Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior'da berserker rage yok ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha ya cidden iğrenç bir durum , ben warrioru şahsen berserk stance'siz oynamıyorum, gerek warriorun doğası gerekde sağladığı kolaylıklar ve avantajlar için :)
Mesaj tarihi:
berserker Stancede gerektiren hiç bir abilityi alamazsın çünkü questi yapmamışsın önce berserker Stance questini yapacan (dün yaptım ben lvl 30 da açılır normalde) sonra train edebilirsin hepsini :)
Mesaj tarihi:
Oh...hhaaaaaaahahahahahahahahahahaha.

Caster kesmesi imkansız arkadaşın interceptsiz. Blink olunca bir mage ne yapıyor? Koşuyor mu cold effect'le? <3

Efsaneymiş arkadaşın. Stance swtich etmeden bazı classları alamaz warrior. Korkunç yahu. Korkunç harbi.
Mesaj tarihi:
Ohaaaaaa. İnanamıyorum. Adam lvl 30 da alınan berserker stanceyi açmamışki. lvl 70 e kadar nası farketmemiş onu anlamadım. Hemen thotttan warrior q suna bak. Ratchetta bir ada var oraya gidiyosun. 3-5 adam tokatlayıp berserker stance yi açıyosun. Sonra devam pvp ye.
Mesaj tarihi:
O kadarını hallettik. Para var baya.

Neyse dün gece hallettim ben herşeyi. Gittim öğrendim Berserker Stancemi. Paşalar gibi skillerimide öğrendim.

Şimdi arkadaşlar yardımcı olun berserker stance nerelerde kullanılır. Berserker'a geçtiğim zaman en önemli ability'ler hangileridir ne işe yarar.

Birileri açıklayabilirse çok sevinirim.

Gerçi dün saolsun Cüce çok yardımcı olduda ben genede sorayım.
Mesaj tarihi:
Kişisel görüşüm
ki oyuncuya ve duruma bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Battle stancede charge attıktan sonra ( hatta daha yarı yoldayken bilmiyorum hala öyle oluyomu ) zerker stance e geçilir zerkerda da kalınır = )
  • Yeni Oluştur...