Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss stresi (feci durumdayım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gizmem konuştuğumuz gibi.

sıkıldın mı gel ben sana şebeklik yaparım. finallerim sana helal olsun. öseseye gir sana beşi bir yerde alıcam. gözdemsin.

öyle yok bırakıyorum yok girmem dellendirme beni. gelir döverim. gözünün yaşına bakmam. valla bak. ağlamaya sebebin olur dövünce.

anaa delirtme insanı ya. girme deneme falan. kıron oliim, bana sen laaazığğğmsıııığn.

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 00:26 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ivy takma kafana 3 yıldır samsun zaferdeyim össye 2.ye girecem
soruş tarzlarını ezberlememe rağmen bazen biz bile çakıyoruz
ben sayısalcıyım bazen çok absurt fen soruyorlar matlar desen 1.5saate anca bitiriyorsun
tahminim sözellerde öyledir ondan takma kafana relax madem cıkmıssın 260lara falan sorun yok yapabiliosun yalandan takma kafana
Mesaj tarihi:
1 hafta var ama kafam rahat bende bilmiyorum neden ama en iyisi bu bence calisiyorum hala ama rahat bir sekilde stress yapmadan olmazsa olmaz napalim diyorum gerci aileniz size nasil bir baski yapiyor bilmiyorum ama bana bir baski yapiyorlar sormayin annem takvim gibi hergun kac gun kaldigini bazen utanmadan kac saat kaldigini falan soyluyor:P
Mesaj tarihi:
siz dua edin ösym.gov.tr'de sınava kaç saat kaldığı yazmıyor. oks'nin sitesine baktım biraz evvel kardeşim için, saat dakika saniye yazmış herifler. başından beri yazıyorlarmış. sinir bozucu. geçen sene gün saat sayanları tek tek beylik tabancayla katledeyim istiyordum ben.

öyle insanlardan uzak durun kalmaz stres mtres.
Mesaj tarihi:
Ya bir de ben asıl şeyden tırsıyorum azıcık. Kıl bir hoca gelirde gözetmen olarak ösym kartımla ehliyetim arasındaki ufak fotoğraf farkına takarsa. Nitekim saçlarımı da kestirdim, uzamazda kıllık çıkartırlarsa bombalarım heralde o okulu. Olmaz değil mi böyle birşey :)
Mesaj tarihi:
aman be gizemcim denemelerle öss arasında 0 korelasyon var, moral falan bozmaya değmez. düşük denemeler moralini bozmasın ve aynı şekilde yüksek denemelerde "eyt ulan yerim ben bu össyi" dedirtmesin.
en son össden 2 gün önce elime bi deneme alıp ham 300 yapmıştım. iki gün sonra öss oldu. eet elime aldım.

ps: lan eralp götürsene kızı dondurma yemeye, meyfestlerde gezceene gizemlen ilgilen(:

edik: taypo

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 01:00 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
utopia
üye § 10 Haziran 2007, Pazar - 00:25 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

öyle yok bırakıyorum yok girmem dellendirme beni. gelir döverim. gözünün yaşına bakmam. valla bak. ağlamaya sebebin olur dövünce.

anaa delirtme insanı ya. girme deneme falan. kıron oliim, bana sen laaazığğğmsıııığn

benide dellendirdi.beraber dövelim.haber ver dövcein zaman
Mesaj tarihi:
Bir gün arayla tatil yap öss'ye kadar. Sinemaya git arkadaşlarınla gez ormana git yürü parklara git temiz hava al seni ne mutlu ediyor ve kafanı boşaltmana yardımcı oluyorsa onu yap bir gün arayla.. Rahatla bol bol.. Stres kötü bir şey
Mesaj tarihi:
Bana öss de vahiy gelmişti sanırım , denemelerden falan 1 saat önce çıkardım , önemli olan bişeyler bilmek bir de stres yapmamak . Başka lazım olan bir şey yok .
Mesaj tarihi:
son bi konu tekrarı yap geri kalan zamanda da kendini rahatlat, kafanı başka şeylere yor.

sen bu konuları tüm sene gördün zaten. elbet çözebiliyosundur ve öss'de de rahat rahat çözersin. zaten 265 yapmışsın daha ne :O

rahat olduktan sonra, öss'de daha da yukarısı bir puan çıkarabilirsin.
Mesaj tarihi:
ilk girişimde denemelerden 240 - 250 falan alıyordum, öss de 232 aldım. ikinci girişimde 230 - 240 falan alıyordum denemelerden, öss 268 geldi. öyle garip işler bunlar, çok kasmayacaksın.
Mesaj tarihi:
rahat ol be,yok şundan o aldım bundan bu aldım mantığı yanlış.seni etkileyen faktörleri düşün neden düştüğün hakkında,sorunu en iyi analiz edicek olan sensin.
kendini germeden yüklen probleminin üstüne.
Mesaj tarihi:
arkadaslar denemeleri bu kadar takmayın bence çünkü

Deneme=Soru tiplerini öss ortamını yaratarak o kavram içinde o soruları çözmek ordan aldığınız bu kadar önemli değil asıl puan össde alıcağımız puan o yüzden denemelerde düşüyorum yok kazanmıyacam böyle şeyleri dert ederseniz harbiden kazanamazsınız

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 15:40 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
swot analysis yap diyosun yani direk :P

insanla işletmeleri bir tutma arkadaşım,yanlış yaparsın.
her şey de para değil,bizler insanız.
bizleri böle hileli oyunlara da getiremezsin.
ya sev ya terket :P
  • Yeni Oluştur...