Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Quadrophenia said:

4.7

Jin bariz oldu arkadaşlar, Sun Jin in adada bıraktı diyelim mezarına gidip niye ağlasın ki? Jin in goruntuleri flashback idi, adadan çıkıp da yine Sun un babası için çalışacağına ihtimal dahi vermiyorum.

aa

ya onceki bolumlerde Hurleyi izleyen `adada baska kalan var mi vb.` sorular soran zenci herifin takibindelerse? :} ?? o gun de yildonumuyse... yok artik :) tmm öldü.

Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

4.7

Sayid-Michael-Desmond olayında da; sayid ve micheal birbirlerini bariz tanıdılar zaten. Sayid bozuntuya vermedi. Ama des ile michael ın tanıştığından emin değilim, ikisini aynı karede hiç hatırlamıyorum. Yani des in orda tepkisiz olması doğal birşey.

Sayid de oc6 dan deil zaten, yoksa golf sahasındaki adam kesinlikle tanırdı. Hatta uçaktan bahsedince şaşırdı adam. Ben adadan kafasına gore çıkıp-girebilyor Sayid e de Dharma nın ust duzey yoneticilerini temizletiyor, buna karşılık adadaki arkadaşlarına birşey yapmayacağına soz vermiş bence.

L4.7

Kesinlikle ben de böyle düşündüm, 4.8de michael ve Walt'ın hikayesini izleyeceğiz. Bu arada ben derim ki Walt'ı kullanarak baskı yapıyor Ben Michael'a.

Michael'ın karısını falan da görücez ilgili bölümde. Söylemeden geçemiyeceğim, daha sezon 3'ün sonlarında Michael o gemide demiştim, artık senaryo ekibi gibi düşünebilmeye başladık hepimiz neredeyse.

Sosyal ağlarda paylaş

4x08

Artık micheal gerçeğini öğrendik öğrenmesine de micheal'ın kafasına silahı dayayıp tetiği çektikten sonra ölmemesi yuh artık. ada nelere kadirsin sen mi dicez yani. garip bir durum. bide
rosseau ile çoçuğu vuran kim. yazık ya. çok üzüldüm kadının ölmesine. artık kız babasından iyice nefret ediyor ve kağıdı verip onlarında o kadar kolay kabul etmesinden belliydi bişeyler olucağı.

Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

4.7

Sayid-Michael-Desmond olayında da; sayid ve micheal birbirlerini bariz tanıdılar zaten. Sayid bozuntuya vermedi. Ama des ile michael ın tanıştığından emin değilim, ikisini aynı karede hiç hatırlamıyorum. Yani des in orda tepkisiz olması doğal birşey.

Sayid de oc6 dan deil zaten, yoksa golf sahasındaki adam kesinlikle tanırdı. Hatta uçaktan bahsedince şaşırdı adam. Ben adadan kafasına gore çıkıp-girebilyor Sayid e de Dharma nın ust duzey yoneticilerini temizletiyor, buna karşılık adadaki arkadaşlarına birşey yapmayacağına soz vermiş bence.

sayid olayı

adam tanıdı. hatta direk onla oynamaktan vazgeçip gitmeye kalkıştı. ben öyle hatırlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

ilginç bi bölümdü

spoiler için bir açıklama girdim.

adadan cıkan neden öldüremiyor kendini.
birde micheal la konusan adam daha önce ölmüştü fakat bizim öldüğünü izlediğimiz bölümler michealın gemide buludnuğu zamana denk geliyor sanırım.
bizde kızın erkek arkadasını ve anasını vuran ben'in tayfasından olanlar bence.
benjaminin yaptığı herşeyin bi sebebi var.bu adam gelecekten mi geldi de biliyor herşeyi diyorum ve aklıma timeloop teorisi geliyor.
neyse kasmıyorum eskisi gibi izliyorum ve görüyorum artık..

Sosyal ağlarda paylaş

4.08

Ortalama bi bölümdü. Kötü değil ama daha iyisi yapılabilirdi. Zaten çoğu şey "tahmin edilebilir" olduğundan bağlama bölümü oldu sönük kaldı.

Çok fazla karakter oldu, yavaş yavaş gereksizleri temizliyolar heralde.

Michael'in de maşallah saçlar beyazlamış 2 ayda (gerçekte 2 sene tabii :) ) çökmüş dana. Beter olsun tabii, "they took my son" diye diye katletti koca bir sezonu adam.

Gerçi Sayid'in de yaptığı az denyoluk değil o ayrı. Widmore'un grubu bu adamların hepsini öldürcek bu garanti. En fazla Desmond'u serbest bırakır kızına. Ama Ben ne yapacak o belirsiz hala.

Russeou'yla Karl'ı vuran gemiden gelenler değildir tahminen. Onların zaten dertleri kendi başlarından aşkındı, Marinler de öldü diye hatırlıyorum helikopter düşünce.

Öte yandan hala Ben'in "good guy" olduğuna inanmıyorum ben. Hatta good guy bad guy yok, çıkar çatışması işte iki grubun, Widmore'la Ben'in.

Zeke de gay çıktı. Ayıp lan yaşlı başlı adam...

4. sezon roller biraz değişti sanki. Sawyer ve Kate bayağı daha arka planda kaldılar. Herkes ölüyo yavaş yavaş Sawyer'i de götürmesinler arada bari.

Locke iyice kendini şaşırdı, şöyle sağlam bi tokat atıp kendine getirmek lazım.

Bu arada Alex ne hoş hatunmuş yaw, daha önce farketmemiştim.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...