Brigand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=25472&cat=130&dt=2007/06/07 Vallaha şaşırdım, bu devirde korsanlar olduğunu bilmiyodum. Korsanlara katılmaya gidecem, Barbossa gibi birisini bulursam direk tayfasına katılırım zuhahahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 var böle şeyler. private teknelere de saldırıolar böle tropik ama fakir adalara vb gidenlere vb zodiak botlarla gece felan gelip tekneleri soymak için. karşı çıkan felan olursa öldürüyorlar genelde. sanırsam 2004 yada 2005 yılında n.g. ten bi belgesel ekibinden birileri ölmüştü bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Tabii eskisi gibi dövüş olayı yok. Tüfek icad oldu mertlik bozuldu:P Gerçi eski korsanların döneminde de top filan varmış ama olsun, yine de kılıç olayına filanda giriyomuş onlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gemiyi ele geçirmek için yine gemiyi batırmadan üstüne çıkman gerekir.Hala yapıyorlar bunu zaten ama kılıç istiyorum ben,kan istiyorum,kopan kollar istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 En pis korsanlık Malezya'daki Malaka kanalında oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 NGChannel da izlemiştim.Çok var ve saldırıyorlar.Ayrıca kurallarına çok sadıklar. Gemiyi almak için bordolaman gerekiyor.Yoksa gemiyi alamaz.Ayrıca gemi tayfalarına katılmak isteyip istemeyeceklerini soruyorlar. Genelde öldürmüyorlar sadece dövüşerek gemiyi alıyorlar.Ellerinde modern silahlarda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ellerinde silah varsa öldürmemeleri mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 oldurmeyin bizi verdik gemiyi derlerse neden oldursunler, adamlar zaten kanun kacagı, tanınmak gorulmek gibi bi problemleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 onlar silah taşımazsa gemidekiler taşır. Silah varsa ölü vardır, başka da bir kuralı yok bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bir denizci olarak sanırsam yorum yapabilrim :) çok aktif bir şekilde korsanlık olayı günümüz dünyasında devam etmekte. yalnız yanlış olan birşey var. korsanların peşinde oldukları şey gemi veya yükü deil, mürettebatın özel ve değerli eşyalarıdır. sonuçta gemi dediimiz şey min. 150 m. uzunluk 20m. en var. e yük desek 10k ton. bir yere saklayamassın.ayrıca gemi üzerinde bulunun gps alıcılar, radar gibi donanımlardan gemi el ile konmuş gibi bulunur. o yüzden bu herifler sadece eşyala için çıkıyor bir gemiye. genelde zodyaklarla ellerinde oket attarlar ile geliyorlar. kancalar atıp gemiye çıkıyorlar. bize afrika açıklarında saldırmışlardı. yanlış hatılamıyorsm madagaskar açıklarıydı. geceleyin güverteye çıktıımda küpeştede bi kanca olduunu gördüm. sonuçta adamın tırmanmaya çalışıı halat en az 15 m. di. gemideki herkesi uyandırdım artık kürek çekiç levyene varsa toparladık. yukarı çıkanın kafaya vurup aşşağı attık herifler. allahtan ağır silahları yoktu ve 20 dk. içinde sahil güvenlik geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 he bu arada, günümüz ticaret gemilerinin hiçbirinde silah yoktur. ama bir yasa değişikliği ile Türk bayraklı gemilere silah koymayı düşünüyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 korsan değil de ninja olcam ben. (bkz: amerikalılardaki pirate vs ninja takıntısı) said: onlar silah taşımazsa gemidekiler taşır. Silah varsa ölü vardır, başka da bir kuralı yok bu işin. haha huun kapmış işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Gemilerde 1-2milyon dolarlık güvenlik önlemleri varmış. Fakat çok nadir olsada bazen gemiler çalınabiliyormuş bunlarda boyanıp diğer şirketlere kirlanabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hadi korsan olalım. Gemilere çıkıp eşyaları çalalım. Bulduğumuz hatunları gemimize götürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 büyük yük gemilerinde silah değil de su topları vardı onları kullanıyorlardı, tabi bu su toplarının panzerlerde kullanılan versiyonlardan daha güçlü olduğunu hatırlatiyim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bir gemiyi boyasan da faretmez ki..bir tersanen olacak ancak donatım vb şeyleri tamamen baştan yaptıracaksın sorna satarsın anca,e tersanesi olan adam da uğraşmaz korsanlıkla falan zaten gayet parası ver çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bi de gemiyi boyasan da, gemi abi, uydudan bile gözüküyor, parçalayamazsın gemiyi, batırsan bile kurtulamazsın, bu yüzden sırf gemileri aylarca uğraşıp sökmek için yerler var. Bir şekilde birisi görücek bir yerde. Zaten aranıyor olucak anında basarlar sonuçta pek hızlı bir şey de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aklıma bill murray'in rol aldığı "The Life Aquatic with Steve Zissou" filmi geldi... gülüyorum halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar