Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok Artık oO

CapN

Öne çıkan mesajlar

Yok ya.
Ben inanmak istemiyorum buna.

Bu site ile uğraşan, kralım ben, reisim ben diye iki satır yazan kıl kuyruklar eminim ki 15 - 16 yaşında internet kafeden nete giren, ellerinde sigara, 2 haftada 1 yıkanan kopillerdir, kamillerdir.

Nasıl bir beyin var bunlarda anlamıyorum. Sülük tipler ya.

Hele o alttta ki BİZ KİMİZ - NELER YAPARIZ gibi linklerin içeriğini okudukça içim bi garip oluyor.

Biz küçükken misket, saklambaç falan oynardık böyle reis meis olmak gibi bir hevesimiz yoktu.

Eminim bu siteye bu yazıları yazan velet dünyadan, hayattan bi haberdir. Gömleği dışarıda altında kumaş okul pantolonu elinde sigara yakası açık dışarıda boş boş dolaşan onlarca serseri tiplerden birisidir.

Allah akıl fikir versin.
Sosyal ağlarda paylaş

"Aramıza katılmak gibi bir düşüncen varsa iletişim kısmından bize ulaş, sana bir sözleşme gönderilecek, sözleşmeyi
kabul edersen bilgini ölçmek için birkaç görev verilecek sözleşmeyi imzalayıp görevleri başarıyla yerine getirmen ile birlikte başvuru tarihinden 1 sene sonra ekibe katılabilirsin."

Sanırım bunlar da dalga geçiyor, pek ciddi bir site gibi gelmedi. Amaç dalga sanırım, 1 sene sonra ekibe katılabilirsin?
Sosyal ağlarda paylaş

roflmaololomfg.

Bi korktum önce, sonra geçti. Aman neme lazım susalım onların yasalarıya her saniyemizde naptıgımızı bilirler sonra sakata gelmeyelim. auhzahzuahzuahuzahuza ya nedir bu ya. Simdi bu siteyi yapanalrda 16 yasında filandırlar utanırım bu insan müsveddeleriyle aynı kuşaktan olmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramıza katılmak gibi bir düşüncen varsa iletişim kısmından bize ulaş, sana bir sözleşme gönderilecek, sözleşmeyi
kabul edersen bilgini ölçmek için birkaç görev verilecek sözleşmeyi imzalayıp görevleri başarıyla yerine getirmen ile birlikte başvuru tarihinden 1 sene sonra ekibe katılabilirsin.

ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Var kaynak kodun başında. Çok koımik ya. Javascriptle de sağ klik'e mesaj koymaya çalışmışlar ama yıllar öncesinden kalma internet.javascript.com gibi sitelerden bulunan firefox ta çalışmayan bi şeyler bulmuşlar.

Ayrıca IP için client-side hiç bi şey yok. mod-rewrite yapıp server-side bi şeyler de yaptıklarını da düşünmüyorum. Ciddiyse çok komik, şakaysa da komik.
Sosyal ağlarda paylaş

PUAHAHEHEHAHHA YERELRE YATTIM.
FOTOLAR BÖLÜMÜNE BAKIN!!

18+

said:
Buda Satanist emre. Satan matan ama iyi cocuktur. Metalika dinler hep. Fikirtepenin daglarina cikar geceleri...

said:
Çok delikanli ve degerli bir abimizdir kendileri. Karizmasi mükemmeldir. Tesisatli DOGAN i var. Arabayla çok kiz tavliyor.

burda ve bi çok yerde metalcilere takmış adam. yok metalciler tiyatro yaapr delikanlı adam yapmaz, yok metalci adam basaka arabaya biner delikanlı şahin falan.. lol satanist emreden mi öğrenmiş bunları :D

