Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kingpin said:
pardon sawyer daha orjinal hakkaten. haha kusura bakmayın.

Evet, tamam bıçkın asi yakışıklı tip diye bir klişe var zaten ortada. Ama bu kişinin aynı zamanda entellektüel olması, ve entellektüel espiriler yapması, işeyaramaz gözüküp aslında tam bir "survivalist" olması ve içinde esasen "iyi" değil sadece "kurtulma" içgüdüsünün olması, hatta kendinden insanları nefret ettirmek zorunda hissetmesi falan, bence gayet orjinal fikirler. Sırf espirileri ve entellektüel tarafının asi karakteriyle birleşimi bile yeter zaten.

Ayrıca Jacke orjinal diyip sonra orjinal olmadıı gösterilince o deilse dierleri de deil üleyn diye 180 derece dönüş yapman ayrı bi başarı :D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gerçekten bu sezon bazı soruların cevaplarını yavaş yavaş alıyoruz ama bir yandan yeni soru işaretleri takılıyor ve yeni takılan bu soru işaretleri gerçekten insanı birazcık gıcık ediyor. heyecanla bekliyoruz yeni bölümleri.. :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
kingpin said:
pardon sawyer daha orjinal hakkaten. haha kusura bakmayın.

Evet, tamam bıçkın asi yakışıklı tip diye bir klişe var zaten ortada. Ama bu kişinin aynı zamanda entellektüel olması, ve entellektüel espiriler yapması, işeyaramaz gözüküp aslında tam bir "survivalist" olması ve içinde esasen "iyi" değil sadece "kurtulma" içgüdüsünün olması, hatta kendinden insanları nefret ettirmek zorunda hissetmesi falan, bence gayet orjinal fikirler. Sırf espirileri ve entellektüel tarafının asi karakteriyle birleşimi bile yeter zaten.

Ayrıca Jacke orjinal diyip sonra orjinal olmadıı gösterilince o deilse dierleri de deil üleyn diye 180 derece dönüş yapman ayrı bi başarı :D

ben 180 derece dönüş yapmıyorum ki ironi var kurduğum cümle içersinde seninle aynı fikirde değilim tartışmaya bile tenezzül etmediğim için öyle dedim :) anlaşılmayacak nesi var bunun :D
Mesaj tarihi:

4x07

açıkçası bu bölümde sıkıldım. bayık bayık gidiyor derken paralel kurgusu süper ötesi bir hikaye izledik.

sun ve jin.

micheal'ın içerdeki muhbir olduğu biliniyordu artık. hatta inanılmaz spoilerlı foto göndermişti arkadaş. baydım.

Mesaj tarihi:

yine kötü yine bayık

Yine yalan bi bölümdü.

Çözdük artık Lost'u. Daha ilk gösterdiği dakikadan "Jin Sun'ın bebeğine yetişmiyo başka bi bebek bu kesin" dedim. Ucuz numaralarla devam etmeye çalışıyo çırpınıyo.

Böylece oceanic six'i de öğrendik

Jack
Kate
Hurley
Sayid
Sun
Jin

Eğer Sun flashforward Jin Flashback yaptıysa bu bölüm ki beklerim Lost'tan, o zaman Jin yerine bir adamlık daha yer var.

Mesaj tarihi:

4x07

jininki flashbackti zaten evleneli daha 2 ay oldu ne bebeği diyor. jin oceanic sixten olmayabilir anıtmezar tarzı birşey olabilir

ben hala sayidin oceanic sixten olmadığını düşünüyorum bakalım göreceğiz

Mesaj tarihi:

bu bölüm çok boştu, böyle gitcekse bölümler, 24 bölüm olsun bir sezonu
sun ın durumunu biliyoduk ne öğrendik ki fazladan, çocuğunu doğurmuş
the o.c. micheal ı andık, biraz daha fazla yeni şey olmalıydı bu bölümde

bir de oceanic 6 değil 7 olmalı claire in cocuğunu da saymak lazım o da kurtuldu

• Yeni Oluştur...