bya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yok benim demek istediğim spo 3.sezon sonunda adadan kurtulduklarına dair çoğu kişinin flashforward olarak yorumladığı(jack kate hurley'nin kurtulduğu en azından)sahneler yüzünden öyle dedim. yani olayın oraya gelmesinin daha en az bi sezonu var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ShadowFax said: Videonun bi yerinde God loves you as he loved jacop diyor ne demek tam olarak şeyi de çevirebilecek bişi var mı? Orchid orientation Tanrı Yakup'u sevdiği gibi seni de seviyor (Yakup Peygamber'in tanrı katına yükselişine atıf) Orientation tercümesi ise şöyle: Candle: Off, bu makyaj zımbırtılarını kullanmaya hiç alışamadım. Arka Plandaki Ses: Harika görünüyorsun. Kamerada parlamanı engelliyor. Candle: Parlaklığım kimin umurunda. Ben bir bilim adamıyım. Bir ..?.. değil… APS: Tavşanı döndürebilir misiniz, lütfen. APS: Tamamdır. Candle: Merhaba, ben Dr. Edgar Hallowax ve izleyeceğiniz film Dharma girişim, istasyon 6’nın bilgilendirme filmidir. Şüphesiz--- ---tahmin ettiniz ki; istasyon 6 ya da orkide istasyonu bir botanik araştırma birimi değil--- Ailenize ve meslektaşlarınıza yalan söylemenizi istediğimiz için üzgünüz. Tabi ki bu, onların güvenliği içindi. Bu adanın benzersiz özellikleri (burada iyileştirme ve yaratma gibi şeylerden bahsediyor olabilir, küçük bir kesilmeyle cümlenin devamına bağlanıyor) bir tür “casimir effect”in bize sağladığı… [“Tanrı senide, Jacob’u sevdiği gibi seviyor” yazan bir yazı giriyor.] Çalışmak için seçtiğiniz alan yüksek değişkenlik ve potansiyel tehlike ihtiva ediyor. Ama önümüzde ki birkaç dakikada size göstereceğimiz gibi, güvenliğiniz için gereken tüm önlemler detaylı olarak hesaplanmış ve alınmıştır. Bundan emin olabilirsiniz. [Tavandan bir şey düşer, bir tavşan olması muhtemel…] Candle: Lanet olsun! Voice: Hey, o da neydi? Neler oluyor? [Kamera döner ve rafta ki tavşana odaklanır. Üzerinde 15 yada 16 yazmaktadır] Genç Kadın: Tanrım! Bu 15 (Ya da 16?) Candle: Lanet olsun! Candle: Birbirlerine yaklaşmalarına izin verme! Değişimi kaça ayarladınız? Genç Kadın: eksi 20. Candle: Ne zamandır? Genç Kadın: Dokuz dakikadır, ama hala öğreniyoruz. Candle: Kamera niye hala çalışıyor? APS: Ne olursa olsun kamerayı kapatmamamı söylediniz. Candle: Kapat şunu! [Bir bisikletli ters dönmüş olarak gözükür ] Candle: Merhaba, ben Dr. Edgar Hallowax izleyeceğiniz film dharma girişim, istasyon 6’nın bilgilendirme filmidir. Şüphesiz tahmin ettiniz ki; istasyon 6 ya da orkide istasyonu bir botanik araştırma birimi değil--- Bu tarz birşeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 çeviri için tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 2010'da olacak Lost'un en son sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 grev sona erdiği için 5 bölüm daha eklemişler 4. sezona. Yani toplamda 13 bölüm seyredicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Çok kalitesiz 3. sınıf bir dizi olmuş Lost. Başka dizilerden zaman arttığında çerez niyetine izlenir artık. Aynı formülle 2 sene uyuttular hadi insanları, 3.sünde yavaştan tepkiler gelse de idare ettiler, ama 4 de aynı gidince insan artık yeter diyo haliyle. Zaten o kadar uzun süre ara verdikten sonra tüm ilgiyi dikkati kaybetti, insanlar unuttu artık. 3. sezonun da pek parlak olmadığı göz önüne alınırsa zaten beklenti de büyük değildi. Bi de üstüne yeni bölümlerin başarısızlıklarını da görünce... Yok. Çok kötü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 vallahi 3. sezona kadar güzeldi ama 4. sezon biraz garipleşti özellikle yeni gelen karakterler ve şu ruh olayı. ruh olayının saçma olması haricinde şimdilik iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Valla belki de verdikleri uzun yüzünden koptuğumdan olacak bende "Lost başlayacak" ya da yeni bölümler hiçbir heyecan yaratmadı. Şimdi de uzaklaşmışım üstelik de yeni karakter ve olaylar o kadar abes ki hani haydaa nolcak şimdi demekten çok "ohoo batırmışlar iyice" diye tepki veriyorum. Büyüsü bozuldu galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 abii yerden yere vurmussunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 basit bi ucak kazasinin ne kadar kompleks bi olay oldugunu anlatiliyor, bu abartma sayilmaz. ama dizide claire gibi bir karakter bile her bolum gozumuze bi sekilde sokulurken desmond'in silik kalmasi garip.bir de biz dharma hakkinda biseyler ogrenmek isterken hicbisey ogretilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 desmintı anlatırlarsa dıharmayı öğrenirsin : ) bence ondan susturuyorlar yok ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Llama said: desmintı anlatırlarsa dıharmayı öğrenirsin : ) bence ondan susturuyorlar yok ediyorlar peki madem oyle ne gerek vardi desmond in geri donup medyumluk yapmasina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hayatımda izlediğim en baba 5 dizi sıralamasında kafaya oynar Lost, her sezonun tadı farklıydı, az sevdiğim bölümlerde bile deneysel yanlar vardı. 