Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derinsu


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar,çok önceden haberim vardı ama bu gün bir çok siteye ve gazete haber oldu,Ömer Faruk Sorak'in yeni filmi.

1953 yılındaki Dumlupınar faciasini anlatacak olan filmin çekimleri gelecek ay Malta'da başlayacak.

Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer,Meltem Cumbul,Çetin Tekindor,Fikret Kuşkan gibi yıldızların yanında Yasemin Dalkılıç gibi ilk defa oyunculuk deneyimi yaşayacak gerçek dalgıçlarda oynayacak.

Ayrıca gazetelere haber olmasının sebebine gelelim,Ömer Faruk Sorak Bruce Willis ve Nick Nolte'ye filmde oynaması için teklif sunmuş.Eğer kabul ederlerse Dumlupınar'ı kurtarma operasyonuna katılan NATO ve Amerikan gemisinin komutanlarını oynayacaklarmış.

Filmin bütçesi de yaklaşık 6 milyon dolarmış.

Türk sinemasının bu yönde gelişmesi beni çok mutlu ediyor.Özellikle Ömer Faruk'a helal olsun,Türkiye'nin bu şartlarında böyle bütçe ayarlayabilmek herkesin harcı değildir.

Filmi son bahara yetiştirmeye çalışıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu filmi Sınav'dan önce çekmeyi istiyordu Ömer Faruk Sorak ama yapamadı.Şimdi projeye başlıyor.

Eğer bu film beklenen başarıyı elde ederse Hassan Sabbah üzerine bir çekmeyi düşünüyormuş ve yaklaşık 100 milyon dolar bütçe gerekli vs. diyordu en son.Derinsu tutarsa eğer Hollywood firmalarıyla da anlaşılacak vs. deniyordu.

Böyle işte :) Uçtu biraz Ömer Faruk ama niye olmasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başrol oynasa haklıydın da küçük bi rol için çok para isteyemez zaten

Bilmiyorum, hele Haluk Bilginer diyince akan sular durur benim için, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu belki de.

Ama bu filme baştan önyargılı ve kötümser bakıyorum. Sebebi ise neredeyse 1 senedir sinemalarda reklamı yayınlanıyor, daha çekimlerine yeni başlanacakmış. Ayıp yahu. Hani profesyönellik sıfır gibi geliyor bana. Nerede görülmüş teaser'in fragmanın daha çekimler başlamadan önce yayınlandığı? aylar önceden önceden duyur sinemalarda, millet de kısa süreye çıkacak film sansın sonra ortadan kaybol. Nerdeyse 1 sene sonra da çekimlere başlıyoruz diye haber ver...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe benim içinde Fikret Kuşkan diyince akan sular durur :) Haluk Bilginer için 2. kez durur orası ayrı.

Zaten film ilk kez 2004 yılında açıklandı.Artık para mı bulamadı,destek mi alamadı bilinmez ya da başka bir şey oldu araya Sınav girdi.

Şimdi fırsat bulmuş çekiyor,ama teaser olayında haklısın.Çok amatörce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...