Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar ile ilgili sounlar(ım), çözüm üretebilecek kişiler ilgilensin...

Jaan

Öne çıkan mesajlar

- Çirkin/güzel/şişman/iskelet/kör/topal/retard ne kadar kız varsa hepsiyle arkadaş ol. Unutma ki, her leşin iyi bir eşi (arkadaşı) vardır.. Gerçekten böyle çok güzel ortam yaparsın..

- Kendine öyle bir hava verki seni bi bok zannetsinler.. Gavur deyimiyle "make them think that you're the shit".. Hani ne bileyim sanki böyle acaip numaraların varmış gibi bi hava ver..

- Bi ortama girdiğinde aç gibi karı kız kesme.. Sanki kız arkadaşın varmış da diğer kızlarla hiç ilgilenmiomuşsun gibi bi hava ver.. Yukarda biri yazmış kız arkadşn oldumu kıymete biniyorsun diye hakkaten doğru.. Ama sakın bokunu çıkarma yoksa gözlerinde "kasıntı" olursun..

- Bi hatunla çıkarken sakın çok üstüne gitme.. Sanki o olsada olurmuşşş olmasadaa olurmuşş pekte şeyimde değil gibisinden bi hava ver.. Her boş bulduğun zamanda aç gibi mesaj atma.. Hep arayan taraf, buluşma ayarlayan taraf sen olma..

- Sakın herşeyini anlatma.. Kendine biraz gizemli bi hava ver.. Eğer bişeyle ilgili çok ısrar ederse kaçamak cevaplar verki merak etsin seni, ilişki uzun ömürlü olsun hemen kicklenmeyesin..

- Sakın default genellemere göre takılma.. Kimisi der çok karışıyosun, kimisi der hiç karışmıyorsun (evet şu an bunu yaşıyorum), kimisi der sanki benle öylesine çıkıosun gibisin, kimisi der çok üstüme geliyosun blah blah şit! O yüzden kıza göre davran..

En sonuncusu ve en etkilisi: Kendini etkilemeye çalıştığın kızın yerine koy.. Rp yap.. Acaba ben kız olsam böyle haraketler yapan bi dallamadan hoşlanırmıydım? Bana böye davransa soğurmuydum? Merak etme böyle düşünürsen ghey falan olmazsın bu düşünce şekli amaç değil araç :)

Kızın hoşlandıklarını, tavırlarını zart zurt öğrendikten sonra ona göre davran.. Nabza göre şerbet, #*te göre #$½*k olayı yani :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir..
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo horaşesama bilem dalga geçmişse işimiz var.

slat kardeş saolasın çok güzel taktikler vermişsin bu taktikleri denemedim değil. çoğunlukla başarısız oldum.

sonracığıma genel bir kız "arkadaş" edin. sonra onların arkadaşları felan takiğini yazmışsınız.

allah için arkadaş konusunda cinsiyet ayrımı yapmam. arkadaşlarımdan kız olanları da bu durumumu bilirler. hani yardımda bulunayım diyenler de oldu. eme gene hüsran gene hüsran.

diyorum ya bende acaip bir aura var. herhangi bir toplu taşıma aracında yanıma kız oturmaz. ayakta kalmayı yeğelerler ama oturmazlar. (mağra adamına felan benzediğim yok)

acaip bir durum benimkisi.

kurs konusuna gelince. illa kız bulacam diye alakasız kurslarla işim olmaz yaw. ha olur iş icabı bir dil öğrnemem gerekebilir. o zaman kursa murs birşeyler yaparız artık.

yanında kız varken etrafı kesme cool ol seni kessinler olayı için ise cevabım hazır.

5 sene makina da okuduktan sonra radar gibin oldum valla etraftaki kızların kokusunu alabiliyorum :P ister istemez kilitleniyorum. hattta mahalleden arkadaşlarla dalga konusu oldu bu. ben bir kıza baknca arkadaşlarda hemen benim target i alıp assistliyorlar. sonra bir gün charge stun fear diyem girecez ama allah bize o günleri göstermesin :P

haa bir de arkadaş ortamı sorunu var. mahallemdeki arkadaşlarım kız konusunda süper başarılı değiller. ve 99% full erkek olur ortamda. okulda da durum aynı. hani onların kız arkadaşlarıın arkadaşları felan taktiği bile oalcak gibin değil...

yok valla en iyisi gavur ülkelere açılmak. :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi, karşı etkenler olmadığı sürece, orta halli her erkek, neredeyse tüm kadınlar için potansiyel çifttir. ama kimse zihin okuyamaz. sen nasıl onların zihnini okuyamıyosan, onlar da seninkini okuyamıyolar. seviyosan, ilgileniyosan, taktiksel veya doğal bi şekilde belli etmen gerekir. genelde sorunların çoğu burdan kaynaklanıyo. yani ne bekliyosun bi kızdan da bulamıyosun ki :)

bi beş altı kere, ben seni arkadaş olarak seviyorum lafı duy ki, sonra böyle topikler açmaya hakkın olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

horaşe o laflardan bolca duydum ki böle topic açtım :D

evet kimsenin aklını okuyamıyorum ve hatta ne ima ettiklerini de anlamayabiliyorum. kabullendim artık bu kaderi, karşı cinsi etkileyen bir yapım yok ekmeğimizi taştan çıkaracaz...

bonepart yaw ortam olsun çağırmayan horaş gibin olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dalga geçmeyeceğim abi , aynı olayı sanırım ben geriden gelerek yaşıyorum, herhalde takıntılılığımdan olabilir oğlak burcuyum bu arada :P. neyse, direk seçici oluyorum , şu an açık açık söylüyorum sadece 1 tane ilişkim oldu, evet hatun güzeldi ama rahat edemedim vs 1 gün çıktıktan sonra baydım , biraz da yaşımdaki kızların genellikle olgun/mantıklı davranışları olmamasından dolayı , yani kadıköye indiğimde ''ayyy konwerslerim çhoq pisss baq anarşist işareti çizdim çok punk'm bn dmi kısss'' diye konuşan kızlarla rahat edemiyorum, bildiğimiz amaçla çıksam bile rahat edemem diye düşünüyorum , yani cidden hiç o yola gelip kendimi bir kız için değiştiresim, olmak istemediğim birşey olasım yok... bağdat caddesine iniyorum ''ayh cnm fotoları yolladınmı choq tash erqeqmish'' tiplerini görünce de bucak bucak kaçıyorum, kızların yanındayken en küçük birşey kafama takılsa onlar hakkında, odun gibi olup cevap vermemeye ilgilenmemeye , biraz da pis pis bakmaya başlıyorum (hayır ghey değilim), uzun lafın kısası sanırım ben senin yaşadıklarının bu yaştaki versiyonunu yaşıyorum abi. Kızların işte duymak istediklerini duyma isteği de benim gıcığıma gidiyor vs, bir yığın örnek yazabilirim buraya ama şöyle birşey var ki kabullenmeliyiz , kızların genelinin doğasında var bu, kaçınılmaz gibi birşey, bir şekilde üstesinden gelip alışmamız lazım. Ki ben bunu nasıl yapacağım hiç bilmiyorum, önceden günde en az 2 defa mouse-klavye-monitör-kasa tozu ıslak bezle alıp , hoparlörlerin simetrik durması için 10 dakika kasan biriydim...

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 06:08 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım senin çözüm yolunu buldum ben.
Bu anlattıklarından müthiş bir film senaryosu olur. Böyle kızlara yaklaşmaya çalışan bir adamın komik maceralarını anlatan bir film çekeceksin.(önce sinemacılık öğren tabi biraz). Yönetmen olacaksın hatunların biri gelecek biri gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Makine müh. okuyan biri olarak dertlerini çok iyi anlıyorum :) Tüm makinelerin ortak kaderi bu zaten...

Valla bir arkadaş vardı, sonunda bi çözüm buldu kendisi, ama ben kullanmam o çözümü, yine de yazayım sana, belki işine yarar. Ama gözünü karartman, kız olsun da gerisini salla demen lazım hehe. Benim hala standartlarım yüksek ben demem :p

Adam gördüğü her kıza, istisnasız her kıza, nerede olursa olsun tanışmış olduğu her kıza çıkma teklif ediyo 3-4 sefer görüştükten sonra, reddedenle de küsüyo "beni istemeyeni ben hiç istemem" diyo ve bi daha görüşmüyo, tamam çok fazla kayıp yaşıyo ama sonuçta istatistiki olarak 100 kız hayır dese 1 tane evet diyo, artık o da şansına nasıl gelirse, sonra ayrılınca bi daha... Hehe adam bunu harbi kullanıyo ve eninde sonunda buluyo yani, ama ben tavsiye etmem ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...