Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Sanırım patide OKS' ye girecek kadar küçük üyeler yok. O zaman şöyle diyelim. Elbette birilerinin kardeşi ,akrabası, komuşusu bir şekilde tanıdığı birileri vardır OKS ye girecek. Miniklerin hepsine başarılar dileyelim hayatlarındaki ilk sınavlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben oks ye girmek istiorm ya pfff....bi dkka KUŞ lu pati wardı o nerde ? o oks dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 oks demek 1 hafta kaldı demek nihohaha :D patlicazzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 gelroth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 sultan ve clymormuydu o. yok ya büyümüştür o oksmi kalır şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ahaha sultan ve cylmor evt:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Heyecan doruk noktadadır çocuklarda. Neyse acılar bitiyor. Yarın bir gazete alayımda soruları çözeyim bakalım kaç net yapacam :}. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 onu bunu bilmemde haftaya bu saatte ya fen2 yada fen1 çözüyor olucam bitek onu bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Çözersiniz yaa o kadarda dert etmeyin. Alt tarafı bir sınav. Gireceksiniz çıkacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bn oksye senye grcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 sabah markete bişeyler almaya çıktım , evin yakınındaki okulun önünde yaşlı kadınlar kuran okuyodu =)) şimdi trt de falan soruları cevaplarlar merak ettim bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ya MEB in sitesinde yayınlanıcakmış kitapçık 1 saat içinde kardeşim için indirmem lazım, doğru mu haberiniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 nası geçti lan oks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Çok kötü geçti bab sanırım 0 çekicem Seneye nasipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kötü geçti giremedim almadılar içeriye. yaş haddini aşmışım. gelcek hafta olana davet ettiler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kuzenin 6 soru dısında hepsi doğruymuş ve ağlıyormuşmuş.. aptal velet. ps: 2 kere oksye girmiş efsane 86 kuşağından biri olarak onu ayıplıyorum. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:23 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Kardeşim girdi sabah :). Onu bunu bilmemde hala sosyalim son 5 soru 2 seçenekliymiş ya ona gülerim . :) Ben sosyal yapıp din sorularından onaylattırıyordum :D Garanti oluyordu . Ne günlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bakmak isteyenler için ; soru kitapçığı buda cevap anahtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 siplh kuzenine slm söyle döverim :D benim 7 soru zaten boştu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bizim kuzende 6 yanlış yapmış. Gayette sevinçliydi geberiyordu sevinçten :}. Sen o 6 yanlış yapıp ağlayan kuzenini bir döv istersen :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Fazla msj asdasd [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:49 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Silphatos 86'da neden 2 kere girildi ki oks'ye ? sorular mı çalınmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hayır 5. sınıfta girdiler sonra 8de bidaha girdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hee şu sınav. Bizim hocamız ilkokul 2. sınıftan itibaren ona hazırlamıştı bizi sonra ben 4. sınıftayken kalkınca baya kötü olmuştuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eet bana da patladi o olay. tam 4.sinifta gg olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar