ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu arada 4x04 bolumu icerik acisindan bombostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Claire de güzel. Ama ben esmer seviyom galiba. Daha bi çekici geliyorlar. Bi de çilli felan ya kate o bakimdan da artisi var benim için.. Bolum hakkaten bos bolumdu, baksana bolum hakkinda yaptigimiz muhabbette baska konusacak degerli bir şey bulamamişiz bolumde.. ( / bu paragraf bir mesaj icerigindedir, umarim anlaşilir bir şekilde alicisina gitmiştir. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Jack Ha bide Jack çocuğun babası olamaz çünkü dayısı! Acaba öğrenebilecek mi bu gerçeği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baluu said: / bu paragraf bir mesaj icerigindedir, umarim anlaşilir bir şekilde alicisina gitmiştir. ) geldi alicisina cok guzel laf sokmussun aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mayhem said: bölüm 4 o değil de kate'in çocuğu ne tipsiz lan ! gerçi kate'in değil çocukta :) aaron bombok olmuş çıkmış hani :p senin kafanı yararım adam, görünce monitörü mıncıkladım ben, ne kadar midesiz zevksiz adamsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 gördüğüm en kötü bölümdü (Kate'i hapse atacaklar dedim o olmadı onun dışında hiçbir yeri şaşırtıcı değildi, son sahne bile başından belliydi) bölümdeki en ilginç nokta Miles'in sanki bir kehaneti gerçekleştirmeye çalışması: " 3.2 milyon dolar ver onlara ihanet edeyim " dedi, peki neden 3.3 değil de lanetli rakam 32'yi hatırlatır şekilde 3.2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Şu spoiler kullanmamanız yüzünden artık bölüm çıkmışsa bölümü izleyene kadar asla bak(a)mıyorum bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aynen. mesaj atarken kırmızı kırmızı yazsın böyle kocaman spoiler koymayı unutmayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Abi hakikaten öğrenin artık spoiler kullanmayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 haha direk yazmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 iğrenç bölüm... yorum bile yapmaya deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 e4 cok boş bölüm olmuş ya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Lost, Yiğit Özgür karikatürlerine benzemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bu dizi 3 sezonda bitmeliydi çok uzadı her zaman sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 suradan son bolum hakkinda insanlarin ne dusundugune bakabilirsiniz: http://www.tv.com/lost/eggtown/episode/1151688/reviews.html?tag=ep_list;reviews;4 oylarin tamami iyi, mukemmel.biri "sikici bolumlerden sonra iyi bir geri donus oldu" demis.sadece 1 kisi kotu oy vermis hicbir sey anlatilmadigini soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 5 bölüm promosu pro desmond bölümü http://www.youtube.com/watch?v=NtM0qk54nhc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bence dizi gayet iyi gidiyor. sadece bariz cevaplar vermiyorlar eskisi gibi. "kendi cevabınızı kendiniz bulun" moduna girdiler gibi. cevapları gözünüzün önüne koymuyorlar sadece. ki gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Dizi başladığı yerde dönüyor 4 senedir. Bir değişiklik yok yani. "Her bölüm 2 gizem çöz 5 gizem yarat, 4 senede unuturlar zaten" Hani bi süre idare etti de artık sıktı hiçbi olayı kalmadı. Zaten flashforwardlar sağolsun gizem öğesi de bitti. İşte yine dua etsinler tam grev ertesine denk getirdiler. Ortada ne Prison Break kaldı ne Heroes ne How I Met Your Mother falan... Piyasada tek kaldılar da o sayede izliyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 s4e4 anlamadığım şaşırmadım diyen insanlar ne anladıda şaşırmadı. ben mi çok aptalımda anlamıyorum yoksa başka dizimi izliyonuz siz? tamam biraz bayık bölümdü ama sonda bebeğin aaron olduğu tahmin etmek imkansızdı. hala imkansız gerçi. bence sawyer koydu çocuğu. ayrıca bu nasıl spoiler adı abi? ninjaturtles said: kate in bebegi hakkinda kate gordugunuz gibi numaradan jack'in bebegiymis gibi davraniyor cocuga.ve hayatinda bir defa hayirli bir ise karismamis milleti asmis kesmis dolandirmis olan adanin en gereksiz karakterlerinden ikincisi kate (birincisi sharon du vefat etti), kimbilir ne alavere dalaverelerle o cocugu alip getirdi oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 spo valla boş mu boş bi bölümdü son sahne dışında , ama locke'ın miles'ı göt ettiği sahne bile izlemem için yeterliydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 0404 abi nası anlamadın krusty daha ilk bebek muhabettinden belliydi be abi yapma..en bayık 2.lsot bölümü seçiorum bunu..1.si de o saçma vosvosu tamir etmeye çalıştıkları bölümdü 3.sezonda. 04 05 promo sonlarda play/pause yapın hızlı hızlı orda desmond faradyı boynundan tutmuş am i gonna die diyo ki desmondın o sahnede ne sakalı var ne saçları uzun. demekki bir nevi flashback olabilir veya forward bielmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 0404 Claire'in çocuğu olduğu çok belliydi de, Jack'in çocuğu görmek istememesi beni Sawyer'ın çocuğu olduğu düşüncesine itti. Çocuğun Claire'in çocuğu olduğu ortaya çıkınca, Jack'in bir şekilde Claire'e karşı suçluluk hissettiğini düşündüm de, onun sebebi de ilerde ortaya çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Asteroth said: 0404 Claire'in çocuğu olduğu çok belliydi de, Jack'in çocuğu görmek istememesi beni Sawyer'ın çocuğu olduğu düşüncesine itti. Çocuğun Claire'in çocuğu olduğu ortaya çıkınca, Jack'in bir şekilde Claire'e karşı suçluluk hissettiğini düşündüm de, onun sebebi de ilerde ortaya çıkar herhalde. kate kekliyor jackı sanırsma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bolum sadece lost oldugu icin guzeldi, yoksa bombosdu. ha birseyler oldu olacak derken bir baktim sonuna gelmisiz. daha once soylemistim zaten en basta hata yaptilar. yahu ne diye dersin 6 sezon olcak diye. bildigin uzattikca uzatiyorlar, vakit olduruyorlar bos sekilde. kate'in bebeginin aaron oldugu bariz belliydi zaten. claire ile camasir asarken suphelendim sawyer ile kapistiktan sonra emin oldum. ama kate in bi cakallikla bebegi aldigini sanmiyorum. ya claire oldu ya adada kaldi. anasini satim paso kate flashforward lari mahkemeler felan ama bombos gecti bolum. sadece "hi aaron" vardi o kadar. bi de soyle bi ihtimal var ki, ya bebek gercekten kate in olup da adada kalan claire ve aaron ikilisinin anisina o adi sectiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar