SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Akuma_blade Arkadaşımızdan 4. Bölüm Mymenclave senkronlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Offff 5. bölüm manyak olmuş, yürü be. Bütün bölümler böyle olur inşallah. Ending aşmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Çok çok güzel bölümdü de çok cliffhanger yerde bitti be abi. Başlamayı düşünen varsa şimdiden indirmeye başlasın derim, seri az biraz kendini bulmaya başladı bu bölümle. Prototype Single'a ve diğer karakter single'lerine de çok birşey kalmadı da gerçi nasıl bekleyeceğim ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 [Nyoron] Gundam 00 2nd Season - 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 05 (tu) Çok memnunum bu sezondan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Süper bölümdü 5 Yanlız Arios'un makas dalışı gözden kaçmadı. İlerki bir bölümde Allelujah aynı şekilde Soma'nın aheadini kucaklıyacak demedi demeyin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mükemmel bir bölümdü. Ama Mr. Bushido sinirimi bozuyor. Çok kötü olmuş ya... bu arada güzel olcak güzel olcak bu sezon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 misteeeeer bushidouuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 5. Bölüm Türkçe altyazıları çıkmadı galiba :S Nerdesin akuma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 http://img136.imageshack.us/img136/2049/1225984296251mj1.jpg Nena Trinity spotted http://www.nytimes.com/2008/11/06/world/asia/06afghan.html?_r=3&hp&oref=slogin&oref=slogin&oref=slogin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 6. Bölüm Federation'da ki bazı kişiler şimdiden ayrılık sinyalleri vermeye başladılar. Karakter gelişimleri güzel. Aksiyon her zaman ki gibi harika. Henüz 2. sezonda kötü bölüm çıkmadı. Hatta ortalama bölüm bile yok. İnşallah böyle devam eder. Edit: Bu arada Prototype'ın çıkış tarihini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 @ssj4sangoku Prototype için URL attım özelden... --------------------- [GG Fansubs] Gundam 00 2nd Season - 06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 "The innocent lost" Merakla bekliyoruz haftayaki bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Kaede said: http://img136.imageshack.us/img136/2049/1225984296251mj1.jpg Nena Trinity spotted http://www.nytimes.com/2008/11/06/world/asia/06afghan.html?_r=3&hp&oref=slogin&oref=slogin&oref=slogin moar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Argh! Bu nasıl bir bölüm bitişidir ama ya? İtiraz ediyorum... Haftaya kadar nasıl beklenir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hazır internetim kesikken izliyeyim dedim hepsini. Zorla zorlaya anca bitirdim 1. sezonu. 2. sezon da böyle mi yoksa bir ben mi beğenmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 @Lopeth Şu sıralar yayınlanmakta olan en iyi Mecha olduğu genel kanı olarak söylenebilir. Elbette herkes tür olarak sevmeyebilir. Beklentiler ve zevkler diyelim... /summon Lexius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 eee nerde fansubları wow expansion çıktı böyle oldu .... hepsi wotlk oynamıyorsa şerefsizim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Pek akşon yok zaten bu haftaki bölümde. Ama 1-2 karakterde büyük ilerleme var. Neyse spoiler vermeyim fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 [ILOVEKRAZE] Gundam 00 2nd Season - 07 .MKV formatlı bir relase hala ortada yok, ne GG ne de Mymenclave de hala ortada gözükmediğine göre merakını yenemeyenler buradaki linkten ilk sub olaraktan indirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 izledim... gundam değil başka bişey olmuş sanki... ama alleluah konusunda lockona katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Adam gibi fansub grubundan izlemek isteyenler için gg/BSS - Gundam 00 S2 - 07 720p Ayrıca müzik dl link vermek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gundam yargılar abicim 00 bence baya iyi olmuş ^^ hakkaten beğendim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Çok erken mutluya bağladılar SomaXAllelujahı. Galiba BAD END olucak sezon 2 sonunda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Spoiler Olmasın Bad Ending ya, ben mutlu oldum onları öyle görünce, ne güzel kavuştular birbirlerine işte... =p Daha çok Marie bir şekilde önemli rol oynar gibime geliyor, hatta belki Smirnov bizimkilere katılır diyeceğim de, o olmaz sanırım, adamın müsahamasının da sınırları vardır mutlaka =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar