Passanger Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yok ya helquera tam ısabet bence oyun kurabılen tecrubelı defans tam ıhtıyacımız olan oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ihtiyacımız olan mevki üstelik ona bi lafım yok:) helgueranın kalitesine de lafım yok. ama işte konu ispanya olunca orayı ünlü yapan defansları değil ki hücumcuları. ispanyadan defans alınacağına hücumcu alınsa daha iyi olurdu bence bi de kaç para vereceğiz acaba onu merak ediyorum. tabi gerçekleşirse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Beşiktaş pazarlıklara başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: nesta nın tam boy kuşe kagıda posterini alır beşiktaş. bir beşiktaşlı olarak bu konuda dünyanın en büyük kulübü fenerbahçe ile aynı kaderi paylaşıyor olmak ne kadar üzücü aslında cintonik değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 fener rahat alır nestayı. ama bjk hayalle yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 sdgskjgd tamam fistancım. sen git bi yerlerde sakinleş falan öyle gel. "fener rahat alır" DSGHSDUGHDSUGDSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 fıssstan bizde bunu dıyoruz ya. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 12:05 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: Fistan üye [şikayet et] § 10 Haziran 2007, Pazar - 11:54 [ özel msj ] fener rahat alır nestayı. ama bjk hayalle yaşıyor.beyler doğru söylüyor nedeni is parası olan herkezi getirir.sanki carlos fenerbahçe ye aşık o yuzden geldi verdiler parasını geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: eagle_dnz 08 Haziran 2007, Cuma - 20:23 carlos kadar değil ama o da çok iyi bir transfer olur gelirse umarım gelir hahaha çok güldüm ya, bundan sonra özellikle mesajlarını takip edicem neşem yerine geliyor yanlış anlama sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 2009'a kadar sözleşmesi varmış galiba Helguera'nın.Önce bonservis vermeden almaya çalışacaklarmış eğer anlaşamazlarsa paşa paşa bayacaklar parayı. Fener o yüzden çok iyi bir iş yaptı.Sözleşmesi bitince kaptı,az para aldı getirdi Carlos'u. Dün bir sitede okumuştum illahi yıldız getirecekse takımlar sözleşmesi bitenleri getirsin diye.Mesela Saviola falan açıkta şuan.Birde şu karşılaştırma vardı. Fenerbahçe Roberto Carlos'u 4 milyon dolara takıma kattı,KayseriSpor Mehmet Topuz'un bonservisi için 5 milyon dolar istiyor. Beyni olan yöneticiler istiyorum ben artık,Beşiktaş'i iyice bitirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: Fenerbahçe Roberto Carlos'u 4 milyon dolara takıma kattı,KayseriSpor Mehmet Topuz'un bonservisi için 5 milyon dolar istiyor. carlosun aldıgı yıllık ucretten haberın var mı ? 4,2 milyon euro yani 5,6 milyon dolar. bonservis değil senelik bu. tmm bonservisine para vermemiş olabilirler ama 11,2 milyon doları 2 seneliğine vercekler. topuza 5 isterler 2 milyon + oyuncuda anlasılır, adamada yıllık 1 mılyon verirsin, sanada 2 yıllık maliyeti 4 milyon dolar. arada 7 milyon dolar fark var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ahahaha Carlos 4 milyon dolar Topuz 5 milyon dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 biri bonservis biri yıllık ücret ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 BAKİ MERCİMEK > Roberto Carlos demiş bir forumumuz var allah aşkına ne uğraşıosunuz ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 öyle harbiden yalan mı ? baki mercimek dünyanın en iyi defansıdır bugüne bugün burda komik olan taraf onu söleyen adamı senin ciddiye alman olmasın sakın ? beşiktaşlı olan her insan bilir bakinin bir halta yaramadığını LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 işin ilginci ciddiye alanların ortak noktalarının fenerli olmaları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Nesta falan gelecek demiş birileri.. Kişisel değil ama ehuehuehuahuehauehuheuhu sheva geliodu bi ara o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 baki iyi defans bence. en azından futbolcu gibi oynuyor. profesyonel ayrıca. geliştirebiliyor kendini. sol kanada adapte etti bir şekilde kendini. gerçi bu sezon orada oynayacağını hiç sanmıyorum da yine de göbek için gayet net iyi bir adam baki. p.s: şahsi fikrimdir. saldıranları muhattap almayı planlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ha bu arada, roberto carlos 34 yaşında nerdeyse. maksimum 2 sene oynayacak fenerde ve yıllık 4 milyon euro demişsiniz sanırım hiç bir fikrim yok aslında kaç para alacağı ile ilgili ama mehmet topuz ile karşılaştırılmış mehmet topuz genç ve önünde isterse başarılı bir kariyer yapabilecek yeteneklere sahip bir adam. 5 milyon euroya alınıp en az 10a satılabilecek bir adam. 34 yaşındaki bir adama iki yılda 10 milyon euro vermekten daha akıl kârı oluyor sanırım. matematiksel açıdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yıllık ücretini verdikten sonra kariyerin son yıllarını yaşıyan her futbolcu gelir türkiyeye garip bişey yok adama 6 milyon dolar verirsen nesta da gelir 7-8 versen sheva da gelir bu yıldızlarını veren takımlarda, genç yaştaki oyuncuları alır, futbolu öğretir, yaşlanınca efsane oyuncu olarak yine satar fenere yeter ki para olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: sol kanada adapte etti bir şekilde kendini. gerçi bu sezon orada oynayacağını hiç sanmıyorum da yine de göbek için gayet net iyi bir adam baki. +1 forgiver katarda onlarca oyuncu var bu carlos gibi. fenerliler çok büyük bir iş yaptıklarını sanıyorlar. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 14:27 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ya nası da bok atıyosunuz. Efsane olmuş bi oyuncu işte. Hala öyledir, veya artık öyle diildir. Ama sokakta top oynayan çocuklara bakın, hala aralarında defansta oynayıp da kendine Carlos diyenler bulursunuz. Fenere geliyo diye fenerli çocuklar diyodur derseniz de, transfer haberi bile yokken öyleydi. Fenere gıcığınızı bi kenara bırakın artık. Samimi söylüyorum, Galatasaray Ribery'i elinde tutabilseydi, Trabzon Marcelinho'yu oynatabilseydi, Beşiktaş Nesta'yı alırsa "oha be helal" der geçerim; bok atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ahaha ribery dedin de adam 25 milyon euro ile bundesliganın en pahalı transferi olmuş :) düşünsene o parayla gs borçlarının %25 ini kapatırdı yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben Beşiktaş'a bir yıldızdan çok Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'in alınması taraftarıyım. Yıldız alıp hava atmak yerine,oyuncu yetiştirip yıldız yapmak her zaman daha büyük bir iştir. Bir zamanlar Beşiktaş'in yaptığı gibi,o Beşiktaş şimdi sidik yarışlarına girdi ama ... [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 16:27 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ehehu hatırlıyorum küçükken maçlarda yok ben ronaldo sen roberto carlos diyip oynardık asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar