Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Adamın 40 metre frikiklerden birsürü golü var ya O.o Attığı en güzel 10 golü izleyebilmek için tıklayın... Gollerin hepsi mükemmel de ben 1. golü daha önce görmemiştim. En iyi golünü 2. golü diye biliyordum. Tam bir hayvanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Stad de France ın açılışında Fransa ya attığı frikik golünden sonra ben Roberto Carlos un insan olmadığından emin oldum. Tek umudum açıkcası Fenerbahçe de yatması.Yoksa fena olur =)) gerçi biz her halükarda yeneriz feneri o allahın emride yine şampiyon olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bu sene yenemediniz hiç black talih dönüyor :D [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 19:23 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ilk kupa maçında yendik:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ligden bahsediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Deividi yollayip saglam bi forvet alsak tam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yavru kartal_dnz sen canını sıkma biz ligdede yeneriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yavru kartal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Demirörenin 2 saatte getireceği adama o kadar kasmışız yazık yazık... Şaka bi yana çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ligde 2 senedir derbilerde kaybetmiyoruz zaten ..Trabzonspor maçları dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @Aragorn o 1. Gol Efsanedir ya .. Ama bencede ordaki number 2 olan golu number 1 dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 1. golü Volkan bile atmıştı GS'deyken :P Sonlara doğru 9. 10. goller falan sıradan goller. Yani güzel de öyle çok çok abartı olmayan goller, atan çok var. Bence R.Carlos'un çok daha güzel golleri vardır onlardan. Evet, Fransa'ya atılan frikik esas 1 numara olmalı bu arada. Diğer tüm golleri atan başka oyuncu vardır da o gol dünyada tek heralde, "unique" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben ziconun yerinde olsam roberto carlosu sol açık oynatırım.. bi de en heyecanla beklediğim sahneler , baki mercimek ile roberto carlosun karşı karşıya kalıcakları pozisyonlar.. bakinin surat ifadesi ne olur acaba :) bi de tabii aynı şekilde , cihan ile roberto carlosun ikili mücadelesizlikleri de ligimize ayrı bi renk katıcaktır.. türkiye liglerine gelmiş geçmiş en kariyerli , en başarılı oyuncu.. ilk defa ligimizde , "dream 11" lerin vazgeçilmezi bir oyuncu olucak.. bir beşiktaşlı olarak daha öncesinde ise bir futbolsever olarak , fenerbahçe yönetimini kutluyor ve teşekkür ediyorum. (başarılarının devamını dilemiyorum , 1 senede yeter bu kadar büyük transfer :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tunch'a katılıyorum ben de,ama gülmekten değil. böyle kötü espiri de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ehh forumda herkes stand-up çı olunca , ne espri ne mantık insanlar karıştırır oldu tabi :) beşiktaşlı ve galatasaraylılar olucak , roberto carlosun "içi geçmiş" halinin yarısı kalitesinde bir futbolcumuz var mı yok mu bakalım , ondan sonra gülüp eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sana bi tutum almadım,şey yapma,karıştırma. espiri yapmak istedim,yaptım,hepsi o. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 22:33 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 O 1. golün biraz benzerini Arif bile atmıştı Galatasarayda. Hatta sonrasında yaptığı açıklamada "Heralde 100 tane vursam bir tanesi girer" gibi birşey söylemişti de bizi koparmıştı muhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Turkiye iyice Futbolcu ve T.Direktor huzur evi oldu. Burada durumu agirlasanlari olmeye yakin Katar aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Allah nasip etsinde besiktas we galatasarayida huzur ewine girecek yastaki bu tur yıldızlarla adı geçsin .. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 roberto carlos'un frikiklerinde estetik yok yalnız üzülerek söylüyorum bugün bir hami'nin brezilya versiyonu kendisi yani top alırsa falso alır felan fişmekan gol olur sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 real madrid de zaten sponsoru olan huzur evi sebebiyle roberto carlosu as futbolcusu olarak oynatıyor şampiyonluk mücadelesi verirken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 estetikten bize ne? fenerbahçe ligde seyir açısından göze hoş gelen en iyi takımlardan bir tanesi (en iyisi demiyorum atlamayın hemen) eh roberto carlosu izlemeye de doyum olmuyor.. varsın frikik atmasın, 80 metre koşmasın,bakiyi,cihanı geçsin yeter. sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 nasıl estetik yok abi balına mı alıyor top falso, adam ona göre vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 oha çok şaşırdım roberto carlos gelmiş :) hiç beklemioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hiiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar