kitana Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Abi o neydi sabah falan , kıyamet geldi sandık. İstanbul'un aylık suyu kar$ılandı sanırım , saygılar. ps: va$. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:46 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kocaelindede durum farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bodrumda da aynıydı sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yağdır mevlam suuu (daha ne istiyosunuz be kuraklıktan ölelimmi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yağmurda okula gidip gelmekten nefret ederim o açıdan eskiden hep "bu ne yaa her gün yağmur, biriktir biriktir öyle yap" derdim, bu sene sözümü dinledi kendisi, okul bitti, son sınav da bitti ve yağmur başladı:) (yağmur, sınav bittikten sonra ben eve dönerken başladı, acaba benim dediklerimle bi alakası varmı diye düşünmeye itti beni doğal olarak:P) weathercontrol weathercontrol weathercontrol weathercontrol weath... Bu sabah ta süper yağdı, evde oturup izledim. Güzeldi bayağı, yağmur görmeyeli de bayağı olmuştu özlemişim o sesi, kokuyu, milletin sıçan gibi sırılsıklam olup sağa sola kaçışmasını izlemeyi filan:) [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:55 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Gece bol bol irkildim gök gürlemeleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 uyuyodum baya bi gürültü duydugumu hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben daha önce görmüştüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 arabayı yıkattığım için yağdı zaten başka bir neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gece ben ruya sandım gok gurlemelerini.gerçekmiş sabah havayı gorunce anladım.duzelsin yarına kadar işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 en azından hava sıcak orda, kurak kurak dediniz dellendi hava 10 derece falan burası sürünüyorum valla burun fabrika gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Cons üye § 07 Haziran 2007, Perşembe - 12:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- arabayı yıkattığım için yağdı zaten başka bir neden göremiyorum. hihihi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 iyi oldu ama, çok bunalmıştık İstanbul olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Uyuyordum bende ama felaket gümbürdemeler duydum uyurken, sonra yine daldım falan. Bahçe sırılsıklam olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Isvec 27 derece, harika bir hava var bi tane bile bulut yok ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 penth -27 leride gorursun işalla orda.hay havana ama yeter (= (isveç fantezim vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bursa'da da öyle acaipte olmasa bi yağış var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ben de yağmur görmek istiyom. Yağsın bol bol ama bir kaç gün sonra. Finaller bitsin bi. Yağmurda ders çalışılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yağmur mu yağdı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Katılıyorum rahatladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yine başladı, dehşet yağıyor / Bahçeşehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yağmıyor,güneş var Beylikdüzü/İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bikaç dakika boyunca inanılmaz yağdı. Göz gözü görmedi, o derece. Acıbadem/İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hay şom ağzıma... bardaktan boşaltıyorlar sanki,tamda dışarı çıkacaktım arkadaş bekliyordu... [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:06 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kadıköy/İstanbul YAĞIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Edik: Niye böyle birden gaza geldim bilmiyorum ^^ [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:08 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar