Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamın 40 metre frikiklerden birsürü golü var ya O.o

Attığı en güzel 10 golü izleyebilmek için tıklayın...
Gollerin hepsi mükemmel de ben 1. golü daha önce görmemiştim. En iyi golünü 2. golü diye biliyordum. Tam bir hayvanmış.
Mesaj tarihi:
Stad de France ın açılışında Fransa ya attığı frikik golünden sonra ben Roberto Carlos un insan olmadığından emin oldum.

Tek umudum açıkcası Fenerbahçe de yatması.Yoksa fena olur =)) gerçi biz her halükarda yeneriz feneri o allahın emride yine şampiyon olabilirler.
Mesaj tarihi:
1. golü Volkan bile atmıştı GS'deyken :P

Sonlara doğru 9. 10. goller falan sıradan goller. Yani güzel de öyle çok çok abartı olmayan goller, atan çok var. Bence R.Carlos'un çok daha güzel golleri vardır onlardan.

Evet, Fransa'ya atılan frikik esas 1 numara olmalı bu arada. Diğer tüm golleri atan başka oyuncu vardır da o gol dünyada tek heralde, "unique" :)
Mesaj tarihi:
ben ziconun yerinde olsam roberto carlosu sol açık oynatırım..

bi de en heyecanla beklediğim sahneler , baki mercimek ile roberto carlosun karşı karşıya kalıcakları pozisyonlar.. bakinin surat ifadesi ne olur acaba :)

bi de tabii aynı şekilde , cihan ile roberto carlosun ikili mücadelesizlikleri de ligimize ayrı bi renk katıcaktır..

türkiye liglerine gelmiş geçmiş en kariyerli , en başarılı oyuncu..

ilk defa ligimizde , "dream 11" lerin vazgeçilmezi bir oyuncu olucak..

bir beşiktaşlı olarak daha öncesinde ise bir futbolsever olarak , fenerbahçe yönetimini kutluyor ve teşekkür ediyorum. (başarılarının devamını dilemiyorum , 1 senede yeter bu kadar büyük transfer :) )
Mesaj tarihi:
ehh forumda herkes stand-up çı olunca , ne espri ne mantık insanlar karıştırır oldu tabi :)

beşiktaşlı ve galatasaraylılar olucak , roberto carlosun "içi geçmiş" halinin yarısı kalitesinde bir futbolcumuz var mı yok mu bakalım , ondan sonra gülüp eğlenelim.
Mesaj tarihi:
sana bi tutum almadım,şey yapma,karıştırma.
espiri yapmak istedim,yaptım,hepsi o.

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 22:33 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O 1. golün biraz benzerini Arif bile atmıştı Galatasarayda. Hatta sonrasında yaptığı açıklamada "Heralde 100 tane vursam bir tanesi girer" gibi birşey söylemişti de bizi koparmıştı muhahah.
Mesaj tarihi:
roberto carlos'un frikiklerinde estetik yok yalnız üzülerek söylüyorum bugün bir hami'nin brezilya versiyonu kendisi yani top alırsa falso alır felan fişmekan gol olur sonra :p
Mesaj tarihi:
estetikten bize ne? fenerbahçe ligde seyir açısından göze hoş gelen en iyi takımlardan bir tanesi (en iyisi demiyorum atlamayın hemen) eh roberto carlosu izlemeye de doyum olmuyor..
varsın frikik atmasın, 80 metre koşmasın,bakiyi,cihanı geçsin yeter. sfdsdf
  • Yeni Oluştur...