Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 berserker stance'siz warrior, hemde level 70 O_o ayı yada kedi formu olmayan level 70 druid gibi bişey öeh neler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Oha ya cidden iğrenç bir durum , ben warrioru şahsen berserk stance'siz oynamıyorum, gerek warriorun doğası gerekde sağladığı kolaylıklar ve avantajlar için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bi l2p desem? yada bi biskrem versem :P Zerker stancesiz gayet güzel pvp nasıl yapılır bu kısımda kısır döngüde kaldım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ebay falan olsa diycem ok ama bu durum harbi kötü bi durum. wow official forumlara acsan bunu legendary thread derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 berserker Stancede gerektiren hiç bir abilityi alamazsın çünkü questi yapmamışsın önce berserker Stance questini yapacan (dün yaptım ben lvl 30 da açılır normalde) sonra train edebilirsin hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Oh...hhaaaaaaahahahahahahahahahahaha. Caster kesmesi imkansız arkadaşın interceptsiz. Blink olunca bir mage ne yapıyor? Koşuyor mu cold effect'le? <3 Efsaneymiş arkadaşın. Stance swtich etmeden bazı classları alamaz warrior. Korkunç yahu. Korkunç harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kesin taurendir dicektim ama NE imiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ohaaaaaa. İnanamıyorum. Adam lvl 30 da alınan berserker stanceyi açmamışki. lvl 70 e kadar nası farketmemiş onu anlamadım. Hemen thotttan warrior q suna bak. Ratchetta bir ada var oraya gidiyosun. 3-5 adam tokatlayıp berserker stance yi açıyosun. Sonra devam pvp ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 oha abi cidden şok oldum ya kocaaa fury ağacı yok adamda nerdeyse :) zerker rage olmadan warlock shadowpriest nasıl alcan zomg direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hayır abi mage nasıl alıcak? Blink! Aha şapa oturdun warrior. Koş bakalım peşinden mage'in. sadece fireblast'la alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 savaş anında çekilen ss'ler durumu daha da vahim yapıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 whirlwindi geçtim warrior pummelsiz ne yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 def stance'e geçer, shieldbash :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yeah sunder him to death mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 WTF & Interface klasorlerini silip 0'dan bi configle oynamayı dene o zamanda çıkmazsa arkadaşın quest'i yapmamıstır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 %100 quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 questi yapmamış canım trainer bersercer stance abilitilerini vermiyo resime bakarsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Olur arada böyle şeyler, benım kardesimde felhuntersız 70 oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bende infernal almadım daha 62 oldum questi eziyet sickdrop rate :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o zerker stance in alınmaması düşünün rogue da subtlety ağacının olmaması gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 himm, questini yaptiktan sonra eksik egitimleri tamamlayacak para da yok. 15g yetmezki butun eksik egitimleri tamamlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 O kadarını hallettik. Para var baya. Neyse dün gece hallettim ben herşeyi. Gittim öğrendim Berserker Stancemi. Paşalar gibi skillerimide öğrendim. Şimdi arkadaşlar yardımcı olun berserker stance nerelerde kullanılır. Berserker'a geçtiğim zaman en önemli ability'ler hangileridir ne işe yarar. Birileri açıklayabilirse çok sevinirim. Gerçi dün saolsun Cüce çok yardımcı olduda ben genede sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kişisel görüşüm ki oyuncuya ve duruma bağlı olarak değişkenlik gösterir. Battle stancede charge attıktan sonra ( hatta daha yarı yoldayken bilmiyorum hala öyle oluyomu ) zerker stance e geçilir zerkerda da kalınır = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Berserker Stance olmayan warrior da gordum ya gam yemem artık. Ben arkadan vurmam şerefsizlik olur deyip backstabı ömründe kullanmamış rogue görmüştüm ama bunun gibisini görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar