Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

ohanes yaa benjamin hala kendinimi saklıyor. kim lan bu benjamin artık ben bu adamı ilk anından ilgimi çekiyordu şimdi aşık oldum ilerde tapa bilirim gerçekten...
adadaki saat fatki nedir?
neden helikopter aynı geldiği yoldar gidiyor?
adadan çıkan herkez neden yanlış yollara sapıyor?
uçaktan düşenlerden neden herkez kaçıyor?

sorular sorular

Sosyal ağlarda paylaş

LOST'un geri döndüğü bölüm

Lost harika bir bölümle geri döndü resmen. 31 dklık roket mesafesi, sayid'in neden serial killer moduna girdiği (ki öldürdüğü kız bence adaya yeni gelen charlotte hatunun bi yakınıydı), locke'un neden "cabin"i bulamadığı (ki bence sadece geceleri görünüyor) önemli sorulardı.

fakat öyle görünüyor ki ortada gerçek hayatta (amerikada mı nerdeyse artık) yaşayan bir benjamin daha var.

Sosyal ağlarda paylaş

bu bölüm güzel değildi
cevap verilmesini beklemiyordum ama güzel toparlayamışlar parçaları
yeni soruları gizemli bir şekilde yansıtmamışlar
karakterler arasında biraz diyalog da fena olmazdı
Rewendor'ın 2-3 sayfa önce yazdıklarına 1. ve 2. bölüm için katılmasam da 3. bölüm için hak verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler hala cevap bekliyorsunuz diziden. Beklemeyin cevap mevaaaap. Aslında hikaye yavaştanda olsa ilerliyor ama size çat diye bir sürü şey öğrenmek istiyorsunuz.

Herneyse biraz spoiler:

4x02

Benim için çok keyifli devam ediyor dizi.

Şimdi aklıma takılan şu, roket 31 dakka geç geliyorda, telsiz konuşması nasıl anında oluyor? Buna cevap vereceklerdir muhtemelen, böyle hata olmaz çünkü.

Onun dışında bu dizinin en baba karakteri Benjamin resmen, hastasıyım.

Ben adayı ele geçirdikten sonra o adayı geri almak isteyen belli bir kuruluş var. Dharma'nın orjinali olabilir yada Dharma'nın rakibi olabilir, belli değil. Radiojammer'ın bozulması ve Hatch'in patlamasıyla adanın yeri belli oluyor. Aramaları arttırıyor bunlar. Sonra adaya o kişileri yolluyorlar, hepsinin bir amacı var adada. Asıl hedef Ben, scientist adanın gizemini araştırıyor, o ruh bilimci gibi olan adam Jacob için orda falan filan. Benjamin'de zaten adadan çıkıp geliyordu sürekli, taa ki denizaltı havaya uçuncaya kadar. O fotoğrafta o seyahatlerin birinde çekilmişti.

Bu bölümde de görüyoruz ki Benjamin kurtuluyor, belli kişileri ikna edip kendi yanına alıyor. Zaten diğerlerinin adaya geri dönmek istediklerini anlıyorduk önceki flashforward'larda. Demekki bu adayı arayan insanlar pek hayırlı değiller bazı konularda

Sosyal ağlarda paylaş

4x03

Ya şimdi kadroyu yawas yawas anliyoruz..

Ben, Jack, Sayed, Hurley.. Bunlar kaçabilmiş insanlar.
En azindan şimdilik oyleler, fakat benim aklima takilan, bu 4 kişiyi seçip başlarina ise naomi'yi vermek. Yani bu adamlarin biri, tarihçi, biri fizikçi, biri ruh bilimci, biri ise pilot ( en azindan şimdilik oyle )..

Şimdi baktiginiz zaman, Ada bazi ozelliklere sahip.. Jacob, manyetik alanlar, zaman kavramlari, iyileştirici güçleri felan...

Ancak bu tarihçi kadin neden var ? Yani ne inceleyecek ? Kazi çalişmasi yapmaya mi gelmiş adaya ? O kadini neden seçtiler ?
Bence kadina dikkat edilmesi gerekiyor..

Ruh bilimci, tam anlamiyla cok kotu bir karakter seçimi, yani işi görevi tamam da, abi o tavirlar hareketler felan, hakkaten bir sawyer daha olmamiş diziye . :D

Bir dahaki bölüm için heyecanliyim, bakalim sayed neler cevirecek gemide..

O'nun dişinda, hurley'i arkada biraktiklarinda bi an o flash forward nedeniyle garipsedim, ama sonra onlari satinca tamam dedim bi rahatladim.. Cunku neden jackle gitmeliydi ki ?

Takas olayi çok iyi oldu, charlotte'a karşilik ruh bilimci davasi, aslinda direk o şekilde girilmeliydi.. Ama boyle'de olur. Artik Locke kafasini kurcalayan işlere bir de yardimci buldu. Bir ruh bilimci ile gezinecek.. Bakalim neler olacak. Ben'de o tarafda.. Konu daha cok onlarin arasinda donecek gibi..

Jack'in tarafi biraz gücsüz düşmeye başladi, sayed'in de jackle oldugunu düşünürsek, sanirim onlar gemiyi ele geçirme operasyonlarina girişecekler, peki ya o zaman o fizikci felan ne yapacak ? Daha ortak bir misyon bulunmasi lazim degil mi ?

Bu iş uzar da uzar, en az 3 sezon daha adadayiz. :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...