Utterable Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Selam, Varmı bu serverda oynayan ? biz 3 arkadaş başladık, oynuyoruz. çok fazla online olamasamda /w Utftw :P edit: başlık daha önce açılmış, mesaj atılmamış. açtıktan sonra arattım =[ [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 11:26 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 adasd bizde 9 kişi başladık :) 70 ally larımızı bırakıp horde a reroll yaptık firewall orc warrior pm atarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 anam ben de mi gelsem? du baken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 geldim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Oyun içi nickleri de alalim.Ben Lylorkhor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 malachin. e zaten bu topic e mesaj atan herkesle konuştuk : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bende geliyorum bir kaç güne kadar hesabi actiricam shamy orc yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yap yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 firewall 22 orc warrior :) edit: lag yüzünden oynanmıyo su an serverda. sabah 93 ms vardı şimdi 1k larda sürünüyoruz [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:59 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gece hep 100lerde gezdi valla. kaçırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Lvl 1 adim " Gral" orc shamyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bune be ortammı yaptınız bende gelirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Oho bütün g3nkler toplandik süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Hersey guzelde piyangodan cikar gibi 2000 kusur lag, yordu beni 3 aylik aradan sonra :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sadece dün öyle bir problem çikti,öncesinde 300 den yukarida lag yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hala lag yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 lag konusunu bilmiyorumda "portakal" undead priest actım bi ara oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Burada baslamayın, basladıysanız kaçın hemen =) . Biz 5 arkadaş başlayıp 70 lemiştik, ne adam gibi pve ne adam gibi pvp var ölü server resmen. Dentarg'a migrateledik sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ciddi misin bence güzel server ama oyuncu sayisi az sahiden ne var ki dolar biz 70 olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 dolmassa biz de toplu olarak migrate ederiz. kasmak için güzel bir server. lag yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuştuğum herkesin ilk karakteri neredeyse yabancısıda öyle türküde.Bi yol olmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi. Feth UD lock (Mainden sıkılınca yada raid olmayınca takılıyorum öylesine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yok migrate şart zaten. geçeriz güzel bi servera orda yaparız raidimiz. kasarken çok kişi oldugumuz için grup bulmak zor olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ortam player kayniyor :) hatta playerden bol birsey yok. Tabi ileri seviyelerde ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Server gercekden kotu :( dungeon ortasinda cikan gidenler, donen igrenc muhabbetler, yaslarini soruyorum genel ortalama 14 :(. Simdilik low lvlde gordugum bunlar (lvl 26) migrate etmem lazim. Oyun gercekden bitmis gibi gorunuyor. Bebe kayniyor oyun hadi ona raziyim yahu oynamayida bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yau her server oyledıri takılma ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar