tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 EMİN: nerene boşaldı sevgilin Pru: dirseğime EMİN: hamile kalmadın mı... bu soruyu sorduguna göre cocuk 13 yaşında bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: EMİN: yalan konuşmayı bırak türkmüsün Pru: yok rusum da türkçe öğrendim Adamin beyinsiz oldugunu burdan cikarabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sdfklhasdgf. Allah belanı versin puru asdfgbkasjf. Geberdim asdfaskhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu bireyleri topluma kazandırabilir miyiz acana yoksa çok mu geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bence çok geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bence hala fazlasıyla erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sdfsdfsafads.. Süpermiş ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gülmekten yerlerde roflluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @chris HÖNK !!?!!?'^+'^%+^+_?%)34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 rofl zaten yerde olur. anlatım bozukluğu yapmayın arkadaşım!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bu ne len! Zavallı abazanın masum fantezileriyle oynarken hiç mi için yanmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ahhahahaha ! terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 zuahahah [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:02 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ahhhhhhhhhhaahahhahaheuhaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: Sen topuklu ayakkabı giymeye basladınmı ufaklık? Bu yorum bitirdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Emeğe saygı, paylaşım için teşekkürler. Yalnız kim kimi yemiş belli değil. Kesin senin hatunun arkadaşı falandır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: EMİN: yalan konuşmayı bırak türkmüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 EMİN: ayakların güzel mi fetişizm de söz konusu ayrıca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 EMİN: nerene boşaldı sevgilin Pru: dirseğime EMİN: hamile kalmadın mı... moaeuaehaeheahueahueaea offline oldum ben burda asuhdasdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tecavüz kaçınılmazsa, zevk almasına bak :) [spo]EMİN: ben aleti kaldırdım görelim marifetini ? Pru: nesini görücen EMİN: anlat Pru: neyi anlatıcam ya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 pru'yu bu sene içinde bulan bilmem kaçıncı adam bu,lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sokakta gördüğü her kadının arkasından ufuk çizgisinde kaybolana kadar bakan adam, msn'de de onu bunu ekleyip "kız mısın" muhabbeti de yapar tabi normaldir. internet kafelerde saatlerini bu şekilde harcayan insanlar var yani, gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 o saatleri bana versinler hülen -_- nasıl olsa onların yaşamasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 malik :D napayım abi buluyolar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar