indir ve onunla izle :)Bu olayı Gom playerda daha rahat yapabilirsin. ALT+E ye basarak alt yazi tablosunun acabilirsin.ordan bulndugun süreye altyaziyi getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar