dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o dolma parmaklara tabii normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 dolma parmak nasil karmasik bi ifadedir ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bence boyle gibi. gozumde canlanan bonepart bu. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Seneler önce tanıştığımızda konuşurken harfleri karıştırmadığını görünce bende büyük hayal kırıklığı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 korkunc bir hayal kirikligi miydi arcane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hangi okuldasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 adsl ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 13f not virgin / virginia u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 al işte amacindan sapan topic ama sapmasi lazimdi yani boyle seyler kurala baglanamaz =/ baglanmamali... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben post attım die saptı dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Lol 5 sayfa iyi dayandı gene konu dağılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 frp diye yanlışlıkla fpr yazıp, "oynayacaksan ismini doğru yazmalısın!!1" şeklinde bir mesajla karşılaştım. gerisini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 crit yemise doner insan oyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 koymayın lan yaprak sarması, ayıp denen bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şu topik uplama olayında bi kaç bişey soylicem evet bone un ilk açtığı topiği ben upladım, nedeni ise bone arkadaşımızın pek internette araştırma ruhu olmadığı zamanlardaki açtığı bi topik, en azından içeriğinden anlaşılıyo, buda bana komik geldi ne yalan söyliyeyim şimdi adama "aa şu film 3 sene sonra vizyona gelcekmiş" dersen kasıp senaryosunu bile bulup getirir o derece :D bu kadar olay olcağını bilseydim yapmazdım valla Bone sende bu olaydan nasıl bi sonuç çıkarttıysan -ki ben hala bilmiyorum - eski topiclerini uplamaya başladın bi çeşit tepki olayı heralde bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: insanların birbiriyle dalga geçme, laf sokma, yukardan bakma, azarlama, aşşağılama yarışmasına girdiği bir yer haline dönmüştür. moderasyon eksikliğinin de büyük etkisi vardır bunda. Gidip baska platformlarda zaten bizi cekistiriyorsan, ki bunu birde paticik.com un bonecrusheri olarak yapiyorsan, ki o platform paticik uyelerine pic, sivilceli veletler olarak bahsedilen bir platformsa, mumkunse lutfen "sorun nedir?" diye sorma bonecrusher, cunku sorun olsa bile sorunu cozmek yerine veya bize mesaj atmak yerine ne yaptigini gordum. bu konuda fazla uzadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Zegna ne güzel vurmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yapıştrmış cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o değil de ben ne yazmışım bi önceki sayfaya öyle hala anlamaya çalışıyorum. kime demişim lan ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 peki ben ne demisim acaba, senin yazdigina mi yazmisim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kingpinin dediği de pek bi alakasız. ya da ben anlayamadım. mesaj mı silindi arada acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 adamin actigi konu 4 yil sonra bile kafalari kurcaliyor, esrar perdesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar