Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayanların yanında küfürlü konuşma..

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde çok rahatsız olmaya başladım bundan.. Bazı arkadaşlarım bunu inadına yapıyor olsa gerek dillerine hiç hakim olmuyorlar. Ben bir erkek olarak bu durumdan utanıyorum ki kızların durumunu düşünemiyorum. Burda bir sorum var..
Bunu yapan kişiler önceleri gariplerine gidiyorduda sonradan mı şu kanıya varıyorlar " Artık Alıştılar onlarda bizden" :S?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu toplumun yavaş yavaş ahlaksızlığa doğru gittiğinin mi göstergesidir? Gerçi ahlak sadece onla kısıtlı değil sağda solda yiyişen sevgiller parkta orda burda birbirine gömülenler, yumulanlar vs. bunlarda varda ben küfür konusunu dile getirmek istedim..

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:19 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bunun kızı erkeği yok, yanında argo konuşulacak insan var, konuşulmayacak insan var. Tabii 2. kategori kızlarda daha yaygın olduğundan dolayı kızların yanında konuşulmaz deniyor.

Genelde kızların yanında küfürlü argo konuşan biri değilim. Ama yakın çevremdeki kızların yanında bu konuda kendimi kısıtlamam, zaten bundan rahatsız olacak kişiler olmazlar, olanların yanında da ben kendimi tutarım.

Gerçi genel olarak hanım hanımcık kızları değil de deli dolu, hareketli, uçuk, rahat, manyak kızları severim, hani sırf hoşlanmak olarak değil arkadaş olarak da. Tabiri caizse kız gibi kız sıkar beni biraz. Bu yüzden çevremdeki kızların da büyük kısmı bahsettiğim tiptedir, yanlarında istediğimi diyebilirim, rahattırlar çünkü.

Bence ortamına, kızına göre değişir yani bu durum. Hani kaldırabilen var kaldıramayan var, ya da takan var takmayan var diyelim, takmayan kızın yanında böyle konuşulmasında sakınca yok hatta böylesi daha iyi bence, hani sonuçta önemli olan ilişkide (ilişki derken arkadaşlık da bir ilişki) rahatlıktır. Tabii bu iki yönlü rahatlık, rahat olacaksın ama karşı tarafı rahatsız etmeyecek ölçüde. Bundan rahatsız olmuyosa niye sakınasın ki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
by_hacker_warwas
üye § 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:17 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Bu toplumun yavaş yavaş ahlaksızlığa doğru gittiğinin mi göstergesidir? Gerçi ahlak sadece onla kısıtlı değil sağda solda yiyişen sevgiller parkta orda burda birbirine gömülenler, yumulanlar vs. bunlarda varda ben küfür konusunu dile getirmek istedim..

E oha? Bunun nesi yanlış yahu? İnsanlar birbirini seviyormuş, istedikleri yerde öpüşürler sarılırlar, istemeyen kafa çevirir. Bunun ahlak zabıtalığı da kimseye düşmez ki? Kimsenin haddine değil yani. Nesi ahlaksızlık bunun?

Biraz serbestlik lazım bu konuda. Yoksa hani şu sağda solda üniversitelerde ülkücü geçinip de sevgililere ahlak zabıtalığı yapan sataşan andaval tiplemelere benzeriz.

said:
by_hacker_warwas
üye § 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:55 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

yani milletin anasının bacısının yanında küfürlü konuşmak ... karıştırmak etmek düzmek falan fistan serbet olabilir ama.. benim ülkemde adama dur derler..

Milletin babasının abisinin yanında küfürlü konuşuyosun da "bacı"sının yanında mı konuşmuyorsun? Farkı ne? E nezaket bir bütündür, bunu kişi seçerek yapıyorsan bu biraz ikiyüzlülüğe giriyor.

Ve dediğim gibi kız rahatsız olmuyorsa, garipsemiyorsa (ki olan konusunda zaten uyarıyı o da yapar kendisi) kimseye bir şey demek düşmez. Hani senin ülkeni bilmem de Türkiye'de benimle herangi bir kız arkadaşım (arkadaş ya da sevgili ne olursa) arasında ikimizin de ortada rahatsız olduğu bir durum yokken çıkıntılık yapıp müdahalede bulunmaya çalışan alakasız üçüncü tip en fazla ağznını payını alır. (Hemen kavgacı değerlendirmesi yapılmasın diye editle not girmek zorunda kaldım: Ağzının payını alırdan kasıt pata küte saldırmak değil elbette "Alan memnun satan memnun sana noluyor? aramızdaki ilişkiyi sana mı soracaz. Otur oturduğun yerde" şeklinde ya da benzeri bir cevaptır ağzının payından kasıt.)

Dediğim gibi kimsenin haddine değil bunlar.

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 03:03 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu onları niye kısıtlıyorsunuz ki? senin yanında yapmasınları mı var, rahatsız oluyorsan kafayı çevirip gidersin :)

Ha kız gelir "Ya X baksana, Y benim yanımda sürekli küfürlü argolu konuşuyo rahatsız oluyorum ben de, kendim de uyardım ama dinlemiyo bi sen konuşur musun" der ya da rahatsızlığını gösterir bi şekilde, o zaman karışırsın tabii. Ama bu çok ayrı bir durum konudan. İkisi de bu durumdan rahatken kimi kime karşı savunuyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İki kızı birden idare etmek ne kadar ahlaklı bir davranış peki onu söyle ahlak polisi...

asdas hacker_warwas... sen o konuyu açan adam mısın? bi de ciddiye alıp cevap vermişim ya pırak git allasen, kop git

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 03:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

feci flashbackim geldi benim

said:

eet sayın abilerim ablalarım kardeşlerim sayın pati üyeleri bunun marifet olup olmadıgı hakkında yorumlarınızı + bana tavsiyelerinizi rica ediyorum.. ikisinide sevmiyorum gıcıklıgına cıkıyorum eskisini untmak için cıkıyorum diyebilirim kısaca saygılar ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Knight Online bölümü hiç açılmamalıydı diyorum arkadaşın açtığı konulara baktıktan sonra.

Kızların yanında argo konuşulmaz demek, kızlar bizim gibi değil demek aslında - bir tür bilinçsizce yapılan ayrımcılık. Arkadaş kadınların inferior olduğunu o kadar bellemiş ki iki kızı birden idare etmenin marifet olduğunu (ki bunu kız yapsa orospu olur, değil mi güzel arkadaşım?) ve kızların yanında farklı davranılacağını söyleyebiliyor. Bir feminist olarak şiddetle kınıyorum (gerçi dinsiz olduğumdan benim kınamam sayılmaz değil mi?).

Bu ülkede eğer erkeksen insan gibi davranmaya çalışmak nedense küçümseniyor; zayıflıktır, erkekliğe sığmaz (eğer erkeklik buysa gay olayım ben) falan deniliyor. Cinsiyetimden iğrenmeye başlıyorum artık. Nedir bu ya... Kendinize gelin biraz!

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 08:48 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...