Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

bence net atlantis. :P

bu arada bu sezon orta bolumlerde widmore un acik arttirma ile satin aldigi bir kitap mi neyn vardi? neydi o hatirlayan var mi? ada ile ilgili bisiydi sanki...

kahretsin ne bu ya yarim yil bekle dur simdi isin yoksa...alla belani versin jj abraham ömrümüzden götürüyor adam resmen :D
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
ekşi sözlük said:
# ilk sezon: 42 günü işlemiştir.
ikinci sezon: 23 gün
üçüncü sezon: 16 gün
dördüncü sezon: 15 gün
beşinci sezon: 8 gün
altıncı(son) sezon: 4 gün olacaktır.

hiç dikkat etmedim bu doğru mu yanlış mı acaba?

bunu ben bu foruma yazmıştım :( ben başka yerden duydum bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar ki en kötü sezon finali diyebilirim. Benjamin Linus'un iyiden iyiye ana karakter olmasından başka pek birşey görmedim. Bir de son birşey daha söyleyeyim. John Locke asıl bundan sonra çok büyük işler yapacaktır diye tahmin ediyorum. O adam bana göre Hurley ile birlikte en önemli adamı olacaktır dizinin sonunda. Kevaşe Kate, Sun, Jack çekilmez 2 sezon daha. Umarım, ölürler bir an evvel. Bir de merak ediyorum; bu Jack'in babası nasıl oldu da orada burada heryerde? Yani nerden kazandı bu vasfı? Ada niye bu adamı seçti? Çok mu vasıflıydı? Çok mu süper özellikleri vardı? Bana sıradan bir ölüydü gibi geliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
Bs player ile izliyorsan kaydır yazıyı CTRL + sağ tuş ile ilk bölümün uzunluğu kadar. Bs player ile izlemiyor isen, Bs player indir ve onunla izle :)
Bu olayı Gom playerda daha rahat yapabilirsin.

ALT+E ye basarak alt yazi tablosunun acabilirsin.ordan bulndugun süreye altyaziyi getirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...