[spo]Nasil Arabayla Tavlanir?
Önce arabaniza sekil bi sekilde giyindikten sonra binmelisiniz ve aynaniza CD mutlaka asmalisiniz..Cd olmasi, sizi "teknolojik ve fantastik bir insan" olarak gösterecektir insanlara.Arabanizdaki tesisat da çok önemli tabi.PAYNIR ya da KENVUD olmasi lazim KILARYON dan is çikmaz.Arabanizin, ise faça hale getirilmis bir Sahin GTI olmasi da çok önemli.Delikanli adamin en KIRAL arabasi budur ama metalcilere baska tabi.Arabaya 6-7 arkadasinizla bindikten sonra BAGDAT CADDESi yönlerine inin ve tesisatiniza BLADE, EMINEM ya da Foulish Kazanovva koyun.Sesi son hiz açin ve gözünüze kestirdiginiz kizin yanina gidip ZATAAAAAAAAARRRRRRRRRT diye kornaya basin.Ama daha bitmedi.Önemli olan kizla konusmak!..

Kizla Nasil Konusulur?
Siz ZATAAAAARRRRRRT diye kornayi çaldiktan sonra kiz ister istemez ziplayacaktir, size komik gelicek ama siz delikanlisiniz.Delikanli adam gülmez.Sonra kizin yanina gidip "Hanfendi sizden çok hoslastim ve elim nedense birden kornaya gitti...Sizi evinize kadar birakalim lütfen..Sizi korkuttugum icin beni affedin özür dilerim.Hem bakin bu arabada müzik te var... " diyin.Arkadaslarinizda arabada oldugu için biraz tirsicaktir kiz ama mutlaka gelicektir.Ön koltukta oturan arkadasiniza kas göz edin arkaya geç diye...O da anlayacaktir.Ama eger geçmezse arkadasiniza dalin, yumruk icinde birakin...Hem bu yüzden de kiz sizden etkilenecektir."Ne kadar delikanli bi erkek" diyecektir...Arkadaslarinizi tek tek evlerine biraktiktan sonra, en son kizi eve birakicaksiniz.Sonra kiz sizi yukarda bi kahve içelim mi felan diye çagiracaktir.Eger çagirmazsa da siz ona "Beni kavhe içmeye çagirmiycak misin ya sen?" diye sorun.O zaman kesin çagirir ve siz de gidersiniz.Sonra eve gidince hemen üstüne atlamayin.O kahveyi yaparken mutfakta, yavasça arkadan yaklasin ve deydirin.Bu onun hosuna gidicek ama gitmezse de "Hosuna gitmedi mi?" diye sor.Sonra o da ayilik olmasin diye gitti diyecektir.Sonra memesini elleyin, yine hosuna gitmese bile numaradan hoslanmis gibi yapicaktir.Siz bu elleme deydirmeleri yaparken aletiniz kalkicaktir.Biraz daha deydirin ona.Hosuna gidecektir.Sonra ona "Arabaya gidelim mi orasi daha güzeldir , ne de olsa Sahin GTI" diyeceksiniz.Oda bunu kabul edicek.Sonra arabada "Agzina alir misin?" diye sorucaksin.Almak istemezse "Peki alma, zaten ben hayatta hep kaybettim" diyin...Size aciyip agzina alicaktir sonra ona dadanin...Sikin....
[/spo]

Bu da kız tavlama derslerinden bi alıntı, bunu koymasam çatlarım:
said:
...Sonra bi çay içmeye götürün.. Mesela Kadiköy sahilindeki hasirlar bunun icin süper yerlerdir. Orda muzik kutusuna , Cengiz Kurtoglu - Unutulan sarkisini koyun ve kiza " Bu sarkiyi senin için seçtim.Benimlen ÇIKARMISIN?" diyin. Kiz kesin kabul eder...

...Kizi ilk gün ellemeyin , ama 2 hafta sonra bi ara sahile veya ISSIZ biyere götürün. ...

Yok abi yok... :
[spo]Gavur Hatunlar

Malum ülkemiz turizm cenneti...Yabanci hatunlarla konusabilmeniz için bi kaç ingilizce kelime ögrenin...

Helo - Selamin Aleyküm

Hav ar yu? - Nasilsin?

Vat iz yor neym? - Adin ney?

Vil yu kilaymb vith mi? - Benimlen cikar misin?

Du yu sex? - Benimlen sikisir misin?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...