5 yıl sürse de izlerim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 herşeyin iyi ve mantıklı bir açıklaması olabilirdi,Locke'nin ayaklanması,Jacob,Black Smoke vs. vs. Fakat şu ruhçu yeni elemanın olaya girişiyle Lost'a sevgim ciddi ciddi azaldı diyebilirim... Neyse bir bok yaparlar belki buna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 o ruh bilimcinin pek aktif bi görevi olmayacak sanırım dizide. blue jean'in verdiği lost dergisinde bahsetmişlerdi, o adamın oyunculuğunu beğenmişler ve dizide görmek istedikleri için böyle bir rol yaratmışlar.yani o adam dizide oynamayı kabul etmese o rol olmayacakmış.ben buradan o karakterin çok önemli/aktif bir rolünün olamayacağını çıkartıyorum.. belki de ölür 1 kaç bölüm sonra X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yok artık ne yaptınız yaw izlediğiniz dizileri merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 jacob ve yeni gelen asyalıdan sonra dizinin bilimsel altyapısı hafiften kaydı yerine dogaüstü şeyler gelmeye başladıki beni en cok çeken tarafı dharma tarafıydı dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 DarKRideR said: herşeyin iyi ve mantıklı bir açıklaması olabilirdi,Locke'nin ayaklanması,Jacob,Black Smoke vs. vs. Fakat şu ruhçu yeni elemanın olaya girişiyle Lost'a sevgim ciddi ciddi azaldı diyebilirim... Neyse bir bok yaparlar belki buna da Daha hikayenin nereye gittiğini bilmeden eleştirmeyin diziyi. O adamın ruhçu olduğunu bilmiyorum, hissettiğini sanıyor olabilir. Adada psikolojik deneylerde yapıldığı biliniyor. Herşey çıkabilir yani. Ayrıca 4. sezonda bence harika başladı. Hiçte kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Laorx said: yok artık ne yaptınız yaw izlediğiniz dizileri merak ettim. en baba amerikan dizileri listemde top 10 1- Lost 2- Firefly 3- X Files (eklemem lazım, en iyi bölümler ve en kötü bölümler ard arda geliyor ortası yok, Lost mesele spirualiteyi çok iyi yansıtmıştır ama X Files'de ruhsal konular çok eğreti duruyordu) 4- Twilight Zone 5- SeaQuest 6- Battle Star Galactica (erotik sahne koymaya bu kadar abanmasalar çok daha iyi bir dizi olarak anabilirdim) 7- Visitors 8- Mission Impossible 9- That 70's Show 10- Dead Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya iyi de abi adamı sen böyle imbda birşeymiş gibi gösterip sonra "aa yok sadece hissediyormuş" veya işte atıyor tutuyor gibisinden birşey koyarsan ilerleyen bölümlerde daha feci koyar adama,en azından bana. Dizi bana göre hala çok güzel gidiyor ama bu olay çok koydu bana,ha gerçi diyeceksiniz ki şuan neyin ne olduğu belli değil,seninde dediğin gibi bu adamın ne mal olduğu belli değil fakat koydu işte :) Neyse izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bende ruhçu adamdan hiç hoşlanmadım. Ama sanırım o ölen dharma üyeleriyle bağlantı kurması için adaya gönderildi ki dharmayla ilgili büyük cevaplar vericek bize. Ayrıca ruhlardan sadece bilgi alıyor diye düşünüyorum ben, ruhların bunun dışında pek bi etkisi olmayacak bence dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 1. bölümü hiç beğenmemiştim. Hem hurley e sinirlenmiştim hem biraz pesimist bi bölümdü hemen gece oldu fln :). Flashforwardlar kötüydü. 2. bölümü çok beğendim gerçekten çok bağladı diziye. Gelen adamların ne yaptıklarını öğrendik fln. Benjamin in baya bişey bildiğini öğrendik çok merak uyandırdı. Benjaminden ne istiyorlar o fotoğrafı fln ne öle :D demekki adadan ayrıldı yakın zamanlarda fln :) Başlangıcı çok güzeldi zaten denizaltılar ile araştırmaları fln çok beğendim. 3. bölümü acayip istekle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Lost 4x03 The Economist - Sneak Peek 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Çıkacak mı bugün yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yarın sabah olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar