Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss stresi (feci durumdayım)

ivy

Öne çıkan mesajlar

gizmem konuştuğumuz gibi.

sıkıldın mı gel ben sana şebeklik yaparım. finallerim sana helal olsun. öseseye gir sana beşi bir yerde alıcam. gözdemsin.

öyle yok bırakıyorum yok girmem dellendirme beni. gelir döverim. gözünün yaşına bakmam. valla bak. ağlamaya sebebin olur dövünce.

anaa delirtme insanı ya. girme deneme falan. kıron oliim, bana sen laaazığğğmsıııığn.

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 00:26 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ivy takma kafana 3 yıldır samsun zaferdeyim össye 2.ye girecem
soruş tarzlarını ezberlememe rağmen bazen biz bile çakıyoruz
ben sayısalcıyım bazen çok absurt fen soruyorlar matlar desen 1.5saate anca bitiriyorsun
tahminim sözellerde öyledir ondan takma kafana relax madem cıkmıssın 260lara falan sorun yok yapabiliosun yalandan takma kafana
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta var ama kafam rahat bende bilmiyorum neden ama en iyisi bu bence calisiyorum hala ama rahat bir sekilde stress yapmadan olmazsa olmaz napalim diyorum gerci aileniz size nasil bir baski yapiyor bilmiyorum ama bana bir baski yapiyorlar sormayin annem takvim gibi hergun kac gun kaldigini bazen utanmadan kac saat kaldigini falan soyluyor:P
Sosyal ağlarda paylaş

siz dua edin ösym.gov.tr'de sınava kaç saat kaldığı yazmıyor. oks'nin sitesine baktım biraz evvel kardeşim için, saat dakika saniye yazmış herifler. başından beri yazıyorlarmış. sinir bozucu. geçen sene gün saat sayanları tek tek beylik tabancayla katledeyim istiyordum ben.

öyle insanlardan uzak durun kalmaz stres mtres.
Sosyal ağlarda paylaş

aman be gizemcim denemelerle öss arasında 0 korelasyon var, moral falan bozmaya değmez. düşük denemeler moralini bozmasın ve aynı şekilde yüksek denemelerde "eyt ulan yerim ben bu össyi" dedirtmesin.
en son össden 2 gün önce elime bi deneme alıp ham 300 yapmıştım. iki gün sonra öss oldu. eet elime aldım.

ps: lan eralp götürsene kızı dondurma yemeye, meyfestlerde gezceene gizemlen ilgilen(:

edik: taypo

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 01:00 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
utopia
üye § 10 Haziran 2007, Pazar - 00:25 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

öyle yok bırakıyorum yok girmem dellendirme beni. gelir döverim. gözünün yaşına bakmam. valla bak. ağlamaya sebebin olur dövünce.

anaa delirtme insanı ya. girme deneme falan. kıron oliim, bana sen laaazığğğmsıııığn

benide dellendirdi.beraber dövelim.haber ver dövcein zaman
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar denemeleri bu kadar takmayın bence çünkü

Deneme=Soru tiplerini öss ortamını yaratarak o kavram içinde o soruları çözmek ordan aldığınız bu kadar önemli değil asıl puan össde alıcağımız puan o yüzden denemelerde düşüyorum yok kazanmıyacam böyle şeyleri dert ederseniz harbiden kazanamazsınız

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 15:40 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...