A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Rapidshare'den şüphelenmeye başladım millet,hayatımın vazgeçilmezi olmakla beraber bugün başıma gelen olaya bakın,6 kasım 2002'de ki Fenerbahçe-Galatasaray maçının videosunu indirirken karşıma çıkan onay koduna bakın O_o,rastlantının böylesi.lol [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hahuza rapid rulz :D=)))))))))9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yanlış yazılmış Goals olucak yada Goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 4 karekter sınırı var bilion demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kime gore sinir,5 yapmasi yasak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ''ya da'' ayrı yazılacak =P eheuehe güzel bir tesadüf olmuş [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 20:30 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 lanet olsun dostum senin derdin ne ? nesin sen he! TDK mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Haha fistan iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 premium user'ım ben, rapget kullanıyorum, böyle şeylerle uğraşmıyorum. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Zaten GOLS değil o G0LS biliyrsunuz... Rapid hiçbirzaman "O" harfini kullanmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yoo O yazsan da kabul ediyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 seninki bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bende free userım. universal share downloader kullanıyorum. böle şeylerle uuraşmıorum bone =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 free userlarda zaman ve mb sınırı vardı ama, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 at reseti modeme,ne zaman ne de mb sınırı kalıyo Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 universal share downloader ile bir bat dosyası ayarlayıp her 100mb.lık partı indirdikten sonra modem kendini resetleyip yeni parta başlıyor(o captcha(code) yazma kısmını zaten halledio prog.). hafif illegal ama şartlar beni buna itti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 aylık 10 milyon rapidshare e vermek bana koymuyor açıkçası, kaç sezon dizi, kaç gb mp3 indirdim şu zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 beni buna zorunlu kılan ücreti değil. gerçekten gerek paypal gerek rs uğraştım baya fakat rapidin aptal sınırlamalar getirmesi paypalın sistem bozuklukları zamanında şartelimi attırmıştı =) memnunum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 attackhan o dediğin bat dosyasıyla modeme reset falan nasıl oluyor bi anlatır mısın pm de attım gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 benim usb modem olduğundan sistem biraz daha değişik. routerlı modemlerin bat olayları ve sistemleri tamamen farklı =( onlarla ilgili pek bilgim yok açıkçası. pm.den yardımcı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 modemin kapama tuşuna bas tekrar aç fişi çek tekrar tak =) böyle halledebilirsin ama premium userin bir yararı 110kb/s hızlarda rahatça indirebiliyorsun 1mblik bağlantıyla free iken 80-90i zor buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 zaten şu anda modemle beraber yaşıyorum sürekli reset yiyio sağolsun benim istediğim unattanded bişiydi arkadaş yardımcı olmuş sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 otomatize edilebilir o olay şu anda araştıroyrum hatta modeme bağlanıp menüden resetleybiliyorsak, tek tıkla reset de attırabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu kadar kasacaginiza bir premium alip adamlarinda emeklerine emek replerine rep katmis olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar