Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare'den şüpheleniyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Rapidshare'den şüphelenmeye başladım millet,hayatımın vazgeçilmezi olmakla beraber bugün başıma gelen olaya bakın,6 kasım 2002'de ki Fenerbahçe-Galatasaray maçının videosunu indirirken karşıma çıkan onay koduna bakın O_o,rastlantının böylesi.lol

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
universal share downloader ile bir bat dosyası ayarlayıp her 100mb.lık partı indirdikten sonra modem kendini resetleyip yeni parta başlıyor(o captcha(code) yazma kısmını zaten halledio prog.). hafif illegal ama şartlar beni buna itti =(
Mesaj tarihi:
beni buna zorunlu kılan ücreti değil. gerçekten gerek paypal gerek rs uğraştım baya fakat rapidin aptal sınırlamalar getirmesi paypalın sistem bozuklukları zamanında şartelimi attırmıştı =) memnunum şuan
Mesaj tarihi:
benim usb modem olduğundan sistem biraz daha değişik. routerlı modemlerin bat olayları ve sistemleri tamamen farklı =( onlarla ilgili pek bilgim yok açıkçası. pm.den yardımcı oldum.
Mesaj tarihi:
modemin kapama tuşuna bas tekrar aç fişi çek tekrar tak =) böyle halledebilirsin ama premium userin bir yararı 110kb/s hızlarda rahatça indirebiliyorsun 1mblik bağlantıyla free iken 80-90i zor buluyor
  • Yeni Oluştur...