utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 gizmem konuştuğumuz gibi. sıkıldın mı gel ben sana şebeklik yaparım. finallerim sana helal olsun. öseseye gir sana beşi bir yerde alıcam. gözdemsin. öyle yok bırakıyorum yok girmem dellendirme beni. gelir döverim. gözünün yaşına bakmam. valla bak. ağlamaya sebebin olur dövünce. anaa delirtme insanı ya. girme deneme falan. kıron oliim, bana sen laaazığğğmsıııığn. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 00:26 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yavaş döv, ivy benim korumam altımda O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ivy takma kafana 3 yıldır samsun zaferdeyim össye 2.ye girecem soruş tarzlarını ezberlememe rağmen bazen biz bile çakıyoruz ben sayısalcıyım bazen çok absurt fen soruyorlar matlar desen 1.5saate anca bitiriyorsun tahminim sözellerde öyledir ondan takma kafana relax madem cıkmıssın 260lara falan sorun yok yapabiliosun yalandan takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sen sus babyface. ivy benim himayemde, hem döverim hem severim. yan baktırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 1 hafta var ama kafam rahat bende bilmiyorum neden ama en iyisi bu bence calisiyorum hala ama rahat bir sekilde stress yapmadan olmazsa olmaz napalim diyorum gerci aileniz size nasil bir baski yapiyor bilmiyorum ama bana bir baski yapiyorlar sormayin annem takvim gibi hergun kac gun kaldigini bazen utanmadan kac saat kaldigini falan soyluyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 siz dua edin ösym.gov.tr'de sınava kaç saat kaldığı yazmıyor. oks'nin sitesine baktım biraz evvel kardeşim için, saat dakika saniye yazmış herifler. başından beri yazıyorlarmış. sinir bozucu. geçen sene gün saat sayanları tek tek beylik tabancayla katledeyim istiyordum ben. öyle insanlardan uzak durun kalmaz stres mtres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 custodem senin anne feciymiş ya. benimkiler rahat bırakmak için öğleden akşama kadar çıkıyorlar dışarı. evde olmama rağmen pek görüşemiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ya bir de ben asıl şeyden tırsıyorum azıcık. Kıl bir hoca gelirde gözetmen olarak ösym kartımla ehliyetim arasındaki ufak fotoğraf farkına takarsa. Nitekim saçlarımı da kestirdim, uzamazda kıllık çıkartırlarsa bombalarım heralde o okulu. Olmaz değil mi böyle birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 aman be gizemcim denemelerle öss arasında 0 korelasyon var, moral falan bozmaya değmez. düşük denemeler moralini bozmasın ve aynı şekilde yüksek denemelerde "eyt ulan yerim ben bu össyi" dedirtmesin. en son össden 2 gün önce elime bi deneme alıp ham 300 yapmıştım. iki gün sonra öss oldu. eet elime aldım. ps: lan eralp götürsene kızı dondurma yemeye, meyfestlerde gezceene gizemlen ilgilen(: edik: taypo [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 01:00 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 olsun, bitsin, kurtulalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: utopia üye § 10 Haziran 2007, Pazar - 00:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- öyle yok bırakıyorum yok girmem dellendirme beni. gelir döverim. gözünün yaşına bakmam. valla bak. ağlamaya sebebin olur dövünce. anaa delirtme insanı ya. girme deneme falan. kıron oliim, bana sen laaazığğğmsıııığn benide dellendirdi.beraber dövelim.haber ver dövcein zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bir gün arayla tatil yap öss'ye kadar. Sinemaya git arkadaşlarınla gez ormana git yürü parklara git temiz hava al seni ne mutlu ediyor ve kafanı boşaltmana yardımcı oluyorsa onu yap bir gün arayla.. Rahatla bol bol.. Stres kötü bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bana öss de vahiy gelmişti sanırım , denemelerden falan 1 saat önce çıkardım , önemli olan bişeyler bilmek bir de stres yapmamak . Başka lazım olan bir şey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 son bi konu tekrarı yap geri kalan zamanda da kendini rahatlat, kafanı başka şeylere yor. sen bu konuları tüm sene gördün zaten. elbet çözebiliyosundur ve öss'de de rahat rahat çözersin. zaten 265 yapmışsın daha ne :O rahat olduktan sonra, öss'de daha da yukarısı bir puan çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hehe mart ayına kadar 250'nin altına düşmezdim,yaklaştıkça bende 220'lere 210lara düşmeye başladım.Stres yok ama kazanma inancimi kaybettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 rahat olun, germeyin bünyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 OKS bitti gençler sırada ÖSS var o da geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 geçecek de... önemli olan nasıl geçeceği :) sınava girenlere mi geçecek yoksa? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ilk girişimde denemelerden 240 - 250 falan alıyordum, öss de 232 aldım. ikinci girişimde 230 - 240 falan alıyordum denemelerden, öss 268 geldi. öyle garip işler bunlar, çok kasmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 düşüyo çıkıyo belli olmuyo.o yüzden denemeleri filan takmamak lazım öss'den ne gelirse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 rahat ol be,yok şundan o aldım bundan bu aldım mantığı yanlış.seni etkileyen faktörleri düşün neden düştüğün hakkında,sorunu en iyi analiz edicek olan sensin. kendini germeden yüklen probleminin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 swot analysis yap diyosun yani direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 arkadaslar denemeleri bu kadar takmayın bence çünkü Deneme=Soru tiplerini öss ortamını yaratarak o kavram içinde o soruları çözmek ordan aldığınız bu kadar önemli değil asıl puan össde alıcağımız puan o yüzden denemelerde düşüyorum yok kazanmıyacam böyle şeyleri dert ederseniz harbiden kazanamazsınız [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 15:40 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: swot analysis yap diyosun yani direk :P insanla işletmeleri bir tutma arkadaşım,yanlış yaparsın. her şey de para değil,bizler insanız. bizleri böle hileli oyunlara da getiremezsin. ya sev ya terket :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Eyvah eyvah... sana uyandırma mesajı atma vakti gelmiş cicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar