Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 olm 00 zaten ozet abi :D kac sayfadir bunu anlatiyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 izlemesek cok şey kaybedermiyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ShadowFax said: izlemesek cok şey kaybedermiyiz ki? hayati önem taşıyor!!! hayatını kaybedebilirsin fdasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 00'da hiçbir bilgi yok bilmediğimiz, ama güzel bir özet hazırlanmış. oturdum keyifle izledim yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: ahhahah senin bu yedinci gemiye koydum linki. Adamlar dilek sildiler mesajimi.. asfassaf.. 4 kişi ceviriyor herifler daa diyo yarisi bitti felan. :D hasta bunlar. :D Amma yapmışsın abicim sen de, bu siteye link koyabiliyor musun ki o siteye koyasın. Adamlar çok ciddiye alıyorlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: olm 00 zaten ozet abi :D kac sayfadir bunu anlatiyoz :D uyumadan işe geldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sg-1 said: Baluu said: ahhahah senin bu yedinci gemiye koydum linki. Adamlar dilek sildiler mesajimi.. asfassaf.. 4 kişi ceviriyor herifler daa diyo yarisi bitti felan. :D hasta bunlar. :D Amma yapmışsın abicim sen de, bu siteye link koyabiliyor musun ki o siteye koyasın. Adamlar çok ciddiye alıyorlar bunu. LoL. altyazi linki. İstedigim gibi koyarim. Kendi urunum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 torrentten 220 ile çekiyorum,netload ve rapid'de 20'nin üstüne çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 AMAGAD Alan Yetkilisi torrent çekiyor!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: sg-1 said: Baluu said: ahhahah senin bu yedinci gemiye koydum linki. Adamlar dilek sildiler mesajimi.. asfassaf.. 4 kişi ceviriyor herifler daa diyo yarisi bitti felan. :D hasta bunlar. :D Amma yapmışsın abicim sen de, bu siteye link koyabiliyor musun ki o siteye koyasın. Adamlar çok ciddiye alıyorlar bunu. LoL. altyazi linki. İstedigim gibi koyarim. Kendi urunum :D Yok, ben bölümün rapid linki falan sanmıştım. Altyazı için de kendi çevirmenleri dışında kimse altyazı yükleyemiyor. Yüklerse de kontrolden geçmesi gerekiyor. O da rapid linki olarak foruma değil de, altyazı.yedincigemi.com adresine yüklersen olur anca. Ama uğraşma bence, bi kişi çeviriyor şu an, onun da eli hızlıdır, 2 saatte Heroes çeviriyordu o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 belli belli ben 12'den beri veriyorum download'a. adam daha cikaramadi altyaziyi. Helal olsun ona. Ekledim sitesine de, kabul etmiyor yediremedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 balu senin yolladıgın s401 alt yazısı calısıo dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 tabiki calisiyor. Abi calismayan altyazi niye yolliiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gangren üstündeki gömleğe 500 dolar veririm,beni hiç görmedin ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 750 and I never saw you mate :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 silah taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 snn atlilar benim hesabi sildi :D Hesabınız geçici olarak iptal edilmiştir. Bu durum Jun 30 2008, 02:12 PM sona ermesinden ötürüdür. dayanamadim bi 10 15 kisiye pm attim altyaziyi :D ahahah.. Aralarinda admin'de vardi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 pauzuha geçmiş olsun Baluu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok ya cok eglendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ne asiymişsin abi sen, yakmışın kendini X( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 never say never dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oha amma eziklermiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ne yakmasi aga : ) benim altyaziya ihtiyacim yok ki. ihtiyaci olan dusunsun. uykusuzluk ve iş guc olmadigindan oturdum cevirdim. adamlar halen koyamadilar. koydum sildiler. ben de bastim pmyi onume gelene :D 4 kişi bi lost ceviremiyorlarsa hata benim mi ? tmm ozenmedim pek altyaziya kabul :D ama yani 12'de koydum. 2 ye kadar ugrassam destan olurdu be o altyazi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=407 Çıktı Türkçe altyazı, buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çekelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar