throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 spoiler ilkinden daha bir anti klimatik son bekliyorum 2. sezondan... Sergei bence maalesef 20. bölümü görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 spoiler var EPISODE 8+ SPOILER: -Soldaki Innovators'un yeni MS'lerinden Gadessa, sağdaki ise Marie'nin birimi GN Archer -GN Archer Arios'un backup birimi olacak -Bushido Custom Ahead'de "Sakikage" , Seravee'de ise "Seraphim System" adlı bir özellik olacak, ne işe yaradığını ileride göreceğiz -Louise Soma'nın Custom Ahead'ını kullanmaya başlayacak-Episode 9/10 : -Büyük askeri güce sahip Saiuru Kingdom adlı ortadoğu ülkesi Federasyon'a karşı olduğu için A-LAWS müdahelesi ile karşı karşıyadır. Gundam'lar bölgeye inmeye hazırlanırken Sergei normal Federasyon birlikleriyle bölgede olanları takibe başlar. -Setsuna+Lockon+Teria vs Ali (Arch Gundam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 http://img201.imageshack.us/img201/8995/1225353363774qb8.jpg Ahaha Tieria fangirllerine gün doğdu bu bölümde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Şu ana kadar izlediklerim içinde düello, savaş filan içermeyen en iyi Gundam bölümüydü. 2. sezonun arka planında yaşananlar konsunda ilk kez gerçekten neler olduğunu ankamaya başlıyoruz. Görüyoruz ki 2. sezondaki "önsöz" bitmiş, "giriş-gelişme-sonuç" faslına geçilmiştir. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gg/BSS - Gundam 00 S2 - 08 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Çok kaliteli çizimleri izleyesi geliyor insanın ama gundam dan o kadar kopuğum ki nerden başlasam bilemiyorum. birde çok fazla mecha kalırmıyor bünye onunda etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 @Dragonfire Gundam 00 1. sezondan başlayabilirsin, seversen gerisinin hayli hayli geleceğinden emin olabilirsin. Çizimleri için AMV filan örnek verirdim ama spoiler olmasın şimdi. Kotalıysan yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bakim bir gundam 00'ya teşekür ederim bağlantı problemim yok download ederim hertürlü =) Bunun daha öncesi falan yok dimi kopma olmaması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Dragonfire said: bakim bir gundam 00'ya teşekür ederim bağlantı problemim yok download ederim hertürlü =) Bunun daha öncesi falan yok dimi kopma olmaması için? Gundam 00'ı kastediyorsan hayır, onun öncesi yok. Diğer Gundam'lar kendi içlerinde ayrı izlenme sıraları olan yan evrenler. Gundam 00 1. sezon tamamı için: Gundam 2. sezon linkleri : Japonya'da bu hafta bölüm 8 yayınlandı. Türkçe altyazı filan da http://altyazi.yedincigemi.com/ 'de ayrıca mevcut. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben de gundam 00 dan başladım başka gundamla ilgili bişi de izlemedim hiç, hatta mecha pek sevmem yani ama gayet güzel bir seri tavisye ederim direk 00 ilk sezondan başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bölüm 9 aksiyona da, daha önce bize anlatılmayanlara da doyuran, güzel bir bölüm oldu. bölüm 10'u sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 gg/bss - Gundam 00 S2 - 09 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya bi sezon bu kadarmı güzel gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 [GG Fansubs] Gundam 00 2nd Season - 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 gss fansubun bölüm arasında resmen yerimden fırladım... gundam için değil belki ama... neyse söylemeyem izleyin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bölüm arası dediğin bitiş şarkısından sonraki yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 fma'yı diyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ... ya şimdi 9. bölümü izledim de bu gadessayı kullanan arkadaşı ilk sezondan tanımıyoruz di mi? şimdi ilk sezon dvdlerim yanımda deil bi düşündüm :) tmm sorumun yanıtını biraz aytınlı bakınca aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dingaer said: ... ya şimdi 9. bölümü izledim de bu gadessayı kullanan arkadaşı ilk sezondan tanımıyoruz di mi? şimdi ilk sezon dvdlerim yanımda deil bi düşündüm :) ? 1. sezonda sadece son sahnede 1. saniyeliğine gördündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Yanlız 1. sezonu güzel yapan şeyleri kaybediyor 00. İlk sezondaki o dehşet etki/tepki gerçek dünya politikası yerini plot-driven "işte siz bilmiyorsunuz ama bu iş böyle"lere bırakmaya başladı aynen CG R2 gibi. Ama Sunrise biliyor işi işte. İlk sezon karakterleri o kadar sevdirdi ki şimdi konu açıklarını ve bu değişimi kapatmak için 2. sezonda direk fanlara istediklerini veriyor. İşte kimi firmanın fanservice anlayışı sallanan memeler oluyor kimi firmanın fanservice anlayışı karakter popülaritesine göre hikaye şekillendirmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Fanservice tartışması yapılması gerekiyorsa bu sezonki halen yayındaki Mecha sayısının neden 2-3 , loli seri sayısının yığınla olduğunun nedeninden başlayabilirsin. Gundam'dan filan değil. Hiçbirşey kaybetmiyor Gundam 00. Fiilerle izleyiciyi boğmadılar, main kadro geliştikçe antagonistler de gelişiyor, sonraki haftayı sabırsızlıkla beklemediğim tek bölüm olmadı ve sadece benim için böyle değil. Sunrise işi biliyor doğru, o sevmediğin Flag'ı, Votoms'u yapan da onlardı. Şu ana dek Sunrise'in neredeyse tüm serilerini izlemeye çalışıyorum ve şahsi tercihim: GONZO, BONES dışında aralarına katabileceğim bir 4. isim daha yok. Code Geass'ı sevemiyorum hala ,doğru, ama Gundam 00 bir CG değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ya bilemiyorumda gundam 00 izlerken şu var. Şimdi seri güzel ikinci sezon beklenineni veriyor. Ama gaza gelemiyorum abi. İşlenmeden mi olsa yoksa gerçekcilikten mi bilemiyorum yavan geliyor. Yani her hafta güzel bir bölüm olacağını biliyorumda ne bileyim bi athrun-kira çekişmesi yok... Bi ateşleyecek bişey yok. Bi küfredilecek suzaku (suzakuya laf yok alo?!) yok. Tamam güzelde kuru güzel gibi... bilemiyorum ben böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 o konuda haklı senarious en azından bi ore ga gundam olsaydı 2. sezonda da eksik bir şeyler var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Aman olmasın ore wa gundam mandam. Anime tarihinde en gıcık gittiğim laftır. Bu kadar salak bir cümle olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 SenariouS said: Yani her hafta güzel bir bölüm olacağını biliyorumda ne bileyim bi athrun-kira çekişmesi yok... Bi ateşleyecek bişey yok. Bi küfredilecek suzaku (suzakuya laf yok alo?!) yok. Tamam güzelde kuru güzel gibi... Ali var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar