Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Ekşi sözlük e bakıyorum yorumlara inanamıyorum"

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

geri zekalıların yapacağı şey salak salak paralar verip,aptal aptal reklamlar çekeceklerine,çıkıp biz buyuz,buyduk diye reklam yapmalıydılar.

Özelleştirmeden önce reklam verilmezdi,her denilen şeye takılmaz,TT aleyhine yapılan hiçbir şeye karışılmazdı sonunda böyle oldu.

Çıkıp eskiden beri kuruma yapılan saldırılara karşı kendini savunacağına,insanların fikirlerini "vay be yanlış düşünmüşüz" şeklinde değiştireceğine gidip onlar hakkında iyi düşünenleri de "kafam girsin" moduna sokuyorlar.

Gerçi şuan medya'da veya rakip kuruluşlardan tek bir kötü,tek bir aşağılama haberi duyamazsınız çünkü TT hepsini bağladı resmen.Bütçenin 4'de 2'si reklama ayrıldı ve büyük kurumlar artık buradan para kazandığı için saldıramayacak.

Eee tabii bunlar buna güvenip salak salak otururlarsa böyle açıklamalar beklemekte normal.Neyse ya yine çok konuştuk.

Kafam girsin o reklamları çekenlere...
Sosyal ağlarda paylaş

adamların parasından size ne yahu?
aboneyiz biz ister abone oluruz ister olmayız.
dünyanın her yerinde var yüksek hız kotalı internet.
söylenildiği gibi internetimizde diğer ülkelere göre pahalı değil.
kafamgirsincilerin bir takım uydurma fiyatlarıyla yapılan bi propaganda bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi internetimiz çokta pahalı değil,Avrupa'nın bir çok ülkesinde bizden daha pahalıya kullananlar var.

Bizim kullandığımız alt yapıyı neredeyse Dünya'nin 4'de 3 kullanıyor ve bizden daha pahalıya.

Ha ama bizim vatandaş gidiyor bizim internetimizi Amerika,Japonya,Almanya gibi herşeyiyle süper gelişmiş ülkelerle kıyaslıyor.Sen gidip bunlarla karşılaştırırsan tabii kötü olursun.

Şuan İspanya,İtalya,Yunanistan ve Fas'la aynı ortak hattı kullanıyoruz.Fiyatlandırma tarifelerinden tut herşeyine hemen hemen aynı.

Ha burada Telekom'a kafam girsin diyecekseniz bir kaç şeye karşı diyin;

+ADSL'i çok geç getirmelerine
+Ezik müşteri hizmetlerine
+daha ezik alt yapıya

şahsen bunlara kafam milyon kez girsin benim,neyse ki kablo kullanıyorum :) Gerçi şuan 2048'le giriyorum ama hehe
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi yazarları içini döküyor şuanda yorumlar yardı.. =))

#10921645 !?

kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum tadında bir beyanat.

(bkz: le cola iciyorum kendimden geciyorum)

(bkz: ekmek bulamazlarsa pasta yesinler)

fenerbahce tribünlerinin cevap verdiği yorumdur.

bizler inandik siz de inanin

dsfknsjdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kutadgu, TT'nin eleştirilerin geçmişte bir kamu şirketi olmasından kaynaklandığını belirterek, "Sanırım hala aynı algılama devam ediyor. İnternete giriyorum, Ekşi Sözlüğe bakıyorum. Gelen yorumlara inanamıyorum. Çevremden başka, dışardan başka tepkiler alıyorum" diye konuşuyor.

Ne demek şimdi bu? Kamu şirketi eleştirlir, özel şirket eleştirlmez mi? Saçmalık, hizmet düzelmezse eleştirlirsin kardeşim her türlü. Ekşi sözlüğe girme sadece paticik'e de gir.
Parayı sağa sola saçacağına 2 metre daha kablo döşe, geçen sene Sakarya'da hala port bekleniyodu adsl başvursundan sonra...

said:
TT'nin geçmişte de iyi bir teknolojiye sahip olduğunu vurgulayan Kutadgu, şunları söylüyor: "Bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bütün bunlara baktığımızda iletişim stratejisinde Cem Yılmaz ve Mahzar Alanson'u öne çıkardık.....

