Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kingpin said: pardon sawyer daha orjinal hakkaten. haha kusura bakmayın. Evet, tamam bıçkın asi yakışıklı tip diye bir klişe var zaten ortada. Ama bu kişinin aynı zamanda entellektüel olması, ve entellektüel espiriler yapması, işeyaramaz gözüküp aslında tam bir "survivalist" olması ve içinde esasen "iyi" değil sadece "kurtulma" içgüdüsünün olması, hatta kendinden insanları nefret ettirmek zorunda hissetmesi falan, bence gayet orjinal fikirler. Sırf espirileri ve entellektüel tarafının asi karakteriyle birleşimi bile yeter zaten. Ayrıca Jacke orjinal diyip sonra orjinal olmadıı gösterilince o deilse dierleri de deil üleyn diye 180 derece dönüş yapman ayrı bi başarı :D
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hiç şaşırmadım senaristler aylar öncesinden söyledi zaten geri dönecek diye
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 iyi de zaten belliydi ki böyle olacağı
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Eheh evet biliyodum ben, de öldürseler kurtulsak pis heriften :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ajan miles'da olabilir diye düşünmüştüm bi ara ama michael olduğu belliydi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 gerçekten bu sezon bazı soruların cevaplarını yavaş yavaş alıyoruz ama bir yandan yeni soru işaretleri takılıyor ve yeni takılan bu soru işaretleri gerçekten insanı birazcık gıcık ediyor. heyecanla bekliyoruz yeni bölümleri.. :)
robinson Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sıpa bu arada önceki sayfalarda yazan lost teorisi hakkaten teori değil gerçek galiba, ne yazdıysa bir bir çıkıyor...
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Rewendor said: kingpin said: pardon sawyer daha orjinal hakkaten. haha kusura bakmayın. Evet, tamam bıçkın asi yakışıklı tip diye bir klişe var zaten ortada. Ama bu kişinin aynı zamanda entellektüel olması, ve entellektüel espiriler yapması, işeyaramaz gözüküp aslında tam bir "survivalist" olması ve içinde esasen "iyi" değil sadece "kurtulma" içgüdüsünün olması, hatta kendinden insanları nefret ettirmek zorunda hissetmesi falan, bence gayet orjinal fikirler. Sırf espirileri ve entellektüel tarafının asi karakteriyle birleşimi bile yeter zaten. Ayrıca Jacke orjinal diyip sonra orjinal olmadıı gösterilince o deilse dierleri de deil üleyn diye 180 derece dönüş yapman ayrı bi başarı :D ben 180 derece dönüş yapmıyorum ki ironi var kurduğum cümle içersinde seninle aynı fikirde değilim tartışmaya bile tenezzül etmediğim için öyle dedim :) anlaşılmayacak nesi var bunun :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 4x07 açıkçası bu bölümde sıkıldım. bayık bayık gidiyor derken paralel kurgusu süper ötesi bir hikaye izledik. sun ve jin. micheal'ın içerdeki muhbir olduğu biliniyordu artık. hatta inanılmaz spoilerlı foto göndermişti arkadaş. baydım.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 guzel bolumdu :d yane sonu guzeldi :D
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oha neler oldu yaa of. iyi bolumdu. ohaaa kevin kevin kevin kevin of of of of .. spy cikti ortaya.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yine kötü yine bayık Yine yalan bi bölümdü. Çözdük artık Lost'u. Daha ilk gösterdiği dakikadan "Jin Sun'ın bebeğine yetişmiyo başka bi bebek bu kesin" dedim. Ucuz numaralarla devam etmeye çalışıyo çırpınıyo. Böylece oceanic six'i de öğrendik Jack Kate Hurley Sayid Sun Jin Eğer Sun flashforward Jin Flashback yaptıysa bu bölüm ki beklerim Lost'tan, o zaman Jin yerine bir adamlık daha yer var.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 tam emin degilim Jack Kate Hurley Sayid Sun birde buyuk bir ihtimal son kisi o olen kisi hani jack tabunta gidiyordu ya o eleman olabilir
cemad Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 4x07 jininki flashbackti zaten evleneli daha 2 ay oldu ne bebeği diyor. jin oceanic sixten olmayabilir anıtmezar tarzı birşey olabilir ben hala sayidin oceanic sixten olmadığını düşünüyorum bakalım göreceğiz
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 abi güzeldi be işte. Ne bekliyorsunuz anlamiyorum : )
urmesque Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 04x07 yok sevmedim ben. micheal'ı da sevmiyorum zaten. önceki bölümlerde kendisi aptal hareketleriyle baya baydırdı beni.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bu bölüm çok boştu, böyle gitcekse bölümler, 24 bölüm olsun bir sezonu sun ın durumunu biliyoduk ne öğrendik ki fazladan, çocuğunu doğurmuş the o.c. micheal ı andık, biraz daha fazla yeni şey olmalıydı bu bölümde bir de oceanic 6 değil 7 olmalı claire in cocuğunu da saymak lazım o da kurtuldu
Öne çıkan mesajlar