CapN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Daaha Önce Verıldımı Bılmıyorum Aradım Taradım Bulamadım. Bişi Yazamıcam Sadece Bakın :P Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bi tarafımın reisi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tipini çok merak ettim şu alem reisinin aa bide unutmadan.. SAGRFDGWSsfgARGsdfg edit: ayrı bi topik açmayayım dedim al bendende bi yok artık http://www.abshell.net/phpBB2/viewtopic.php?t=6727 benimki seninkini döver ayrıca capn :D [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 03:13 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Arkadaşım Bel Altı Vurarak Ilgı Cekmeye Calısmasana :P Benımki "NET" Seninkini Döver Aleminnnnnnnnnn Reisiyim Hulennnnnn + Uydular Anam-Babam, Kablolar Kardeşim, İnternet Köpeğim!!! Edit: Off Buda Iddalıymış Ama Yaa +içi oyulmuş ve 5 dk. sıcak suda bekletilip içine vazelin sürülmüş dolmalık kabakla... [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 03:12 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ne diyosun abi adamlar bildiğin tarif vermiş said: Zeytin yağıyla ii oluyo hö ? bu arada CapN wow zenadar dan capn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 patiyi bırakıyorum ben abshell var :D [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 03:25 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 adam nasıl bir umutsuzluğa düştüyse artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Yerden kalkma kudretini gösterdikten sonra kınadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 e şey..MAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 :O [spo] Adı : REİS Soyadı : ALEM Görevi : HÜKMETMEK Mekanı : ------------ Alem'e Sözü : Kaybedecek Hiçbir şeyim yok, Kazanılacak herşeye ŞEREF'e :.:.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 "not: süpürge en az 1300 wat olmalı" 2. linkte ufkum açıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 "Bu alemin tanrısı da biziz, yasası da.. " öeh be, bu kurtlar vadisi özentiliğinden kurtulamıyacak mıyız... bir de 18+ diyor da forumda, oraya mesaj atan çoğu kişi 18- yaşındayken, neden 18+ tripleri yapılır anlamıyorum. edit: "Her ne kadar alemin tanrısı biziz dediysek te ALLAH'ı da biziz demeyiz, Hak şudur ki Allah'la Tanrı arasındaki farkı bilen bilir bilmeyense öğrenmeli yada ölmelidir." ne kadar salak insanlar ya... [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 09:54 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 HEMŞEHRİM; Şuan Bizim Topraklarımız üzerinde bulunmaktasın, Unutma ki Bizim topraklarımızda Bizim Bayrağımız dalgalanır ve Bizim yasalarımız hüküm sürer. Topraklarımızda geçirdiğin her hareketten ve her saniyeden haberimiz var, bunu bil ve buna göre hareket et. korktum lan ? *çarpıya basarak explorer'i kapamaya çalışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Zuhaha adamların linke bak http://www.aleminreisi.com/Bu/ALEMin/TANRIsi/da/Biziz/YASASI/da/index.html Zuhzuhz ne yapıyoruzda warez yaparız yazmışlar zuhzuzh warez yapmak :O [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 11:53 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: SECURİTY-GÜVELİK Birimi TİM'in asıl ilgi alanını teşkil etmektedir. Türkiye'de Çeşitli datacenterlarda barındırılan her sunucunun güvenliğe ihtiyacı bulunmaktadır. Amatör veyahut Profesyonel olarak yapılan çeşitli hareketlerle her sunucu risk altında bulunmaktadır. Sunucunuz varsa ve güvenliğini bizim yapmamızı istiyorsanız aşağıdaki koşulları okuyun ve bizimle iletişim bölümünden irtibat kurun. Koşullar: Sunucunuzun teknik donanımı bizim istediğimiz parçalardan oluşmalı Sunucunuz Bizim istediğimiz datacenterda barındırılmalı Sunucunuzun bizim tarafımızdan korunduğu doğrudan ya da dolaylı yollardan belirtilmeli. adamlar asmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bilgisayarı kutuya kaldırma zamanı gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 SECURİTY-GÜVELİK birimi??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 paticik'te abshell gibi forumları takip eden bir çok insan var sanırım. zırt pırt link veren çıkıyor da.. ama alay etmek için hep tabii. fşşttt.. anam flashback mi o? amanın flashback geldi; c-string, Darbe böyle olucaksa itirazı olan var mı?…, Belçika'da oral seks protestosu vs. vs.. gibi de uzar gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 AHAHAHAHAHAH, bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 cevabı yerden yazıyorum hala guluyorum ozellıkle g-strıng bıde 2.lınk ıcı oyulmus kabak zuhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 allah akıl fikir versin... auhzuhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Selamun Aleyküm reis bu kadar eglence yeter ama, git biraz ders falan çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yanlız reisin sitesi html :-D. Bİr seye benzemiyor. Bari tanrısın siten birşeye benzesin be. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar