Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Claire de güzel. Ama ben esmer seviyom galiba. Daha bi çekici geliyorlar. Bi de çilli felan ya kate o bakimdan da artisi var benim için..

Bolum hakkaten bos bolumdu, baksana bolum hakkinda yaptigimiz muhabbette baska konusacak degerli bir şey bulamamişiz bolumde.. ( / bu paragraf bir mesaj icerigindedir, umarim anlaşilir bir şekilde alicisina gitmiştir. )
Sosyal ağlarda paylaş

gördüğüm en kötü bölümdü (Kate'i hapse atacaklar dedim o olmadı onun dışında hiçbir yeri şaşırtıcı değildi, son sahne bile başından belliydi)

bölümdeki en ilginç nokta Miles'in sanki bir kehaneti gerçekleştirmeye çalışması: " 3.2 milyon dolar ver onlara ihanet edeyim " dedi, peki neden 3.3 değil de lanetli rakam 32'yi hatırlatır şekilde 3.2 ?

Sosyal ağlarda paylaş

Dizi başladığı yerde dönüyor 4 senedir.

Bir değişiklik yok yani. "Her bölüm 2 gizem çöz 5 gizem yarat, 4 senede unuturlar zaten" Hani bi süre idare etti de artık sıktı hiçbi olayı kalmadı. Zaten flashforwardlar sağolsun gizem öğesi de bitti.

İşte yine dua etsinler tam grev ertesine denk getirdiler. Ortada ne Prison Break kaldı ne Heroes ne How I Met Your Mother falan... Piyasada tek kaldılar da o sayede izliyo insan
Sosyal ağlarda paylaş

s4e4

anlamadığım şaşırmadım diyen insanlar ne anladıda şaşırmadı. ben mi çok aptalımda anlamıyorum yoksa başka dizimi izliyonuz siz?
tamam biraz bayık bölümdü ama sonda bebeğin aaron olduğu tahmin etmek imkansızdı. hala imkansız gerçi. bence sawyer koydu çocuğu.

ayrıca bu nasıl spoiler adı abi?

ninjaturtles said:

kate in bebegi hakkinda

kate gordugunuz gibi numaradan jack'in bebegiymis gibi davraniyor cocuga.ve hayatinda bir defa hayirli bir ise karismamis milleti asmis kesmis dolandirmis olan adanin en gereksiz karakterlerinden ikincisi kate (birincisi sharon du vefat etti), kimbilir ne alavere dalaverelerle o cocugu alip getirdi oraya.

Sosyal ağlarda paylaş

0404

abi nası anlamadın krusty daha ilk bebek muhabettinden belliydi be abi yapma..en bayık 2.lsot bölümü seçiorum bunu..1.si de o saçma vosvosu tamir etmeye çalıştıkları bölümdü 3.sezonda.

04 05 promo

sonlarda play/pause yapın hızlı hızlı orda desmond faradyı boynundan tutmuş am i gonna die diyo ki desmondın o sahnede ne sakalı var ne saçları uzun. demekki bir nevi flashback olabilir veya forward bielmiyorum

Sosyal ağlarda paylaş

0404

Claire'in çocuğu olduğu çok belliydi de, Jack'in çocuğu görmek istememesi beni Sawyer'ın çocuğu olduğu düşüncesine itti.

Çocuğun Claire'in çocuğu olduğu ortaya çıkınca, Jack'in bir şekilde Claire'e karşı suçluluk hissettiğini düşündüm de, onun sebebi de ilerde ortaya çıkar herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

0404

Claire'in çocuğu olduğu çok belliydi de, Jack'in çocuğu görmek istememesi beni Sawyer'ın çocuğu olduğu düşüncesine itti.

Çocuğun Claire'in çocuğu olduğu ortaya çıkınca, Jack'in bir şekilde Claire'e karşı suçluluk hissettiğini düşündüm de, onun sebebi de ilerde ortaya çıkar herhalde.

kate kekliyor jackı sanırsma
Sosyal ağlarda paylaş

bolum sadece lost oldugu icin guzeldi, yoksa bombosdu. ha birseyler oldu olacak derken bir baktim sonuna gelmisiz. daha once soylemistim zaten en basta hata yaptilar. yahu ne diye dersin 6 sezon olcak diye. bildigin uzattikca uzatiyorlar, vakit olduruyorlar bos sekilde.

kate'in bebeginin aaron oldugu bariz belliydi zaten. claire ile camasir asarken suphelendim sawyer ile kapistiktan sonra emin oldum. ama kate in bi cakallikla bebegi aldigini sanmiyorum. ya claire oldu ya adada kaldi. anasini satim paso kate flashforward lari mahkemeler felan ama bombos gecti bolum. sadece "hi aaron" vardi o kadar.

bi de soyle bi ihtimal var ki, ya bebek gercekten kate in olup da adada kalan claire ve aaron ikilisinin anisina o adi sectiyse?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...