Bu kısım haber editörünün saçmalamsı büyük ihtimal ama yazmazsam içimde kalır, adamların iletişimden, iletişim teknolojisinden anladığı Cem Yılmaz ve Mahzar Alanson, peki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayiptir sormasi, neye kullaniyosunuz interneti? 9Mbps olursa napicaksiniz? Orjinal film indirdiginizi sanmiyorum; mp3 satin alan kac kisi var tartisilir... Eh zaten mevcut sistemle oyun oynayabiliyosunuz; lag'i azaltmak icin server'larin TR'de acilmasi gerek. Olay yine donup dolasip "siz insanlara ne kadar para kazandiriyosunuz ki daha fazla tuketmek istiyosunuz"a geliyo. Eger iTunes'tan millet alsaydi her mp3'unu, bugun Apple her tarafa HotSpot doserdi. Kisacasi diyecegim o ki, siz yasal olarak interneti kullanmiyosunuz zaten; bunun icin daha yuksek baglantiya ihtiyaciniz yok.

BOU'da muhtemelen yavas olmasinin sebebi, herkesin gelip kutuphanede dl yapmasidir; her universitede oldugu gibi.

ABD'de nerde ev baglantilari okullarla ayni!?!? Akil ve mantik sahibi bir kisi evine boyle bi baglanti almaz. Gerek yoktur cunku...

Ayrica ADSL'in ne menem bir sey oldugunu senelerdir soyluyoruz. Seneler once de renkli tv yokken insanlar kafamgirsin diyodu heralde. Sonra devlet ABD'den yardim aldi, renkli televizyon dagitmaya basladi... Simdi borcun faizini oduyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

fistan malesef telekom tekel olduğu için pek bir şansımız yok

objektif bir şekilde bakarsak çok aciz bir bağlantımız var.avrupadan başka ülkelere bağımlıyız çok hassas kablolarımız var.

ülke çıkışımız rapidshare den düşük.telekom sürekli yeni abone alıyor yeni aboneleri 2 sene sözleşmeye bağlıyor ama altyapı hep aynı.
bu sebepten akşam saatleri haftasonları gg
Sosyal ağlarda paylaş

Net bağlantısı bir yana birde "Cem Yılmaz"ın reklamlarını sunduğu bu ev telefonu iş telefonu geyiğini ele alalım;

Kimse bunun farkında değil galiba. Bu reklamlarda, şehirler arası ve şehir içi aramalar aynı fiyata geldi 8.1 kuruş falan deniyor ya. Şöyle bir durum var;

Şehirler arası tarifesi şehirler içi tarifesine indirgenmedi. Tam tersi olarak şehirler içi dakika ücreti şehirler arası dakika ücretine yükseltildi. Yani ortada bir indirim falan yok. Tam tersine şehir içi konuşmalarında yaklaşık 4 kat bir zam söz konusu

En pahalı gsm operatörü olarak bilinen turkcell'in bile dakikası 6.5 ykr'a gelirken (dk'da 1 kontür olarak hesaplanmıştır), yan apartmanda ki arkadaşımla ev telefonundan konuşursam dakikası 8.1 ykrşa denk geliyor.

Sonra birde bunun reklamını yapıp yüzsüz yüzsüz lanse etmiyorlar mı sinirim tepeme çıkıyor. Uyanın.

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 21:46 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhallebi bunu zaten en başından beri söylüyoruz.Hatta internet bölümünde Mercedes'le olan ilişkiler hakkında yazmıştım başlığı görünce anlarsınız :)

Yani Arapların şuan yaptıkları tek şey para için milleti sömürmek.Hiç umurlarında bile değil ne olacak,böyle kampanyalarla milleti sömürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Adamlar müdürlüklere Hesaplı hatları Standart'a geçirmek için gerekirse kapı kapı dolaşıp,evlere gidin vazgeçirin diyorlar ya.Bunu dedikleri kişilerde bölge müdürleri ...

Açlara sattılar işte böyle olur,eskiden Türkiye'ye en çok para kazandıran kuruluş TT'di.Hazinenin büyük bir bölümünü tek başına doldururdu.Şimdi tek gelir devlete verdiği vergi,o da eskiye nazaran düşüşte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...