Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kimse yorum yapmamış yaw, nası başladı 4. sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 4. güzeldi ya, ben bolumu cok begendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Diğer sezon başlangıçlarından daha iyi olduğu kesin. bir kaç kilit söz var onlar hakkında 1 hafta konuşuruz zaten. Like this : 4.01 i'm one of the oceanic six! are they still alive? are you jack? i should've stayed with you. -i think it wants us to come back and it's gonna do everyting it can -we're never going back -never say never dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 en onemlisis de bu galiba.. i should've stayed with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: en onemlisis de bu galiba.. i should've stayed with you. Bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 40 küsür dk sürüo dimi s401 bide bu bölümün sonunda paraşütle atlayan adam tanıdık geliyo sanki daha onceki bolumlerde gozukmustu.yada yanılıyıorum genel olarak bakmak gerekirse adadan kurtuldukları kesinleşti gibi.hurleye gelen zenci neciydi falan tabi yine kafalar karıştı :).hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 4.01 ada onları çağırıyor 6 kişiyi geri çağırıyor. (gerçi biri öldü ageaga) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 alt yazısını olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: en onemlisis de bu galiba.. i should've stayed with you. ne demek bu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 diyo ki :) seninle kalmalıydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sıyırmış, acıdım hurley'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eee hani 2 saat olcaktı ilk bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 2 saat oldu ama 1 saati tekrardı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 41 dk mı ne dimi s401 eksik falan izlemiş olmiyim :) 00 ı izlemedim cunku tekrarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Demin izledim. Hafiften sıkıcıydı ama sonu heycanlı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 John Locke,Charlie'nin desmond'a söledigi "not penny boat" mesajını desmond ona sölemeden nasıl hurley'e bahsediyor? Kim lan bu john locke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 güzel bölümdü bence. sağlam merakta bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 @shadow hurley anlatmıştır o sırada ? olamaz mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mokoko yok canım hangi ara anlatcak?bence ince detay orası.John Locke normal biri degil gibime geliyor.Belki jacobtur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 4x01 Sonu en sondaki charlie değilmiydi ? spo unuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 @darkrider en sondaki derken kim? eğer paraşütle inenden bahsediyorsan. o karakterin adı faraday. jeremy davies oynuyor. hurley flashforward'dan bahsediyorsan evet ordaki charlie'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok gençler hurley anlatıyor johna oda oradan kapıyor olayı. konuşmalarına bakın yüzlerine falan hurleye sen bunu söyledin bana dermiş havası var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yaw, 3.sezonun son 5-6 bölümünü bırakmıştım izlememiştim 8 ay önce falan öyle sap gibi kalıp 4.sezonu beklememek için. Şimdi hala izlemedim o bölümleri, bi nevi lostu bırakmış hissediyorum =D Bitireyim bari artık 3.sezonu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 jakob kim ? = aha o bu bölüm bariz şekilde gösterdi kendini, mili saniyelik bir kare var yakalayabilirseniz görüceksinizki jackin babası jacob..gömleginin yakası da görünüyor yüzüde bariz şekilde anlaşılıyor siület olarak.. bir video yollammıştım 3-4 sayfa önce jackin babasının ölmediginin kanıtı olan. buda üstüne pişti oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben göremiyorum siluetten birisini ya of nası görüonuz helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar